Sådan toser du øjenbryn?

Kender du processen med pincet øjenbryn? At plukke ideelle øjenbryn for at opnå den fejlfrie, ansigtsrammende kurve kan være en kedelig (derudover gør ondt!) Proces. Du skal vide, at dine øjenbryn er omridset for dine øjne såvel som ansigt.

Hvis du vil hjælpe denne ramme til at fremstå bedst, så lav den mest behagelige form sammen med at fjerne vildfarne hår. Pincet på brynene kan være en billig og hurtig måde at holde dine bryn i den rigtige form.

knibe øjenbryn

På nuværende tidspunkt fyldigere, tykkere bryn er mode, du kan (og formodes for) at bruge meget mindre tid med pincetten. Det perfekte øjenbryn ligner den nye størrelse 0 – faktisk uopnåeligt, bortset fra at du er en berømthed. Så i denne artikel fortæller jeg dig om processen med at knuse øjenbryn.

Metode til at gnide øjenbryn:

1. Vælg den rigtige pincet:

Passende pincet er nødvendig for en skarp, skrå stil. I modsætning til den spidse version kobler de hurtigt små vildfarne og klemmer ikke din hud sammen med hårene.

2. Twist senere end dit brusebad:

Varmt vand åbner folliklerne og blødgør hår, hjælper dem med at glide ekstra let ud.

3. Form op:

Find ud af din form-runde, forsigtigt skrå, lige og ellers højbuede som en kanal til at forme din pande. En gang du har bestemt dig for formen, kan du opdage hvor som helst hovedet, halen såvel som buen, ellers skal dine øjenbryn starte og slutte for dit ansigt.

4. Lindre plukkesmerterne:

Hvis dette er så smertefuldt for dig, så dup på en bedøvende gel som ellers kan du prøve at lægge en isterning.

5. Trim op:

Ved at påføre panden børste, kam opad. Trim enderne af dine brynhår, der ligger skråt, via en saks. Udfør det langsomt og handling det lidt ad gangen. Børst en anden gang, og gå derefter tilbage. Dette trin er ganske enkelt passende for dem med meget lange pandehår. I stand er dine hår korte samt falder i en streg i form af din pande, så trim ikke.

knibe øjenbryn

6. Slip dit forstørrelsesspejl:

Dette værktøj er meget nyttigt, da det kan føre til overplukning. Alternativt kan du bruge et normalt spejl i et godt oplyst rum. Hvis du ikke kan se vildfarne hår under disse forhold, kan en anden heller ikke. Efter hvert par pincetter skal du tage et par skridt tilbage for at se det bedre billede.

7. Skel dine buegrænser:

Tag fat i en blyant for vejledning. Dine øjenbryn skal begynde lige over din tårekanal, toppe i linje ved ydersiden af ​​din iris samt slutte på et punkt, der falder 45 grader fra det ydre hjørne af dit øje. Sørg for ikke at bøje dine bryn for højt, ellers ser de unaturlige ud.

8. Vejledning:

Ved din øjenbryn blyant, omrids i din ønskede øjenbryn form som en skabelon. Dette giver dig mulighed for at se, hvor du ikke skal klemme. Eventuelle hår uden for den ønskede form skal pincet. For dem med sparsomt hår kan du senere flette din pandeblyant og rydde op.

9. Lav din form:

Tegn din ideelle bøjning ved hjælp af en blød, fyldig pandeblyant. Fjern derefter kun de hår, der falder over ellers under din selvfremstillede stencil.

Tips:

  •  Du kan bruge den skrå pincet. Træk huden stramt plus klip hår i samme retning som vækst. Først under din bue. Bagefter på toppen. Vær forsigtig med ikke at klemme for tæt på din hårgrænse.
  •  Ellers klipper hårene mellem dine øjenbryn. Overdriv ikke meget her-nu til det ydre hjørne af dine øjne. Hold hovedet på dine bryn buede eller firkantede, ikke skråt.