40+ legjobb 35. házassági évforduló ajándékötletek és elképzelések

Idén a gratuláló üzenetek forognak, és ezzel együtt most sok fiatal számára pár gól vagy. Ennek ellenére íme néhány 35. házassági évfordulóra vonatkozó ajándékötlet, amelyet egymásnak vagy a házasság 35 évének ünneplőjének ajándékozhat. Biztosak vagyunk benne, hogy értékelni fogják a választását.

Mi a közös hagyományos és modern 35. évfordulói ajándék?

A hagyományos ajándékozási lehetőség a 35. házassági évfordulón a korall volt. A korallok általában a tengerfenéken találhatók. Általában a korallok kialakulása évekbe telik, és így ez azt az egyesülést jelenti, amelyet idővel kialakítottál, és sok árapályt ellenálltál. A korall tökéletesre csiszolt és faragott.

A modern ajándékozási lehetőség a jade volt. A Jade nagyon világos zöld színű. Ez a vagyont és a bölcsességet jelenti, amit az idők során kifejlesztettél.

35. házassági évfordulós ajándékok férjnek és feleségnek:

Íme néhány javaslat a 35. házassági évfordulós ajándékötletekhez férje és felesége számára.

1. Jade mandzsettagombok:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 1

Ezek a fantasztikus zöld jade mandzsettagombok jó választás a férjed számára a 35. házassági évfordulóra. A zöld szín biztosítja, hogy jól illeszkedjen a blézerekhez és más sötét színű ingekhez vagy pólókhoz.

2. Korall gyűrű:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 2

Ez a gyönyörű korall- és gyémántgyűrű lenyűgözően fog kinézni az ujján. Ajándékozz egy korallgyűrűt a feleségednek 35 éves házassági évfordulóra. Valóban boldog és emlékezetes évfordulója lesz. Ez egy egyedülálló ajándék, amelyet valaha is kapott volna.

3. Jubileumi sütik:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 3

Az évfordulós sütik másfajta boldogság. Aranyosak és színesek. Különböző formákban vannak, és boldog dolgokat írnak rájuk. Ajándékozzon ebből egy dobozt 35. házassági évfordulós ajándékként a férjének.

4. Korall fülbevaló:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 4

A korall fülbevaló új kiegészítője lesz a kollekciójának. Találj ki egy hűvös színt és egy gyönyörű fülbevaló -készletet, amely illik a bőrszínéhez.

5. Korallgyűrűk:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 5

Ezek a gyönyörű rézhuzalba csomagolt vörös kőgyűrűk a mai piacon nagy siker. Különféle kövek állnak rendelkezésre, és díszes csomagolásban is kaphatók. Itt az ideje, hogy ezt a 35. házassági évfordulós ajándékként ajándékozza meg a feleségének.

6. Kókusztáska:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 6

A táskáknak nem mindig a bőrről kell szólniuk. Ezúttal szerezzen neki egy elegáns megjelenésű táskát, amely könnyű és ugyanakkor hasznos is. A kókuszzsák környezetbarát is.

7. Juta táskák:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 7

Ha nem örülsz a kókuszrostos vagy bőrzsákoknak, azt javasoljuk, hogy nézd meg a jutazsákokat. A jutazsákok okosak és elegánsak, bárki beleszerethet. Szuper kényelmes és sokféle méretben és színben kapható.

8. Fa iniciálék falfestmény:

35. házassági évforduló ajándékötletei 8

Ez egy nagyon romantikus falművészet, hogy ajándékba adja a feleségét. Ragaszthatja a fát a falba, és beillesztheti a kezdőbetűket a megadott helyre. Ezek a kezdőbetűk magukban foglalhatják gyermekei és unokái kezdőbetűit is. Így otthon van egy teljes családfa.

9. Akkor és most képkeret:

35. házassági évfordulóra vonatkozó ajándékötletek 9

Ajándékba adhat feleségének egy gyönyörű képkeretet, amelyen a fiatalabb én képe és az övé lesz.

10. Momento Box:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 10

Ez egy klasszikus módja annak, hogy elmondja neki, hogy őrizze meg mindazt, amit eddig gyűjtött rólad és a múltról. Hagyja, hogy ő tegye őket ebbe a dobozba, és tekerje vissza az elmúlt napokat.

11. Illóolajok:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 11

Néha csak egy pihentető fürdőre és egy nyugtató zenére van szüksége. Ajándékozhat feleségének néhány hűvös illóolajat a hangulathoz.

12. Bőr falművészet:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 12

Íme egy gyönyörű 35. házassági évforduló ajándék férjnek. Ez a bőr falfestmény tartalmazza a családtagok képét/kezdőbetűit, és kiállja az idő próbáját is.

13. Jubileumi fotóvászon:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 13

Ez romantikus a férjed számára. Adhatsz egy személyre szabott képkeretet, amely tartalmazza az összes eseményt, ami az életben történt azóta, hogy azt mondtad, hogy „én”.

14. Vászonművészet:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 14

Ez egy klasszikus romantikus darab lesz a férjének. Ajándékozzon neki egy gyönyörű vászonképet, egy romantikus festményt.

15. Utazási úti cél térkép:

35. házassági évfordulós ajándékötletek 15

Utazási célra gondol? Itt van egy, amely állandóan erre emlékezteti. Itt az ideje, hogy összeállítson egy ellenőrző listát mindezekről, és valóban el is végezze őket.

16. Söröskorsók:

Ezek soha nem mennek ki a divatból. A söröskorsók gyönyörű ajándékok. Különböző méretű díszes formákban érkeznek.

17. Hímzett darabok:

Teljesen személyre szabott hímzési munkát végezhet a férje számára. Adhatsz neki kanapé lepedőt vagy akár zsebkendőt. Ezek bármelyike ​​személyes érintéssel bír.

18. Csavart gyertyatartók:

Ez egy romantikus ajándék a férjének. Ez a gyertyatartó és az illatos gyertya még romantikusabb estékre világítja meg a kezdetet.

19. Szívkerti kő:

Kezdésnek ez egy újabb romantikus darab. Ennek a nevére vagy kezdőbetűjére lesz vésve a kő. Elhelyezheti őket a kertjében, hogy személyre szabottabbá tegye.

20. Bőrkabát:

A bőrkabát mindig klasszikus ajándék! Tekintse meg a bőrkabát klasszikus kollekcióját.

35. évfordulós ajándékötletek neki és neki:

Íme néhány lista azokról a dolgokról, amelyeket különleges személyének vásárolhat.

1. Szalma táskák:

Nem kell mindig a bőr táskákra gondolnia. A szalmazsákok ugyanolyan elegánsak és ízlésesek. Környezetbarátak. Ez remek ötletek lehetnek számára a 35. évforduló alkalmából.

2. Kártyák:

Az interneten számos üzlet található, amelyek lehetővé teszik, hogy személyazonossága alapján saját kártyát készítsen. Minden témát megadnak, és csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a választási lehetőségeket és átadja azokat!

3. Többcélú tasak:

Ez a többcélú tasak a legtöbb esetben nagyon hasznos lesz. Elfér benne minden lényeges, és néhányuk olyan nagy, hogy iPad -et is tartalmaz.

4. Illatos gyertyák:

Ezek az illatos gyertyák elengedhetetlenek és valószínűleg nagyon egyszerű és ízléses ajándékok. Az illatos gyertyákat már régóta használják.

5. Pezsgő:

Valószínűleg a legjobb módja annak, hogy ünnepeljünk és pirítóst emeljünk! A pezsgők különböző áron kaphatók, és az alkalom megünneplésére kiválaszthatja a sajátját.

6. Hétvégi táska:

Ez lesz; nagy célt szolgálnak. A gyors kis kirándulásokhoz ez a bőr táska megmentő lesz.

7. Hordozható kávéfőző:

Ha különleges személye szereti a kávét, de túl elfoglalt ahhoz, hogy felvegye, itt van egy hordozható kávéfőző, amelyet nagyon hasznosnak talál. Imádni fogja ezt a 35. házassági évfordulós ajándékötletet.

8. Virtuális asszisztens:

A virtuális asszisztens most mindenki kedvence. Ajándékozzon neki egy jó VA -t, amelyet egész életében dédelgethet.

9. Árnyalatok:

Egy hűvös megjelenésű árnyalat, akár a wayfarer, akár a klasszikus szokásos, jó választás lesz. Vidd el, hogy kipróbálja.

10. Parfüm:

Rengeteg parfümöt lehet kipróbálni az egzotikus kollekcióból. Választhat egy enyhe vagy egy erős ízlése alapján.

35. házassági évfordulós ajándékötletek szülőknek:

1. Korall szív keret:

35. házassági évforduló

Ajándékozd meg ezt az imádnivaló korall szívkeretet szüleidnek 35. évfordulójuk alkalmából. Ezt a lenyűgöző keretet úgy készíthetjük el, hogy szív alakú kis korallokat ragasztunk össze. A szív alján felírhatod a kívánságokat a párnak. Emlékeztet a múlt boldog pillanataira, amelyeket együtt töltenek az életben.

2. Korall torta:

Hallottál erről? A korall torta sokféle színben és formában kapható. Kérheti a torta egyedi kialakítását is. A tetején ehető korallzátony található. Ajándékozhat a férjének egy lenyűgöző korall tortát, hogy megmutassa a tortáját.

3. Korall kő óra:

Ez a szép középpont korallkövekből készül, amelyeket darabokra vágnak. Az ívelt felső nagyszerűen néz ki fényes szélével együtt. A középső óra egy kvarcóra, amely elemeket használ. Ez 35 éves jubileumi ajándéknak tűnik. Életed szerelmét jelképezi.

4. Korall falművészet:

Ez a 4 kerámia négyzetből álló kollekció, amelyeken korallok vannak ragadva, szemet gyönyörködtető 35. házassági évfordulós ajándék. A falfestményeket sorban lehet elhelyezni, vagy művészileg elhelyezni. A korall szép fehér megjelenése világosítja a szobát. Ajándékozd meg vele ezt az ajándékot, hogy gyönyörű legyen a hálószobád a házassági évforduló napján.

5. Kényelmes szék:

A kényelmes fából vagy bőrből készült szék a szüleidnek mindig is tetszeni fog. Ajándékozz valamit, ami kényelmessé teszi őket!

6. Kedvencek:

Valószínűleg ez a legjobb alkalom arra, hogy megajándékozzuk őket azzal, amire régóta vágytak. Tervezze meg a meglepetést, és még inkább lepje meg őket. Tudassa velük, hogy törődik velük. Ez jó ajándék lehet a szüleidnek és a kedvenc embereidnek.

7. Képalbum:

A szüleid és a párod imádni fogják a romantikus képet róluk. A méret testreszabása a kedvenc méretének és kialakításának megfelelően.

8. Bluetooth hangszóró:

Egy másik jó ajándék, ha hagyjuk, hogy zenei ízlése szerint ápolja. A Bluetooth hangszóró klasszikus kiegészítője lesz a kütyügyűjteményének.

9. Főzőedény:

Ha szeretnek főzni, akkor itt az ideje, hogy a legjobb edények közül a legjobbat ajándékozza meg nekik vagy szüleinek. Válassza ki a választott színt.

Hagyományos és modern Jade ajándékok:

Íme néhány dolog, ami megfelel az évforduló témájának.

1. Korall képkeret:

Ez egy jó korall alapú ajándék lesz bárkinek. Sok méretben, kivitelben és formában kaphatók.

2. Medál:

A jade medál klasszikus ajándék a szeretett embernek. A kék szín az arany gyűrű közepén ül, gyönyörű kombináció lesz.

3. Koralltál:

A koralltálak különböző formákban készülnek. Sokféle színben megvásárolhatja őket, vagy hagyhatja ragyogni, ahogy van.

4. Jade Kancsó:

A Jade kancsó nagyon átgondolt ajándék. A kancsó nyersen néz ki, gyönyörű szobrászat a tökéletességig. Ez egy gyönyörű 35. házassági évforduló ajándék.

5. Jade virágcserepek:

A jade virágcserepek hűvösek és ritkák. Ez kiegészíti a gyönyörű kerti tárgyak gyűjteményét.

Hogyan ünnepeljük a harmincötödik éves házassági évfordulót és hogyan mutatjuk be?

A 35. házassági évforduló megünneplésének legjobb módja egy nézőtéren lenne. Hívja meg az összes ismerősét, vagy már régóta kapcsolatban van velük. Cseréljen tapasztalatokat és beszéljen a partneréről. Ajándékozd meg őket a színpadon, és nézd meg az ajándékozás örömét az arcukon.

Mit kell tenni a házasság 35. évfordulóján??

  • Fogadjon örökbe egy árvát, és vállaljon felelősséget tanulmányaiért és jövőjéért.
  • Tegyen fogadalmat, hogy meglátogat egy árvaházat, és megeteti őket.
  • Látogasson el egy idősek otthonába, és töltsön időt az ottani emberekkel.

A 35 éves jubileumi ajándékok értékes tárgyak, amelyek szeretetet és jólétet hoznak a párnak. A Jade és a Coral tárgyak tökéletesnek tűnnek ehhez. Az idei év az ajándékozásnál több a tapasztalatok megosztásáról és arról, hogy elmondja, mi és hogyan zajlott eddig. Biztosak vagyunk benne, hogy érdemes lesz meghallgatni.