40+ bedste ideer og koncepter til 35 års bryllupsdag

I år vil lykønskningsbeskeder være på vej, og sammen med det er du nu et par mål for en masse unge. Når det er sagt, her er nogle 35 -års bryllupsdag gaveideer, som du kan tænke på at give hinanden eller nogen, der fejrer 35 års ægteskab. Vi er sikre på, at de vil sætte pris på dit valg.

Hvad er den almindelige traditionelle og moderne 35 -års jubilæumsgave?

Den traditionelle gaveindstilling på det 35. bryllupsdag har været koral. Koraller findes normalt på havbunden. Generelt tager koral år at danne, og dermed betegner dette den forening, som du har udviklet med tiden, og du har modstået en masse tidevand. Korallen er poleret og skulptureret til perfektion.

Den moderne gaveindstilling har været jade. Jade har en meget tydelig grøn farve. Det står for formue og visdom, noget du har udviklet over tid.

35. bryllupsdaggaver til mand og hustru:

Her er et par forslag til ideer til 35 års bryllupsdaggave til din mand og kone.

1. Jade manchetknapper:

35. bryllupsdag gaveideer 1

Disse fantastiske grønne manchetknapper i jade er et godt valg for din mand til 35 -års bryllupsdagen. Den grønne farve sikrer, at den passer godt til blazere og andre mørke skjorter eller tee.

2. Koralring:

35. bryllupsdag gaveideer 2

Denne smukke koral- og diamantring vil se fantastisk ud på fingeren. Giv din kone en koralring i gave til 35 bryllupsdag. Hun får virkelig et lykkeligt og mindeværdigt jubilæum nogensinde. Dette er en unik form for gave, hun nogensinde ville have modtaget.

3. Jubilæumscookies:

35. bryllupsdag gaveideer 3

Jubilæumskager er en anden form for lykke. De er søde og farverige. De findes i forskellige former og har glade ting skrevet på dem. Giv en kasse med dette som 35 -års bryllupsdag gave til ægtemanden.

4. Koraløreringe:

35. bryllupsdag gaveideer 4

Coral øreringe bliver et nyt sæt tilføjelse til hendes samling. Find ud af en cool farve og et smukt øreringesæt, der passer til hendes hudfarve.

5. Koralringe:

35. bryllupsdag gaveideer 5

Denne smukke kobbertråd indpakket rød stenring er et hit på markedet i dag. Der findes en række sten, og de kommer også i smuk emballage. Det er på tide at give denne gave til 35 års bryllupsdag til kone.

6. Kokospose:

35. bryllupsdag gaveideer 6

Tasker behøver ikke altid at handle om læder. Denne gang, skaff hende en smuk taske, der er let, og som samtidig er nyttig. En kokospose er også miljøvenlig.

7. Jute Tasker:

35. bryllupsdag gaveideer 7

Hvis du ikke er glad for kokos- eller lædertasker, opfordrer vi dig til at tjekke jutetasker til hende. Jutetasker er smarte og smarte, at alle kan blive forelsket i det. Den er super behagelig og fås i en række størrelser og farver.

8. Tree Initials Vægkunst:

35. bryllupsdag gaveideer 8

Dette er en meget romantisk vægkunst for at give din kone en gave. Du kan stikke træet i væggen og indsætte initialerne i det angivne rum. Disse initialer kan også omfatte dine børn og børnebørns initial. På denne måde har du et komplet stamtræ derhjemme.

9. Dengang og nu fotoramme:

35. bryllupsdag gaveideer 9

Du kan give din kone en smuk fotoramme, der vil have et billede af hendes yngre selv og et foto af hendes nu.

10. Momento Box:

35. bryllupsdag gaveideer 10

Dette er en klassisk måde at fortælle hende at beholde alle de ting, hun har samlet om jer og fortiden indtil nu. Lad hende putte dem i denne boks og spole tilbage til de sidste dage.

11. Æteriske olier:

35. bryllupsdag gaveideer 11

Nogle gange er alt hvad du behøver, et afslappende bad og lidt beroligende musik. Du kan give din kone nogle fede æteriske olier, der passer til stemningen.

12. Lædervægskunst:

35. bryllupsdag gaveideer 12

Her er en smuk 35 års bryllupsdag gave til ægtemanden. Denne lædervægskunst vil have billedet/initialerne til dine familiemedlemmer og vil også stå tidstesten.

13. Jubilæum Photo Canvas:

35. bryllupsdag gaveideer 13

Denne er romantisk for din mand. Du kan give en tilpasset fotoramme, der vil have alle de begivenheder, der er sket i livet siden dengang, I sagde ‘jeg gør’.

14. Lærredskunst:

35. bryllupsdag gaveideer 14

Denne vil være en klassisk romantisk at give din mand. Giv ham en smuk lærredskunst, en der har et romantisk maleri på sig.

15. Rejsedestinationskort:

35. bryllupsdag gaveideer 15

Har du et rejsemål i tankerne? Her er en, der konstant vil minde ham om dette. Det er på tide, at du laver en tjekliste over alle disse og faktisk opnår dem.

16. Ølkrus:

Disse går aldrig af mode. Ølkrus er en smuk ting at give. De kommer i flotte former i forskellige størrelser.

17. Broderede stykker:

Du kan udføre et helt personligt broderiarbejde for din mand. Du kan give ham sofa eller et lommetørklæde. Begge dele vil have et personligt præg.

18. Twisted Candle Sticks:

Denne er en romantisk gave til din mand. Denne lysestage og det duftende lys vil tænde begyndelsen til mange flere romantiske aftener.

19. Heart Garden Stone:

Dette er en anden romantisk til at starte med. Denne vil have navnene eller initialerne indgraveret på stenen. Du kan placere dem i din egen have for at give det et mere personligt præg.

20. Læderjakke:

Læderjakken er altid en klassisk gave! Se nogle af de klassiske kollektioner af en læderjakke.

35 -års jubilæumsgaveideer til ham og hende:

Her er en liste over ting, du kan købe til din specielle person.

1. Halmposer:

Du behøver ikke altid tænke på læderposer. Halmposer er lige så smarte og klassiske. De er miljøvenlige. Dette kan være en sej ide til 35 års jubilæum til hende.

2. Kort:

Der er en række butikker online, der giver dig mulighed for at lave dit eget kort baseret på hendes personlighed. De giver dig alle temaerne, og alt du skal gøre er at vælge valgene og sætte det på tværs!

3. Multifunktionspose:

Denne multi-purpose pose vil være meget praktisk de fleste gange. Det kan rumme alt det væsentlige, og nogle af dem er så store, at de også rummer en iPad.

4. Duftende stearinlys:

Disse duftende stearinlys er et must og er sandsynligvis en meget enkel og klassisk gave. Duftende stearinlys har været i brug i lang tid.

5. Champagne:

Sandsynligvis den bedste måde at fejre og rejse en skål på! Champagner findes i forskellige prisklasser, og du kan vælge din egen for at fejre lejligheden.

6. Weekendtaske:

Dette vil; tjene et stort formål. Til alle de hurtige små ture kommer denne lædertaske ind som en frelser.

7. Bærbar kaffemaskine:

Hvis din specielle person elsker kaffe, men har for travlt til at få fat i en, er her en bærbar kaffemaskine, som han vil finde meget nyttig. Han kommer til at elske disse 35 års bryllupsdag gaveideer.

8. Virtual Assistant:

En virtuel assistent er nu alles favorit. Giv ham en god VA, som han kan værne om hele sit liv fremover.

9. Skygger:

En cool skygge, enten wayfarer eller den klassiske almindelige, vil være et godt valg. Tag ham til at prøve det.

10. Parfume:

Der er masser af parfumer at prøve fra den eksotiske samling. Du kan vælge en mild eller en stærk baseret på hans smag.

35. bryllupsdag gaveideer til forældre:

1. Coral Heart Frame:

35 års bryllupsdag

Giv denne yndige koralhjerte til dine forældre til deres 35 -års jubilæum. Denne fantastiske ramme kan laves ved at klæbe små koraller sammen i form af et hjerte. Du kan skrive ønsker ned til parret i bunden af ​​hjertet. Det giver en påmindelse om dine tidligere lykkelige øjeblikke, som du sammen har brugt i livet.

2. Coral Cake:

Hørt om dette? En koralkage findes i mange farver og former. Du kan også bede om et specifikt design af kagen. Det er toppet med et koralrev, der er spiseligt. Du kan give din mand en fantastisk koralkage for at vise din kage.

3. Koralstenur:

Dette dejlige midtpunkt er lavet af koralsten, der er skåret i stykker. Den buede top ser godt ud sammen med sin skinnende kant. Uret i midten er et kvartsur, der bruger batterier. Dette vil se godt ud som en 35 års jubilæumsgave. Det repræsenterer dit livs kærlighed.

4. Coral Wall Art:

Denne samling af 4 keramiske firkanter med koraller sat på er en iøjnefaldende 35 års bryllupsdaggave. Væggen kan placeres sammen på en række eller placeres kunstnerisk. Korallens flotte hvide look gør rummet lyst. Giv hende denne gave til at gøre dit soveværelse smukt på bryllupsdagen.

5. Komfortabel stol:

En behagelig træ- eller læderstol er noget dine forældre altid vil elske. Giv noget, der vil gøre dem behagelige!

6. Favoritter:

Dette er nok det bedste tidspunkt at give dem det, de har ønsket sig længe. Planlæg overraskelsen og overrask dem endnu mere. Lad dem vide, at du holder af dem. Dette ville være en god gave til dine forældre og dine yndlingsfolk.

7. Billedalbum:

Dine forældre og dit par vil elske et romantisk billede af dem. Tilpas størrelsen efter din foretrukne størrelse og design.

8. Bluetooth -højttaler:

En anden god gave er at lade ham grove efter sin musiksmag. En Bluetooth -højttaler vil være en klassisk tilføjelse til hans samling af gadgets.

9. Køkkengrej:

Hvis de elsker at lave mad, er det på tide, at du giver dem eller dine forældre det bedste af de bedste køkkengrej. Vælg den farve du ønsker.

Traditionelle og moderne jadegaver:

Her er nogle ting, der lever op til temaet for jubilæet.

1. Coral fotoramme:

Dette vil være en god koralbaseret gave at give nogen. De findes i mange størrelser, designs og former.

2. Vedhæng:

Et jadevedhæng er en klassisk gave til din elskede. Den blå farve sidder midt i guldringen vil være en smuk kombination.

3. Coral Bowl:

Koralskåle findes i forskellige former. Du kan købe dem i mange farver eller lade det skinne, som det er.

4. Jade Pitcher:

Jade kande er en meget tankevækkende gave at give. Kanden ser rå ud, med smuk skulptur til perfektion. Dette er en smuk 35 års bryllupsdag gave.

5. Jade urtepotter:

Jade blomsterpotter er seje og sjældne. Denne vil tilføje til din smukke samling af haveartikler.

Sådan fejres tredive femte års bryllupsdag og hvordan man præsenterer?

Den bedste måde at fejre dit 35 -års bryllupsdag ville være i et auditorium. Inviter alle de mennesker, du kender eller har været i kontakt med et stykke tid. Udveksle erfaringer og tale om din partner. Giv dem en gave på scenen, og se glæden ved at give gaver på deres ansigter.

Hvad skal man gøre på 35 -års bryllupsdag?

  • Adopter en forældreløs og tag ansvar for hans eller hendes studier og fremtid.
  • Aflæg et løfte om at besøge et børnehjem og fodre dem.
  • Besøg et alderdomshjem og tilbring tid med mennesker der.

35 -års jubilæumsgaver er dyrebare genstande, der bringer kærlighed og velstand til parret. Jade og Coral -varer virker perfekte til det. Mere end gaven handler dette år om at dele erfaringer og fortælle, hvad og hvordan rejsen hidtil har været. Vi er sikre på, at det vil være værd at lytte til.