14 legjobb jógapóz izzó bőrre és arcra

A jóga nemcsak az elmédet teszi aktívabbá és nyitottabbá, hanem lehetővé teszi a jó, tónusos test megszerzését is. Ezenkívül ez növeli a vér áramlását és kiüríti a testünkből származó toxinokat. A jógagyakorlat megerősíti a magját és javítja az immunitást. Jógát is csinálhat az izzó bőrért. A légszennyezés, az UV -sugarak, az ingadozó időjárás és a szervezet hormonális egyensúlyhiánya károsítja a bőrt. Unalmasnak és egészségtelennek tűnik. A piacon számos krém és krém ígéri, hogy visszahozza a ragyogó bőrt, de mindannyian tudjuk, hogy ezek a krémek mennyire hatékonyak, és ha a jóga gyakorlásával természetesen egészséges, ragyogó bőrt kaphat, akkor miért szeretne drágábbá válni bőrkezelések? Sok jóga póz létezik az izzó bőr számára. Ezért ahhoz, hogy tisztán ragyogó bőrt kapjon, olvassa el, hogy megértse a jó bőr szépségének jógáját.

A legjobb jógapózok izzó bőrre és arcra

Jógát keres ragyogó bőrre? Íme fantasztikus jóga -ászanák az izzó bőrre és jóga a bőrfehérítésre. Ezeknek a pózoknak sok más előnye is van, azon kívül, hogy ragyogóvá teszi a bőrt.

Ahhoz, hogy szép és ragyogó bőrt kapjunk, mindannyiunknak el kell végeznünk néhány bőr jóga ászanát. Több éve gyakorolják, és ismert, hogy ragyogó eredményeket hoz. Ha jógapózokat keres ragyogó bőrre és ragyogó arcra, készítettünk egy kis útmutatót, amely csak az Ön számára készült.

Hatékony jóga ragyogó bőrre és arcra:

Számos jógapóz létezik az egészséges és szép bőr eléréséhez, de itt megemlítünk néhány egyszerű és legjobb jógát az izzó bőrre és az arcra.

1. Légzőgyakorlat (Pranayama):

Légzőgyakorlat (Pranayama

Az izzó bőr légzési jógájának elvégzéséhez itt vannak a jóga lépései az izzó bőrért. Először ülj a földre, és keresztbe teszed a lábad. Tartsa egyenesen a hátát és lélegezzen normálisan. Most lélegezzen be mélyen mindkét orrlyukával. Számolj tízig. Tartsa vissza a lélegzetét. Számoljon még tíz másodpercig, majd engedje el. Ezt a gyakorlatot öt percig végezheti. Így kell csinálni az arc jógát a szép bőrért.

2. Fejállás póz:

Fejállvány póz

Ahhoz, hogy ezt az egyszerű jóga izzó bőr fejtámlát végezze, tartson egy jógaszőnyeget a padlón, és üljön rá térdelő helyzetben. Ezután hozza a kezét a fejéhez úgy, hogy a könyöke a földön legyen, és a tenyerei össze legyenek kötve. Vegyen néhány lélegzetet, és emelje fel a testét egy hegyhez hasonló helyzetbe. Ezután lassan emelje fel az egyik lábát, és természetesen emelje fel a másikat is. Ezt csak szakmai segítséggel tegye meg.

3. Holttestpóz:

Holttestpóz

A holttestpóz vagy a Savasana elvégzéséhez csukott szemmel feküdjön le a padlóra. Távolítson el minden negatív gondolatot, és pihenjen végleg. Most álljon fel egyenesen, szétvetett lábakkal, és vegyen tíz gyors lélegzetet, kezével letakart arccal. Dörzsölje a szeme, az arc és a homlok bőrét, és ismételje meg a tíz lélegzetet. Ezután dörzsölje meg arcát az ujjaival, és lélegezzen újra rendesen. Ez egy kiváló jóga az egészséges testért és a ragyogó bőrért. Ez a csodálatos arc jóga izzó bőrre

4. Surya Namaskar:

Surya Namaskar

A Surya Namaskar körülbelül 12 különböző pózban rendelkezik, és nagyszerű relaxációs gyakorlat. Eltávolítja a stresszt és a méreganyagokat a szervezetből, és végül természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek. A Surya Namaskar a nők számára is előnyös. Ily módon gyakorlással jógázhat az izzó bőrért. Ez is jóga a testformához és a bőr ragyogásához.

5. Vállállvány póz:

Vállállvány póz

Íme egy másik kiváló arc jógagyakorlat izzó bőrre és testalkatra. A Vállállvány Sarvangasana néven is ismert. Ez egy ShilpaShetty jóga az izzó bőrért. Ez magában foglalja az egész testet. Ezért ezt a nevet kapta. A póz nem túl könnyű megcsinálni, és az egész testednek állnia kell. Tegye ezt szakértő tanácsára.

Ez a jóga az egészséges testért és a ragyogó bőrért nagyjából úgy néz ki, mint a fejtámla, de ez egy vállállás, és arra szolgál, hogy egészséges, fiatalos és ragyogó bőrt és arcot kapjon. Ennek a testtartásnak a végrehajtásához a hátat egyenesen kell tartania, miközben a lábait felfelé, a fejét az ellenkező irányba kell emelnie, és intenzív nyomás lesz a vállán. Azok az emberek, akik fenntartják a megfelelő étrendet és nincsenek hasi problémáik, simán elvégzik ezt az ászanát.

Vállállvány póz 2

Ennek a fejlett és hagyományos jógapóznak az elvégzéséhez, valamint a jógával izzó bőr eléréséhez először le kell feküdnie, és egyenesen kell tartania a testét. Ezután lassan húzza felfelé a testrészt a deréktól a lábig. Támassza meg a hátat és az alsó testet a tenyér és a könyök segítségével. Ez egy kiváló jóga testtartás, és rengeteg előnnyel jár a bőrön kívül, ha egy ideig vállállásban tudja tartani a testet. Ez valószínűleg az egyik leggyakrabban végzett jóga egy ragyogó arcra.

6. Csavart ülőpóz:

Csavart ülő póz

A csavart ülőpóz jóga az izzó bőrért és az egészséges hajért. A csavart ülőpózhoz üljön a szőnyegen keresztbe tett lábbal, oldalra nyújtott kézzel. Lélegezzen mélyeket, és tolja bal kezét a jobb combjára, és csavarja fel a törzsét. Lélegezzen ki, miközben forgatja a testét. Tartsa harminc másodpercig, majd tegye ugyanezt a bal oldalon.

Többet látni:Jóga a jó hajért

7. Dhanurasana:

Dhanurasana

hogyan ragyog a bőr a jóga segítségével? Az íjpóz elvégzéséhez feküdjön a hasra, kezét az oldalán. A tenyereknek felfelé kell nézniük. Hajlítsa meg a térdét, és a sarkát hozza a fenekéhez. Most megfoghatja a kezét és megfoghatja a bokáját. Próbálja úgy húzni őket, hogy az egész törzs felemelkedjen. A tested most íjnak fog tűnni. Most azonban nagyon normálisan lélegezzen. Így szerezhet ragyogó bőrt a jóga.

8. Eke póz:

Eke póz

Feküdj a jógaszőnyegre, karjaid mellett. Most emelje fel a lábakat úgy, hogy derékszög alakuljon ki a felső és az alsó törzs között. Most lassan emelje fel a csípőjét a padlóról, és egyensúlyozzon a kezével. Folytassa a felemelést, amíg a lába meg nem érinti a fején túl a padlót. Most úgy néz ki, mint egy boltív. Lélegezzen normálisan, majd tartsa ezt a pózt tizenöt másodpercig, és térjen vissza normál helyzetébe.

9. Gyermek póz:

Gyermek póz

A gyermek pózolásához üljön térdelő helyzetbe, de fenekét a sarka felé, miközben elkezdi lefelé és előre nyújtani a testét. Ebben a helyzetben támassza karját a padlóra, gyomrát pedig a combjára. Ezután a homlokát pihentesse a szőnyegen. Végezze el ezt az ászanát öt percig, hogy egészséges és ragyogó bőrt kapjon.

10. Marichyasana:

Marichyasana

A „mariachi” szó jelentése „fénysugarak”. A bölcs helyzetű jóga testtartás nagyon népszerű a nők körében, ennek elsődleges előnye.

Ennek a jógának a végrehajtásához le kell ülnie a padlóra vagy egy sima felületre, és ki kell nyújtania a lábát. Most hajlítsa meg a jobb térdét úgy, hogy a lábujjak síkban maradjanak a talajjal, de a medence közelében maradjanak. Most közelítse a bal térdét a mellkasához – egy dolgot meg kell győződnie arról, hogy a lábujjak felfelé néznek.

Tartsa egyenesen és erősen a gerincét, és nyújtsa mindkét karját mindkét oldalon. Vegyen mély lélegzetet, és lassan csavarja fel felsőtestét a deréktól balra. Most tekerje be a karokat, és lassan hajlítsa meg a térdét, és tartsa nyomva őket, hogy egyenesek maradjanak. A légzés általában ebben a helyzetben sokféleképpen segít.

Egy másik dolog, amit meg kell győződnie arról, hogy a feje balra, a vállai pedig az ellenkező irányba néznek. Tartsa ezt a pozíciót egy ideig, hogy a jóga jótékony hatását élvezze a bőr számára ebből a jóga a bőrért. Ha ezt a testtartást naponta reggel végzi, biztosan ragyogó bőrt biztosít.

Többet látni: Jógagyakorlatok a magasság növelésére

11. A Cobra póz:

A Cobra póz

Ez a testtartás kinyitja a mellkast, és csökkenti a nyomást, a feszültséget és a fáradtságot. Ez a testtartás megfelelő mennyiségű oxigént biztosít a szerveinek, és meghosszabbítja az élettartamot is. Ehhez az ászanához hasra kell feküdnie, majd a karok nyújtásával lassan húzza felfelé a felsőtestet úgy, hogy a fejét a mennyezet felé tolja. A tenyereknek a talaj felé kell nézniük. Ez az egyik legjobb jógagyakorlat izzó bőrre.

12. A teve jóga póz:

A teve jóga póz

A tevés jógapóz elvégzéséhez először térdelnie kell, és a hátát úgy kell hajlítania, hogy tenyere hozzáérjen a lábához. Ez az egyik legnépszerűbb jógapóz az izzó és világos bőrért.

13. A háromszög jóga póz:

A háromszög jóga póz

A háromszög jóga póz az egyik legjobb jóga póz, amely elme és test támogatását nyújtotta. Békét hoz az elmébe és ellazítja a testet. Ez a népi nevén az egyik legsikeresebb jóga a szép bőrért. Sok jó légzést kell kísérnie ennek a jógának, hogy a legjobbat hozza ki ebből a technikából.

14. A szél enyhítő jógapóz:

A szél enyhítő jóga póz

Köszöntsön az egyik leghatékonyabb jóga fényes bőrért. A szélcsillapító jógapóz helyesen nyújtja az izmokat, és gyakran használják a sérülésektől való megszabadulásra. Ez a testtartás a legnépszerűbb előnyéről, a bőr ragyogásáról ismert. Miközben ezt a pózt csinálod, légy tudatában lélegzetednek, és élvezd a jóga és a pranayam előnyeit a ragyogó bőrért.

Remélem, ezek a jóga pózok a ragyogó bőr számára mindannyiuk számára hasznosak voltak! Hagyja javaslatait és visszajelzéseit.

Ha integrálja ezeket a jóga pózokat a ragyogó bőrért a napi rutinjába, nemcsak javítja bőrének megjelenését, hanem erősíti izmait és ellazítja az elmét. Fogadja el a jógát, és hozzon pozitivitást az életébe, és élvezze annak számos előnyös aspektusát. Reméljük, tetszett a jóga bőrért és ragyogásról szóló cikkünk. Szeretnéd, ha információkat osztanánk meg egy választott témáról? Ha igen, ossza meg visszajelzését és az Önt érdeklő témát az alábbi megjegyzésmezőben.