40 bedste 45. bryllupsdaggaveideer til din elskede

45 års bryllup er virkelig en tid til at fejre. De svundne år er et bevis på din kærlighed, omsorg og bekymring, som I to sætter ind i forholdet. Når det er sagt, hvis du ønsker at fejre denne elskværdige lejlighed, her er nogle meget tankevækkende 45 års bryllupsdag gaveideer, som du måske vil overveje at købe.

Hvad er den almindelige traditionelle og moderne 45 -års jubilæumsgave?

Hvert års jubilæum har sit eget tema. I år er den traditionelle gave safir. I år er selv det moderne gave tema safir. Disse er særligt nyttige, fordi det lader dig inkorporere stenen i mange smykker og mode.

45. bryllupsdag gaveideer til kone:

Invester i disse topgaver til 45 -års bryllupsdag til din kone.

1. Sapphire Button Heart:

45. bryllupsdag gaveideer 1

Dette safirknaphjerte er meget smukt og elegant. Knapperne er formet i form af et hjerte. Den blå farve på safiren udstråler den lyse farve. Parrenes navne kan skrives under hjertet og indrammes i en klassisk glasramme.

2. Papirsejlkort:

45. bryllupsdag gaveideer 2

Er det ikke smukt? Denne papirsejlbåd har safir i den, og den kan også tilpasses med ord, der præcist vil udtrykke, hvad du føler for hinanden. Denne 45 -års bryllupsdag gaveideer til kone er helt sikkert en interessant.

3. Safir -jubilæumspude:

45. bryllupsdag gaveideer 3

Ikke bare noget blødt linned, men noget behageligt! Det broderede arbejde på den hvide pude skiller sig ud i høj grad. Du kan få lavet enkelt filigranarbejde på puden for at gøre den til en 45 års jubilæumsgave. Det er tid til at slappe af, så få denne gave til at bruge lidt tid sammen med din elskede.

4. Safir vedhæng:

45. bryllupsdag gaveideer 4

Hvem ville muligvis ikke elske dette? Det smukke vedhæng til din kone er noget, hun kommer til at værne om længe. Du kan tilpasse boksen og også sende en smuk besked på den. Hun kommer helt sikkert til at elske denne!

5. Håndlavet safirarmbånd:

45. bryllupsdag gaveideer 5

Her er endnu en interessant 45 års bryllupsdag gave til din kære kone. Det håndlavede armbånd er en tidløs investering og kommer til at vare længe.

6. Samling af fotos:

45. bryllupsdag gaveideer 6

Hvad med at overraske hende til et galleri med specielle fotos af jer begge? Dette galleri vil være et særligt minde om de bedste år, I har brugt. Vælg et sæt smukke rammer, der passer til vægens farve.

7. Øreringe:

45. bryllupsdag gaveideer 7

Love know øreringe er en mode nu. Du behøver ikke at vælge safir for det. du kan vælge nogle dejlige sølv kærligheds knude øreringe, der vil se klassiske ud.

8. Parfume:

45. bryllupsdag gaveideer 8

En god lugt er noget alle elsker. Giv din dame en gave til et fremragende parfumemærke. Vælg en mild, på samme tid, en meget duftende, der vil efterlade et indtryk!

9. Kosmetisk sæt:

45. bryllupsdag gaveideer 9

Et sæt kosmetik er et meget godt valg. Vælg en æske med klassisk kosmetik. Hvis du kender hendes valg af mærker inden for kosmetik, bliver det virkelig let!

10. Håndlavet sæbe:

45. bryllupsdag gaveideer 10

Hvad med at investere lidt tid i at lave noget til hende? Håndlavede sæber er meget tankevækkende og findes også i en række lugte og former.

45. bryllupsdag gaveideer til mand:

Her er nogle ting, du kan vælge til din mand.

1. Æske med små ting:

45. bryllupsdag gaveideer 11

På nuværende tidspunkt ved du, om din mand er organiseret. Hvis han er, og holder sine ting organiseret, fra manchetknapper til andet lille tilbehør, vil denne æske være en meget nyttig for din mand, han vil helt sikkert sætte pris på dette.

2. En samling af fortid:

45. bryllupsdag gaveideer 12

Hvad med at lave en avis som en, der er fyldt med billeder og ting, der er sket lige siden dit bryllup. Notér dem efter dato, og giv det et foto, der kan bruges sammen med det. Få det til at ligne en rigtig avis.

3. Liquor Decanter:

45. bryllupsdag gaveideer 13

Han kommer til at nyde denne karaffel. Du Han behøver ikke rigtig at skulle rejse verden rundt for at drikke et glas fin whisky. Bare bestil ind, og lad ham læne sig tilbage og nyde det fra en karaffel.

4. Sølvring:

45. bryllupsdag gaveideer 14

Hvem sagde, at kun kvinderne elsker smykker. Giv din mand en slank sølvfingerring, som han kommer til at blive forelsket i.

5. Safirring:

45. bryllupsdag gaveideer 15

Her er en smuk 45 års bryllupsdag gaveideer til manden. Denne smukke ring vil have den dejlige safirsten indgraveret i den, der vil tilføre glans og skønhed.

6. Gavekurv:

En gavekurv vil være en meget tankevækkende, der vil have alle de ting, han elsker. Vælg hans yndlingschokolade, parfume og spiritus for at tilføje kurvens skønhed.

7. Se:

Hvis din mand elsker ure, er der endnu en tilføjelse til hans samling af ure. Vælg en klassisk mærke, der kan tilføre dagens glans. Dette vil være den bedste 45 års bryllupsdag gaveideer til ægtemand.

8. Toilettaske:

Hvad med en æske med hør og nogle håndlavede sæber sammen med afslappende og æteriske olier? Vælg også nogle gode badesalte, der passer til stemningen. Toilettaske vil være en fornem gave til din mand.

9. Trimmer og barbersæt:

Trimmer og barbersæt er en vigtig vare for enhver mand. Giv ham en æske med stiliserede væsentlige ting, som han muligvis har brug for.

10. Læderjakke:

En læderjakke er en klassisk gave på ethvert tidspunkt i livet. Vælg et klassisk sæt jakke og handsker til ham. Dette vil især være nyttigt, hvis du bor i et koldt land.

45. bryllupsdag gaveideer til forældre:

Tag et kig på nogle af de nyttige og søde gaveideer til dine forældre.

1. Gnome Figurer:

Er de ikke et godt show? Mr og Mrs Gnome -figurerne er lavet af blå og ser altid så yndige ud. Du kan også få disse 45. bryllupsdaggaver til forældre. Denne præsenteres som en blød gave, men giver mening for at angive deres kærlighedstilknytning til dine forældre.

2. Safirakrylpynt:

Her er endnu et stykke minde. Akrylpladen med blå tema er trykt på ydersiden med indviklet blomsterarbejde. Centret er trykt med parrets navne. Dette er helt sikkert en sej ide til 45 års bryllupsdag til forældre.

3. Safirvase:

En safirvase er simpelthen fantastisk at se på! Den smukke vase er lavet af glas, og du kan forære dine forældre ved at holde et friskt sæt duftende eller behagelige blomster. Vi er sikre på, at de vil elske dette.

4. Krystalarmbånd:

Et krystalarmbånd er et elsket smykke af både mænd og kvinder. Disse gaveideer til safirbryllupsdag til dine forældre er temmelig cool og stilfuld!

5. Safirsmykker:

Leg lidt rundt her! Tjek nogle af de sejeste safirsmykker til mænd og kvinder. Du kan finde en samling af alle de væsentlige sæt. Dine forældre kommer til at føle sig meget mere elskede.

45 -års jubilæumsgaveideer til ham og hende:

Tag et kig på nogle af de sejeste gaveindstillinger, der er tilgængelige for ham og for hende.

1. Fotobog:

fotobogen er en samling af nogle af de bedste fotos, der oftest svarer til de bedste øjeblikke i en persons liv. Vælg et par kære fotos og få et smukt album frem, et, der vil tage ham tilbage i tiden.

2. Vinsæt:

Til den fyr, der elsker sin ældgamle vin, er her en godbid at give ham! Et vinsæt har alle de ting, der skal til med et godt humør. Brug lidt tid på at vælge den bedste.

3. Ædelsten:

En anden god måde at udtrykke din kærlighed på er at få en ædelsten efter personens valg. De er ikke kun farverige, men betragtes også ofte som heldige sten.

4. Kamera:

For fotografentusiaster vil et kamera uden tvivl være det bedste valg. Vælg det rigtige kamera med lidt hjælp, og vær sikker på, at han kommer til at elske ideen.

5. Bland tape:

En idé fra en gammel skole, men stadig den mest klassiske er en mixtape. Denne vil have alle sangene efter eget valg, hvilket gør ham gladere end nogensinde. Brug lidt tid på at trække nogle af hans favoritter ud og organisere dette i et mixtape. Der er også mennesker til rådighed for at hjælpe dig her.

6. Brugerdefineret armring:

En brugerdefineret armring leveres med små ophæng i form af fotos i vedhænget. De er søde og er normalt meget søde. Alternativt, hvis det ser ud til at være svært at finde, kan du simpelthen indprente dem på din armbånds krop.

7. Små noter:

Hun kommer til at elske dette! Prøv at skrive nogle søde historier om din fortid eller endda nogle af de mindeværdige øjeblikke i dit liv. Sørg for, at det er håndskrevet, og hvis du kan trække hurtige doodles af på det, er der ikke noget som det!

8. Glas øreringe:

Disse er ikke bare smukke, men også sassy. Vælg en kølig og mild farve til øreringen, og overrask hende med din kreative tænkning!

9. Pude:

Gad vide, hvordan en pude er speciel? Nå, du kan gøre det specielt ved at tilpasse det med billederne af jer to. Vælg et behageligt og elegant stof og en farve, der matcher sofaen og sengen.

10. Personligt sofabord:

Denne er latterligt kreativ! Indbring alle de øjeblikke, du værner om i form af fotos. Det handler virkelig ikke om billederne, men at formidle følelsen af ​​det, hver gang hun får at se det.

45 -års jubilæumsgaveideer til dem:

På 45 -årsdagen er her nogle gaveideer til at give dem, dine venner eller dit yndlingspar.

1. Sofa sæt:

Intet kan være mere behageligt end et godt sofasæt. Vælg det hyggeligste sofasæt til dit yndlingspar, og se dem nyde varmen.

2. Køkkenbestik:

Tror du ikke, det er på tide, at de opgraderer deres køkkenbestik og -bestik? Så kan dette være en ideel gave at tænke på.

3. Giv en ferie:

De fleste af os glemmer ofte at tage en tur rundt i landet, eller simpelthen endda i byen. Her er en gave gavekort til dit par, så de kan nyde en god dag ude, som ellers altid har travlt i deres daglige rutine.

4. A Date Night:

For at genopleve minderne og føle sig unge igen, her er en idé til at få dem til at føle sig specielle. Giv dem en god middag kombineret med spa, for at få mest muligt ud af dagen. De kommer til at elske dette.

5. Hjemmefest:

Hvad med at kalde dem for en hjemmelavet mad? Lav dem alle de ting, de muligvis elsker. Tilsæt et glas vin til bordet, og glem dine glas hurra for alle årene og de mange år, der kommer.

Sådan fejres Fyrre femte års bryllupsdag og hvordan man præsenterer gaver?

Den bedste og sejeste måde at gøre dette på er at gøre det som en storstilet begivenhed. Book et hotel eller endda en destinationsfest, hvis du har det godt med et større budget. Inviter folk, nære og kære. Hold dig til noget læbefremragende mad og alkohol.

Præsenter dine gaver til dine forældre eller dit yndlingspar ved at planlægge det som en overraskelse. Få festplanlæggere til at lave denne overraskelsesbegivenhed for dig. Sørg for at lade dem forbløffede og virkelig overraskede.

Gifting er altid en personlig ting, især til vigtige dage som disse. Nogle af vores safirgaver til 45 års bryllupsdag er dog de mest tankevækkende af alle. Tjek dem ud, og glem ikke at medtage nogle personlige eller tilpassede noter til dem.