Järjestä joulubileet: 13 hauskaa peliä, jotka voivat myös piristää juhliasi

Haluaisitko viettää tänä vuonna upean joulujuhlan, jonka vieraasi muistavat kauan myöhemmin? Sitten voit aloittaa suunnittelun. Mitä aikaisemmin aloitat, sitä paremmin voit ajatella kaikkia yksityiskohtia etukäteen. Järjestä hauska joulujuhla ja pidä hauskaa sekä itselläsi että vieraillasi!

Järjestä joulujuhla: ota haaste vastaan!

Joulupukin isäntäpelitoiminta

Seuraavat ideat juhlaaktiviteeteille nuorille ja vanhoille auttavat sinua viihdyttämään vieraitasi ja järjestämään sujuvan joulujuhlan. Lue ja kerää käytännön ideoita siitä, miten keventää tunnelmaa joulujuhlissa …

Ennen juhlapelien harkitsemista ja suunnittelua sinun on kutsuttava vieraasi ja tiedettävä, kuka heistä osallistuu joulujuhliin.

Vastaa seuraaviin kysymyksiin, jotta voit suunnitella sopivia pelejä ja aktiviteetteja.

Anna sen repiä!

Joulujuhla isännöi joulujuhlapelitoimintaa

  • Kuinka monta vierasta osallistuu juhlaan?

Ennen kuin valitset pelin, mieti, kuinka monta vierasta saapuu joulujuhliin. Mitä enemmän vieraita on, sitä osallistavampia pelejä on oltava. Jos odotat paljon vieraita, valitse aktiviteetteja, joissa vieraat voidaan jakaa suuriin ryhmiin.

  • Tuleeko lapsia juhliin?

Varmista, että myös lapset viihtyvät joulujuhlissa. Suunnittele hauskoja lastenpelejä ja huomaa, että pikkulapset tarvitsevat aikuisten valvontaa. Ja vanhemmat lapset voidaan sisällyttää aikuisten toimintaan.

Nauti joulusta ystävien ja sukulaisten kanssa!

Ideoita joulujuhliin

  • Tuntevatko vieraasi toisensa?

Vastauksesi tähän kysymykseen on ratkaiseva, koska sinun on sisällytettävä jäänmurtopelit, kun useimmat vieraasi eivät tunne toisiaan. Jäänmurtopelit ovat hauskoja ja voivat keventää tunnelmaa, joten kaikki viihtyvät juhlanne alussa.

Pidä hauskaa ja ikuista hauskoja hetkiä!

Joulujuhla isäntäpelit aktiviteetit valokuvaus

Pelit ja aktiviteetit hauskan joulujuhlan järjestämiseen

valkoinen norsu

Tämä on klassinen lahjavaihtopeli, jota pelaavat pienet ja suuret ryhmät lomien aikana. Sinun tulisi kuitenkin neuvoa jokaista pelaajaa etukäteen tuomaan kääritty lahja ja asettamaan se nykyiselle pöydälle. Tämän jälkeen jokainen pelaaja valitsee lahjan pöydältä peräkkäin, mutta hänellä on mahdollisuus varastaa lahja toiselta pelaajalta. Peli päättyy, kun pöydällä ei ole enää lahjoja.

Hanki lahjoja!

Joulubileet isäntä Joulubileet Pelaa lahjoilla

Joululahjat

Järjestä juhlava joulupeli, jossa on charadeja vieraillesi ja suorita joitakin suosikkitoimintojasi sanomatta sanaakaan. Peli voi olla erittäin hauska, kun kaikki vieraat osallistuvat.

Mitä sukkana on?

Yllätä vieraasi joulusukilla, jotka ovat täynnä outoja esineitä, ja anna heidän arvata, mitä sukassa on. Pelaajat saavat tuntea sukan, mutta eivät katso sitä. Pelin päätyttyä voittaja, jolla on oikein arvaus, voi pitää sukat!

Nimeä joululaulu

Riko jäätä joulubileissäsi jakamalla vieraasi 2-3 joukkueeseen. Tämä kilpailu haastaa joukkueet kirjoittamaan muistiin joululaulun nimen kuultuaan kappaleen kappaleen.

Lauletaan yhdessä joululauluja

Joulujuhla isäntä joulujuhlapelit aktiviteetit hauskoja

Jouluelokuva tietokilpailu

Testaa vieraasi hauskalla jouluelokuvia käsittelevällä pelillä! Voit esittää kysymyksiä, kuten ”Mikä oli Rudolphin isän nimi?” Tai “Miksi Grinch vihasi joulua?” Päivittääksesi muistin.

käärimään lahjoja

Tässä pelissä on kyse nopeudesta. Jaa vieraasi kahteen joukkueeseen. Voit sitten valmistaa kaksi pöytää huoneen vastakkaisiin päihin pakkaamattomilla lahjoilla ja käärepaperilla. Vieraat sitten juoksevat pöydilleen yksitellen ja käärittävät lahjan mahdollisimman nopeasti. Tämä peli päättyy, kun joukkue on lopettanut kaikkien lahjojensa käärimisen. Joten hän voittaa pelin!

Kuka voi pakata joululahjat nopeammin??

Järjestä joulubileet Pelit Aktiviteetit Lahjapaketointi

Leikkii karkkia

Tämä on juhlava joulupeli, joka käyttää vain karkkia! Pelaajilla on minuutti aikaa käyttää karkkia saadakseen mahdollisimman monta muuta karkkipurkkia kulhosta. Saalis on, että sinun on käytettävä suusi tehdäksesi tämän. Pelaaja, joka kerää eniten karkkia ennen kuin aika loppuu, voittaa.

Karkki on yksi suosituimmista joulun symboleista

Järjestä joulujuhlat Pelit Aktiviteetit Pelaa joulupylväitä

Tuo vanhat joulukuvat

Pyydä kaikkia vieraitasi tuomaan 2–3 erilaista jouluvalokuvaa tai valokuvaa itsestäsi lapsena. Kun vieraat saapuvat, he heittävät yhden valokuvistaan ​​koriin. Kun kaikki vieraat ovat saapuneet, jokainen vieras valitsee kuvan korista ja yrittää arvata, kenelle aikuiselle kuva kuuluu. Koska vieraat tuovat 2–3 kuvaa, voit pelata tätä peliä useammin kuin kerran joulujuhlissa.

Koristele joulukeksejä

Paista joulukortit etukäteen ja pyydä vieraita koristamaan ne. Valmista lasitteita, sprinklejä ja joulukoristeita sekä syötäviä koristeita ja anna vieraidesi leikkiä niiden kanssa. Samaan aikaan voit myös syödä keksejä yhdessä.

Joulukeksejä lisää tunnelmaa juhlissa 

Joulujuhla isäntäpelitoiminta Jouluevästeet

Tee joulutaidetta

Kerää valikoima joulumateriaaleja, kuviopapereita ja asusteita, jotta vieraat voivat luoda omia joulukoristeita, kortteja, sukkia tai minipuita. Myös lapset voivat osallistua.

Pirteät joulukortit

Pyydä vieraita tuomaan uusia tai vanhoja joulukortteja luodaksesi hauskan joulukorttiprojektin! Olipa kyse kollaasista tai uusista joulukoristeista, tämä on hauska tapa yhdistää luovasti jouluisia perhekuvia.

joululauluja

Lopeta juhlasi joululaulukierroksella naapurustossa rakkaiden vieraidesi kanssa tai käytä aikaa laulaaksesi suosittuja joululauluja juhlissa. Tämä on perinteinen toiminta, joka ei koskaan vanhene.

Tanssi!

Joulujuhla isännöi Joulupukupelit tanssivat ja laulavat

Jouluvalokuvaus

Kerää kaikenlaisia ​​hauskoja ja viihdyttäviä joulutarvikkeita ja rakenna jouluvalokuvakoppi. Voit käyttää tontun korvia, jouluhattuja, karkkia ja kaikkea muuta, mikä saa vieraasi hymyilemään.

Ja hymyile!

Isäntä Joulubileet Joulujuhlapelit Ota valokuvia

Kun olet kiireinen järjestämään jouluviihdeohjelmaa, kodikas ja juhlava ilmapiiri nousee silmiesi eteen. Voimme lyödä vetoa siitä. Nauti joulusta ja vietä mahdollisimman paljon aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa! Pyydä yhtä tai useampaa heistä apua, jotta voit todella järjestää upean joulujuhlan. Jos jokin joulupeleistäsi vaatii vieraita tuomaan jotain, mainitse se kutsukortissa. Ja älä unohda nauttia joulubileistäsi itse!

Nauti kodikkaasta jouluaatosta rakkaidesi kanssa!

Järjestä joulujuhlat Koristele juhlapöytä joulujuhliinJoulujuhlat isäntäpelit aktiviteetit JoululahjatJärjestä joulujuhlat Pelit Aktiviteetit Lahjojen vaihtoJoulujuhla isännöi pelejä, aktiviteetteja, käsitöitä lasten kanssaJoulujuhla isäntä Joulubileet pelaavat erilaisia ​​pelejä Joulujuhla isäntä joulujuhla joulutoimintaa Joulujuhla isäntä joulujuhla joulumakeiset