Top 9+ tips til øjenmakeup i dagtimerne

Kender du den bedste metode til makeup i dagtimerne? Fed liner, fantastisk glitter samt mega-frodige vipper er lidt af vores meget foretrukne ting, men vi ved-meget til chok af vores dramaelskende hjerter-som de ikke altid er egnede til indstillinger i dagtimerne. For at hjælpe os med at slentre den fine linje flankeret af, hvad der er passende og hvad der er overkill for kontoret, har jeg derfor i denne opskrift delt nogle af de bedste tips til øjenmakeup i dagtimerne.

Daglig øjenmakeup

Tips til makeup i dagtimerne:

1. Brug Creamy Concealer:

Smør en cremet concealer til både øjenlåget og under øjet med en fast, glat børste, og brug derefter fingerspidsens varme til at blande det på huden. For den bedste rapportering skal du stryge concealeren ind i huden ved hjælp af din finger; gnid ikke, da dette vil rense concealeren væk.

2. Undgå sort & Glitter:

For det første mener jeg, at makeup skal være sjovt og understrege din skønhed. Alligevel, hvis du arbejder i en virksomhed, der ellers er konservativ, fungerer ‘for meget’ øjenmakeup ikke korrekt. Såsom et mørkt røgfyldt øje er en no-go til daglig kjole på kontoret. Undgå at bruge farver som sort, mørkeblå ellers noget glitrende.

3. Bundfarve:

Smør en skinnende lys skygge til hele øjenlåget-som af pandeben til bunden af ​​øjet.

4. Beskriv The Crease:

Brug en lysebrun skygge til at identificere øjets folder, og tilføj den samme farve til den nederste vippelinje

5. Master svag liner:

I stand, du elsker liner, men du vil ikke se overdrevent ud, så anvend disse store teknikker til sart liner. “Dash eyeliner -blyanten ind i vippelinjen, det vil få vipperne til at se fyldigere ud,” ellers “brug en kage -eyeliner betyder, at en vand aktiveres, typisk pottefor med en stiv, jævn pensel. Smør eyeliner under vippelinjen beregnet til et ‘ikke-eyeliner’ look. ”

6. Lys op i dit røgfyldte øje:

Hvis du elsker dig selv et godt røget øje, skal du ikke føle, at de er fuldstændig forvist i dagtimerne. Hvis du vælger “mere subtile toner som blommer, gråtoner eller brune, kan du skabe et dejligt røget look i dagtimerne. Påfør den mørkeste tone tæt på vippelinjen, og blend derefter opad mod folden. Du vil oprette en solnedgangseffekt. Afslut det derefter med et par lag sort mascara, ”siger Chavez.

7. Lav dybde:

Tilslut lidt gennemsnitlig brun skygge til det ydre hjørne af det øverste øjenlåg. Kombiner det med en pensel ellers dine fingre. Læg den ydre halvdel af den nederste vippelinje på linje med samme farve.

8. Skitsér dit øje:

Påfør en mørk brun ellers sort skygge, stil det øverste øjenlåg op i længden af ​​vippelinjen. Størst at bruge en tynd skråt foringsbørste.

9. Mascara:

Spol de øverste øjenvipper med en vippecurler, derefter pels både top og bund vipper af mascara.

10. Øjenbryn:

Vælg en farve, der intimt matcher din hårfarve. Størst at bruge øjenskygge med en tynd skråt pensel, i stedet for pandeblyant.

11. Bevar det enkelt:

Øjenbrynene skitserer dine øjne; ignorer derfor aldrig at beskrive dem. Til sidst påføres mange lag mascara. Det er et rent, rent udseende for hver dag.

12. Klæd dig i, hvad du kan lide:

Brug på ingen måde noget, du ikke er sikker på. Makeup skal bringe vores indre tillid frem. I god stand elsker du lyse skygger, men vær overbevist om, at alle farver passer til din hudtone og roser din øjenfarve. Mens du er i tvivl, skal du dæmpe det spændende udseende, du elsker at tage dem for en dag.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80