9 Kreative og fantastiske papirjubilæumsgaver

Det første jubilæumsgave tema er papir. Personlige eller tilpassede papirjubilæumsgaver bevarer følelsesmæssigt præg, i henhold til vores idétema får vi mange samlinger i denne serie gaver. Så prøv disse fede muligheder for jubilæumsgaver lavet af papir.

Unikke og gode papirjubilæumsgaveideer til 1. bryllupsdag:

Lad os se på de 9 bedste ideer i papirjubilæumsgaver.

1. Kort jubilæumsgave:

Dette er en virkelig sød gave at give din ægtefælle. Denne papirjubilæumsgave er lavet af udskæringer af kort. Du skal lave tre udskæringer fra kort, der viser de steder, hvor du mødtes, blev forlovet og endelig giftede dig. Denne ramme er dejlig at have i hjemmet.

2. Datoeramme:

Her er en vidunderlig DIY papirjubilæumsgave til ham, der hjælper ham med at huske de vigtige dage i dit liv. Dette er en dataramme, der har datoerne for, hvornår I mødte hinanden, blev forlovet, gift og havde børn. Vælg rammen og farveskemaet i overensstemmelse hermed.

3. Tidsramme:

Få en ramme med den bedste gave til papirjubilæumsgave. Denne ramme har det samlede antal dage, som du har brugt som par. Jubilæumsgaven viser også, hvor meget I elsker hinanden. Indram det med fede bogstaver, og se lykken på din ægtefælles ansigt.

4. Bogfold billede:

Dette er en seriøs papirbryllupsgave, som du kan give nogen. Bogens sider er foldet på en sådan måde, at du kan læse parrets initialer. En hjerteformet kan også laves ved forsigtigt at folde siderne.

5. Et års papirgave:

Gaven til et års jubilæumstema er papir. Så papirbryllupsdagen kan fejres ved at forære din ægtefælle en papiretiket, der skal sættes på krus eller dåser osv. Gør etiketten farverig og lys og tilføj dine navne for at gøre den personlig. Etiketterne kan også tilføjes til stearinlys.

6. Silhuet ramme:

Få en vidunderlig gave til din elskede gennem denne papirjubilæumside. Silhuetten dannes ved at klippe sort papir indviklet for at få et billede. Dette billede kan være alt, hvad du kan lide eller endda et skyggebillede af din elskede.

7. Quilled halskæde:

Prøv denne fantastiske papirjubilæumsgave til hende, og hun vil blive fascineret af den. Denne quillede halskæde er lavet ved at quille rødt papir i små stykker. Det kombinerede arbejde danner en dejlig halskæde, der vil se betagende ud på ethvert tøj.

8. Papirhjerte:

Hvorfor ikke give din kone et rosenknoppehjerte af papir? Dette skiller sig ud blandt alle papirjubilæumsgaveideer til hende. Hjerteformen er lavet med garn og rosenknopper er lavet af papir. Farvekombinationen er meget smuk og sart.

9. Papirvægskunst:

Giv denne papirvægskunst på kærlighedstemaet til en persons jubilæum. De smukke ord er trykt med et billede af et træ og to kærlighedsfugle. Dette er perfekt som en gaveide til papirbryllupsdag.

Papirjubilæumsgaver er sentimentale og udgør flotte vægdekorationer. De muligheder, du kan vælge imellem, er stel og smykker. Hvis du planlægger noget anderledes, så tag et kig på denne type papirjubilæumsgave til din kære, denne type gaver giver mere følelsesmæssig tilknytning og knytter et stærkt bånd mellem dig og din elskede igen.