30. házassági évfordulós ajándékötletek: 40 átgondolt választás

Gratulálok a mérföldkőhöz! Az ünneplés szórakoztató része ezek a kis ajándékok, amelyeket egymásnak adhattok. A meglepetés eleme mindig megmarad, mert ezek a 30. házassági évfordulós ajándékok nem csak a szerelemről szólnak, hanem arról is, hogy miként ápoltátok és ápoltátok azt a megértést, amelyet ma párként megosztotok. Ha ezt szeretné megünnepelni, akkor ez az Ön számára. A cikk sok ötletet ad arra, hogy mit ajándékozzon feleségének, férjének, szüleinek és más pároknak. Vessen egy pillantást alább.

harmincadik házassági évforduló ajándékötletek

Mi a közös hagyományos és modern 30. évfordulói ajándék?

Hagyományosan a 30 éves jubileumi ajándék a gyöngy. A modern időkben a hangsúly egy gyémántra terelődött, mindkettő a maga módján gyönyörű.

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándékok szülőknek:

Íme néhány legjobb dolog, amit ajándékba adhat szüleinek a D-napon.

1. Gyöngy gomb keret:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 1

Ez egy egyedülálló gyöngyház keret, gyöngyház gombokkal. Ez inkább olyan, mint a gyöngyök sokféle és textúrájú gyűjteménye, amely gyönyörűen egy személyre szabott üzenet hátterében található.

2. Szatén gyöngypárna:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 2

Ez a gyönyörű szaténgyöngy -párna annyira puha és selymes, hogy a szüleid is imádni fogják. Ez további kényelmet nyújt az ágyneműnek, és kényelmes használatot is jelent számukra.

3. Gyöngy torta:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 3

Hallottál erről? Ajándékozzon a szüleinek egy gyönyörű tortát, gyöngyhabbal a tetején. Különleges gyöngyszerű munkát is kérhet a tortán, hogy reálisabb legyen.

4. Gyöngy karkötő:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 4

Ez a személyre szabott gyöngy karkötő frissnek tűnik. Gyönyörű medál lóg, és ez is testreszabható. Mindegyiket ajándékozhatja szülei bármelyikének.

5. 30. évfordulós kártya:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 5

Az ajándékutalványok mindig alulértékeltek. Mi azonban úgy gondoljuk, hogy hatalmukban áll közvetíteni, amit pontosan szeretne. Testreszabhatók úgy, hogy gyöngyöket helyeznek a kártya tetejére.

6. Gyémánt és gyöngy medál:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 6

A 30 éves jubileumi ajándék modern témája a gyémánt. Tehát ez a szép gyémánt medál és egy nagy gyöngy a közepén pont megfelelő. Válassza ki az értékes gyémántokat édesvízi gyöngyökkel együtt, hogy különleges ajándékot kapjon feleségének; minden bizonnyal meg fog lepődni ezen az ajándékon.

7. Lebegő gyöngy gyertyatartó:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 7

Ez az egyedülálló 30 éves házassági évfordulós ajándék egy váza töltőanyag, amely lebegő gyöngyökkel rendelkezik. Lenyűgözőnek tűnik, merész és feltűnő. Ennek a gyertyatartónak egyetlen fehér gyertyája van a közepén. A váza belsejében levő gyöngyök szürreális hatást keltenek. Egyedi megjelenést kölcsönöz, és okos figyelmet szentel ajándékának.

8. Gyöngyóra:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 8

Anyád ezt imádni fogja. A gyöngyházóra lenyűgöző, és teljesen gyöngyház borítja. Ez egyedülálló lesz, amire gondolni kell.

9. Személyre szabott beszéd:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 9

Íme egy kedves, személyre szabott emlék -szív ajándék, amelyet a szüleidnek adhatsz. A szív alakú kerámiadarabot gravírozzák a házaspár kívánságaival. Készítse el ezt a 30 éves házassági évforduló ötletét, amelyet szeretni fognak a házban. A szüleid fényképeit is megragadhatod, különben ez nagyon jó ötlet kívánságaid kifejezésére.

10. Egy nap kint:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 10

Semmi más, mint szponzorálni őket egy napra. Ajándékozzon nekik egy üdülési kupont, amellyel eltölthetnek egy kis időt. Ez az idő ideális lesz számukra, hogy felidézzék és megoszthassák emlékeiket.

30. házassági évfordulós ajándékok férjnek és feleségnek:

Itt van egy lista azokról a dolgokról, amelyeket ajándékozunk egymásnak.

1. Italhűtő:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 11

Ez egy tökéletes 30. házassági évfordulói ajándék lesz férjének. Az italhűtő fából készült, és megfelelő méretű bármilyen kedvenc ital tárolására.

2. Pénzcsipeszek:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 12

A pénzcsipeszek hasznosak, különösen akkor, ha a férje szeret pénzeket gyűjteni. Ennek egyedi nyomtatása van, és sok színben kapható. A pénzcsipesz nagyon ritka ajándék.

3. Vezeték nélküli fejhallgató:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 13

Lehet, hogy a férje egyszerűen imádja ezt! Vegyél neki egy vezeték nélküli és elegáns fejhallgatót. Engedje meg, hogy egész nap hallgathassa kedvenc dalát, és érezze jól magát.

4. Dokkolóállomás:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 14

Mit szólnál egy személyre szabott dokkolóhoz, mint javaslat a 30. házassági évforduló ajándékához? A férje beleszeret ebbe az ötletbe. Ez azt jelenti, hogy elősegíti a szervezett és rendetlen asztalt.

5. Bőr pénztárca:

A legjobb 30. házassági évfordulós ajándék szülőknek 15

Ez soha nem hal meg, vagy nem megy ki a divatból! A bőr pénztárcák élethosszig tartanak, és mindig a férfiak számára ajánlott ajándék. Ajándékozhatsz neki egy nagyobbat, amibe sok lényeges kártya és toll kerül.

6. Fal Art:

Néha a művészet sokat tud beszélni. Egy egyszerű, inkább személyre szabott falfestmény hihetetlen módja lehet annak, hogy elmondja férjének, mit jelent Önnek, és milyen volt az utazás eddig vele.

7. Fa karóra:

Ha férjének sok órája van a kollekciójában, akkor ez egy jó harmincadik házassági évforduló ajándékötlet lesz.

8. Szivar lombik:

A szivarpalack nagyon klassz ajándék a férjének. Ez rozsdamentes acélból készült, és gondosan a helyén tartja a szivart.

9. Mobil és kártya tok:

Manapság a mobil és a kártyatáska összejön, csak hogy megkönnyítse az életet! Próbálja ki ezt az ajándékot a férjének.

10. Laptop:

Valószínűleg itt az ideje, hogy megajándékozza vagy kicserélje a laptopját, ha ez hosszú ideig nem történt meg. Válasszon neki egy jó laptopot, igényétől függően.

11. Gyöngykészlet:

Itt van egy gyönyörű 30. házassági évforduló ajándékötlet a feleség számára. A gyöngyszett fülbevalót és karperecet tartalmaz. Válasszon a rendelkezésre álló gyöngy sok változatából.

12. Gyöngyóra:

Akárcsak az anyját ajándékozó, a felesége is imádni fog egy gyönyörű gyöngyházórát, teljesen gyöngybe borítva. Ezek a gyöngyök sok színben kaphatók.

13. Illat diffúzor:

Ez egy nagyon klasszikus és különleges ajándék a feleségének. Ez az illat diffúzor nagyon kompakt, és használható a házban. Illatosított olajokat és gyertyákat is vásárolhat, hogy tartsa benne.

14. Ékszer szervező:

Itt egy elegáns bőr ékszer szervező pénztárca. Kompakt, és segít rendszerezni a dolgait.

15. Ékszer:

Ez egy finom gyémánt ékszer lehet a feleségének. Vedd ki őt, és hagyd, hogy válassza ki a választott lehetőséget.

16. Táska:

Élete bármely szakaszában imádni fogja a táskák kollekciójában található termékeket. Válasszon egy nagyon klassz bőrt vagy bármilyen más anyagot, amely tetszhet neki.

17. Személyre szabott fürdő:

Ajándékozzon neki egy személyre szabott, önellátó gyógyfürdőt, amely mindent tartalmaz, kezdve a hidratálótól a kompakt és nyugtató testápolóig.

18. Kézzel készített szappanok:

A kézzel készített szappanok nagyon különlegesek. Valójában otthon is elkészítheti ezt feleségének. Válasszon a szappan számos íze közül. Illóolajokkal és más bőrtisztító szerekkel gazdagítják.

19. Kamera:

A kamera átgondolt ajándék lesz a feleségének. Itt az ideje, hogy a képekre kattintva ünnepelje életének legszebb napjait.

20. Kényelmes szövet:

Az ágynemű kényelmes anyaga kiváló választás minden alkalomra. Válassza ki a lottó legjobb pamutját, és érezze a különbséget. Ez egy igazán klassz 30. házassági évfordulós ajándék lesz anyának és apának.

30. évfordulós ajándékötletek neki és neki:

1. Személyre szabott ajándékdoboz:

Ez egy nagyon átgondolt ajándék, amely néhány alapvető dolgot ajándékba csomagol. Tökéletes ajándék lesz neki.

2. Versenykesztyű:

Ha különleges srác a versenyzés, ez jó választás lesz számára. Válassza ki az előkelő szövet kesztyűt, hogy menjen érte.

3. Nevezzen meg egy csillagot:

Ez egy nagyon romantikus darab. Sok ügynök teszi ezt helyetted. Egy csillagot is elnevezhet róla.

4. Bőr zsákok:

A parittyás táskák mindig klasszikusak. Mit szólnál egy bőr hevederhez a különleges lányhoz? Ezt imádni fogja!

5. Személyre szabott bögre:

Ez a személyre szabott bögre nagyon divatos, amely ragyoghat és különleges fotóit is kinyomtathatja.

30. évfordulói ajándékok barátoknak:

Íme néhány javaslat, amelyet ajándékba adhat barátainak.

1. Személyre szabott névjel:

Ajándékozhat barátjának egy fából készült táblát, amelyen a pár neve szerepel. Ezt nagyon fogják szeretni!

2. Illatosított gyertyák:

Itt az egyik jó szagot terjeszt, csakúgy, mint néhány jó pozitivitás. Ez egy egyedülálló ajándék, amelyen a pár neve szerepel.

3. Bőr fotóalbum:

Egy másik klasszikus módja annak, hogy emlékeztessen mindenkit a jó időre. Ezúttal szorosan rögzítve egy bőralbumban és bekötve.

4. Házimozi:

Ha igazán közel áll az emberekhez, a házimozi jó választás lesz. Ezt használhatják pihenésre és pihenésre.

5. Sajtlap:

Ehhez egy fából készült deszka és különböző pontosságú kések tartoznak a sajt vágásához.

Hogyan ünnepeljük a 30. házassági évfordulót és hogyan mutatjuk be?

Arra buzdítunk, hogy rendezzen pazar bulit egy szállodában vagy egy tematikus partin. Cserélje ki az árut mindenki előtt, és tudassa velük, mit éltetek meg.

Mit kell tenni ezúttal?

  • Időnként főzzünk egymásnak.
  • Menjen ki hetente, és töltsön csendes időt egymással.
  • Csinálj valamit, amit mindig is akartál. Itt az ideje, hogy törölje ezt a csoportból.

A szerelem egy életen át tart! Ti vagytok a tanúbizonyságok róla. A 30 éves házas ajándékötletek sok. De ami nem szerepel a listánkban, az az idő. Ne felejtsen el időt szakítani egymásra, és részesei lenni minden érzelemnek. Talán ez lesz a legnagyobb ajándék.