Ikkunoiden koristelu jouluksi: 9 koristeideaa ylimääräiseen juhlatunnelmaan

Oletko jo valmistanut kotisi joulun aikaan? Älä unohda ikkunakoristeita! Aivan kuten keiju valot katolla ja kellot etuovessa, ikkunakoristeet ovat luova tapa levittää iloista joulun tunnelmaa. Lue vain ja löydät useita tapoja luoda juhlallinen ikkunakoriste jouluksi.

9 koristeideaa luoviin ikkunakoristeisiin jouluksi

Ikkunan koristelu joulun joulun seppeleen rentoutumiskulman ikkunalaudalle

Oletko jo miettinyt jouluikkunoiden koristeita??

Jouluikkunakoristeet, juhlava joulun henki

Joulu on jo!

Ikkunoiden koristelu jouluksi kokonaan valkoisena

Kuinka voit luoda juhlallisen ikkunakoristeen jouluksi??

Ripusta seppele

Seppeleet ovat ajaton valinta joulukoristeissa. Loppujen lopuksi nämä koristeelliset vihreät ympyrät näyttävät kauniilta sekä ulkoa että sisältä. Ripusta jouluseppele ikkunaan leveällä nauhalla ja verhotangolla. Verannalla ja sisäpihalla voit helposti ripustaa seppeleitä suoraan ikkunalasiin liimalla tai magneettikoukulla.

Manimalistiset jouluseppeleet lisää tunnelmaa

Ikkunakoristeet jouluun ripustavat joulun seppeleet

Valitse koristeelliset vihreät oksat

Ikivihreät oksat ovat yksinkertaisesti osa joulukoristeita. Usein ne on sidottu enkelisiipien tai muiden hahmojen muotoon ja sisustettu asianmukaisesti. Ne ovat mukava vaihtoehto perinteisille seppeleille, ja ne on usein koristeltu nauhoilla, marjoilla tai muilla joulukoristeilla ja kiinnitetty yksinkertaisesti ikkunaan.

Käytä vihreitä aksentteja

Ikkunoiden koristelu joululahjojen sisustusideoille keittiön ikkuna

Ikkunoiden koristelu seppeleillä

Samoin kuin takka- tai portaat, ikkunat ovat loistava tapa näyttää kiiltävät joulun seppeleet. Ripusta seppele ikkunan päälle tai koristele se ikkunalaudalla. Yhdistettynä todellisiin ikivihreisiin oksiin, joissa on punaisia ​​marjoja, tämä ikkunakoriste voi näyttää erityisen maalaismaiselta ja tyylikkäältä.

Puhdistetut seppeleet ikkunakoristeina

Seinien ripustaminen jouluikkunoiden koristeluun

Laita ikkunalauta parrasvaloihin

Koristele ikkunalaudasi paitsi seppeleillä myös juhlallisilla aksentteilla, kuten kynttilänjaloilla, pähkinänsärkijällä tai koristeellisilla pöytäpuilla. Useimmat ikkunalaudat ovat kuitenkin vain neljä tuumaa leveät. Joten kiinnitä huomiota koriste -esineen kokoon ennen ostamista.

Keinotekoiset tai aidot kuuset ovat aina hyvä idea

Ikkunoiden koristelu joulukoristeisiin mäntyjen ikkunalaudalle

Käytä keijuovia ikkunakoristeina

Kun olet koristellut joulukuusi, käytä jäännöksiä jouluvalot valaisemaan ikkunat. Keijuvalaisimet ovat suhteellisen kevyitä ja ne voidaan helposti kiinnittää ikkunan runkoon teipillä tai nastoilla. Rakastat yksinkertaisesti sisustuksesi hehkua ja valot säteilevät myös romanttista kimallusta ulkona. Älä kuitenkaan rajoitu pelkästään valkoiseen valoon. Käytä punaisia, vihreitä tai monivärisiä satuvaloja luodaksesi kauniin ikkunakoristeen jouluksi.

Se ei toimi ilman keijuvalaisimia!

Ikkunoiden koristelu joulun keijuille koristaa ikkunalaudan

Laita joulukortteja tai valokuvia ikkunan viereen

Samoin kuin seppele, ripusta johto ikkunan yläosaan ja kiinnitä siihen onnittelukortit tai perhevalokuvat pienillä pyykkipoikilla. Tämä on yksinkertainen ja viehättävä idea kuinka luoda juhlatunnelma ja kutsuva ilmapiiri helposti.

Tee ikkunastasi tyylikäs kauppaikkuna

Ikkunan koristelu joulutähdelle tarra Joulupallon haara

Teemaisia ​​sisustusideoita ikkunatarroilla

Ikkunatarrat ovat helppo tapa koristella ikkunoita. Ne ovat perinteisiä, mutta leikkisiä, ja ne on helppo poistaa jopa joulukauden lopussa. Leikkaa halutessasi paperista lumihiutaleet tai karkkikepit ja ripusta ne kirkkaalla teipillä. Tämä on myös loistava tapa kaunistaa lastentarhan ikkunoita. Pienet ovat varmasti iloisia siitä ja osallistuvat myös sisustukseen.

Voit myös luoda joulutarroja itse

Ikkunakoriste joulutarratalolle

Ripusta juhlaverhot

Vaihda jokapäiväiset verhot erityisiksi verhoiksi jouluksi, mikä luo huoneeseen ylimääräisen juhlatunnelman. Tämä on erittäin luonnollinen ja älykäs vaihtoehto ikkunoiden koristeluun. Etsi vain verhoilukankaita, joissa on joulukuvioita, ja ompele ne mitoitettavaksi.

Teemaiset verhorenkaat sopivat täydellisesti ikkunakoristeiksi jouluksi

Ikkunoiden koristelu joulun jouluverhoihin

Luo viihtyisä ikkunalauta

Jos talosi on siunattu kauniilla erkkeri -ikkunoilla, muuta ne viihtyisiksi lukukulmiksi, joissa voit rentoutua ja katsella lumisadetta tai vain nauttia kupillisen kuumaa kaakaota. Tarvitset vain pehmeän heiton, pari muhkeaa tyynyä ja hienon tarjoilualustan.

Joulun tunnelman luominen on taidetta

Ikkunakoristeet jouluksi Ikkunalauta Joulupukin koriste lumi

Anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo juhlallinen ikkunakoriste jouluksi, josta nautit koko kauden. Päätä tietty tyyli tai yhdistä useita ideoita yllä olevasta luettelosta ja aloita! Luo tyyli, joka sopii sinulle ja kotillesi täydellisesti. Joulukausi on jo täällä! Ota niistä kaikki irti!

Jatkakaa juhlatunnelman levittämistä …

Ikkunoiden koristelu joulun läpinäkyville verhoille keiju valot

Katso seuraavia esimerkkejä ikkunakoristeista jouluksi ja ota inspiraatiota!

Ikkunoiden koristelu läpinäkyville joulupalloille Ikkunoiden koristelu joulunvärisille joulupalloille ikkunalaudalle Ikkunoiden koristelu joulukoristeisiin Ikkunoiden koristelu männynkäpyistä valmistetuille jouluseppeleille Ikkunoiden koristelu jouluksi kultaisia ​​aksentteja joulupallot Ikkunoiden koristelu ikivihreille jouluille Ikkunoiden koristelu joulukynttilöille koristeelliset pilvet Ikkunakoristeet joulun luoville ideoille Ikkunakoristeet jouluksi luovat ideoita Ikkunoiden koristelu joulukeittiön ikkunan juhlakoristeideoille Ikkunakoristeet joulun loistaville tähdille Ikkunoiden koristelu kankaasta valmistetuille punaisille joulukoristeille Ikkunoiden koristelu Joulukalenterin joulutarrat Jouluikkunan sisustustarra -tarra lumihiutaleet Ikkunoiden koristelu joulutähti keiju valot kynttilät koriste ideoita Jouluikkunan koristelu männynkävyt kynttilät oksat Ikkunoiden koristelu joulun ruukkukasveihin Ikkunakoristeet jouluisiin ruukkukasveihin Joulupallot Ikkunoiden koristelu joulun joulukoristeeksi oksat karkkia Ikkunan koristelu joulun joulukoristeeksi koristele ikkunalauta Ikkunoiden koristelu joulun joulun seppeleen marjoille Jouluikkunan koristeet Joulun seppeleet keittiön ikkuna Ikkunakoristeet joulun joulupalloihin Ikkunoiden koristelu joulun valkoisille enkeleille Ikkunoiden koristelu joulun valkoisiin kuusiin Ikkunoiden koristelu ideoita joulun olohuoneen sisustamiseen