Sådan påføres Mascara korrekt?

Mascara er en af ​​de grundlæggende ting, uden hvilke du ikke vil være i stand til at fuldføre din makeup. Øjne er den vigtigste del af vores ansigt, og det kræver mange kræfter at få det til at se attraktivt ud. Og for en perfekt øjenmakeup har vi brug for mascara. Ved påføring af mascara bliver vores øjenvipper perfekte. Vi giver normalt ikke meget interesse for proceduren. Men vi bør aldrig glemme det, alt i makeupverdenen har en ideel procedure. Så her er nogle trin, der hjælper dig med at forstå proceduren for, hvordan du påfører Mascara korrekt?

Sådan påføres Mascara korrekt

Så bortset fra mascara er de ting, du får brug for: Primer til øjne (valgfrit), concealer, eyeliner, øjenskygge og de to andre vigtigste ting er vippekam og vippecurler.

Sådan påføres Mascara korrekt:

1. Find den korrekte mascara:

Mascaraer med forskellige formål som vippernes volumen eller længde eller farve eller definition er tilgængelige overalt. Så vælg den rigtige mascara efter dit formål. Selvom det kommer med et velkendt mærke, så glem ikke at teste det.

2. Påfør anden makeup først:

rengør først dine øjne og påfør derefter primer, concealer og foundation en efter en. Primer sammen med en concealer og foundation er vigtige, hvis du søger langvarig makeup. Når du er færdig med primeren, kan du følge dette ved at anvende øjenskygge og eyeliner.

3. Åbn Mascara:

Åbn mascarabørsten; Sørg for, at børsterne er korrekt belagt. Hvis ikke, så dypp børsten i mascaraflasken 2-3 gange. Fjern overskuddet fra mascara -applikatoren ved at gnide det i mascara -rørets indvendige kant.

4. Placer dig komfortabelt foran et spejl:

Føl dig godt tilpas foran et spejl ved at læne din dominerende albue på en fast overflade. Påfør mascara med en fast hånd fra rødderne, og træk derefter staven glat op til enderne af dine vipper. Husk, at hvis du ikke får din mascara fra bunden af ​​dine vipper, vil dine vipper fremstå kortere end de er. Flyt staven frem og tilbage for at undgå klumper. Nu gør de samme trin for de nederste vipper.

De fleste af os bekymrer os om at få mascara på eyeliner; så for at undgå dette kan man stikke et visitkort bag øjenvipper for at undgå pletter.

5. Brug en vippekam:

For at fjerne de overskydende mascara klumper på vipperne skal du tage hjælp af vippekam. Start med at lukke øjet og kæmme fra rødder til spidser af vipperne. Åbn nu dine øjne og kæm forsigtigt øjenvipperne fra rødderne til spidsen. Du skal gøre dette, før mascaraen tørrer, ellers kommer mascaraen ud i dine øjne og ned til din kind. Og kam også den nederste øjenvippelinje på samme måde.

6. Gentag Mascara:

Påføring af mere end et lag er ikke en dårlig idé. Du kan jævnt køre den langs dine øvre og nedre øjenvipper for at gøre dig vipper mere fyldige. Selvom de fleste mascaraer kun skal belægges to gange. Men hvis du ønsker at anvende det mere end det, skal du være hurtig, da du lægger frisk mascara oven på en ubøjelig frakke, får dine vipper til at se edderkoppespind ud.

7. Tilføjelse af krølle:

Lad mascaraen tørre i 2 minutter. Brug derefter vippecurleren til at tilføje krølle. Dette trin er valgfrit; men du kan gøre dette, hvis du ikke er tilfreds med krøllen.

8. Fjern alle Mascara Smudges med Makeup Remover:

Læg en vatpind på toppen af ​​pletten, og vend den let på plads, indtil den kommer af.

skønhedssøm læbestift kropskopi