9 legújabb és stílusos ujjú öltöny ujjakkal

Neil Armstrong sétája a Holdon, kombinált öltönyben, a katonás férfi öltönyben, ejtőernyőt kötve, és készen áll leugrani a repülőgépen, a gyári munkások pedig öltönyben, hogy megvédjék őket a zsírtól és a festéktől; ezek voltak a kezeslábas szokásos felhasználási módjai. Később lassan olyan popsztárok, mint Elvis Presley viselték a Shiny Shimmery overálokat élő show -jukhoz és felvételeikhez. Aztán eljött az idő, amikor az öltönyöket csak divatos emberek viselték a rámpán. Manapság sokan elfogadták esti viseletként.

Divatos & Kényelmes ujjú öltöny ujjú férfiaknak és nőknek a trendben:

Nézzük meg a 9 legjobb ujjú öltönymintát.

1. Navy Layered Jumpsuit:

Navy Layered Jumpsuit

Ez a fajta jumpsuit rövid ujjú és kerek nyakú. Elasztikus derékpánttal és hátul rejtett cipzárral rendelkezik. Teljes hosszúságú nadrágja van, és egyenes szabású. Derekától elöl elöl egy csappantyú van.

2. Virágos fodros átöltöző:

Virágos fodros átöltöző

A virágos jumpsuit könnyű anyagból készült. Teljes hosszúságú, V-nyakkivágással és rövid ujjú. Magas derékvonallal és széles övvel rendelkezik. A fodor teljesen nőies befejezést kölcsönöz. Kösd össze egy pár fekete doboz típusú sarokkal, és készen állsz a tökéletes esti megjelenéssel.

3. Vállon kívüli Faux Wrap Jumpsuit:

Off Váll Faux Wrap Jumpsuit

Ez az öltöny poliészterből vagy spandex anyagból készült. Könnyen folyik és puha a bőrön. Az elülső nyakkivágáson egyetlen pattintós zár, V alakú. A mellbimbó faux stílusú, önkötő övvel és hurokkal. Egyenes lábmintás, varrott zsebekkel, háromnegyedes ujjakkal, vállkivágásokkal.

4. Trombitás teljes ujjú kombiné:

Trombitás teljes ujjú átöltöző

Rövid hosszúságú. Az ujjak azonban teljes hosszúságban, lebegő, kötött mandzsettákkal, ami trombitának tűnik, és innen a név. Derékán éles redők is vannak, ami klassz megjelenést kölcsönöz. Részben nyitott hátú, hátul kötőhúrral.

5. Surplice Jumpsuit:

Surplice Jumpsuit

Könnyű és kifinomult megjelenésű overall. Könnyen illeszkedik, és munkába, valamint partikra is viselhető. Pull-on stílusú, V-nyakú és mandarin gallérral. Két elülső ferde zsebbel és 2 zsebbel rendelkezik hátul is. Derekán húzózsinórral rendelkezik.

6. Férfi farmernadrág:

Férfi farmernadrág

Férfi farmernadrág, klasszikus nyakkivágással és hosszú ujjal. Elülső zárral rendelkezik. Elöl ferde zsebekkel rendelkezik; két hátsó, foltozott zseb és kettő oldalt, amelyek rakományos megjelenést kölcsönöznek. Az elhalványult megjelenés előkelő megjelenést kölcsönöz. Pillangó zárással is rendelkezik.

7. Bella nyomtatott Jumpsuit:

Bella Nyomtatott Jumpsuit

Ez poli-pamut anyagból készült. Sima tömör mellszárny van hozzáfűzve alsó szárú nadrághoz. Ingagallérral és csipkéből készült háromnegyedes ujjal rendelkezik. Rövid gombbal és széles derékpánttal rendelkezik.

8. Hímzett átöltöző:

Hímzett Jumpsuit

Nyomtatott pamut anyagból készült – könnyű. Jó nyári viselet – megvéd a napfénytől és nem izzaszt. Kerek nyak és teljes hosszúságú ujjak, elülső gombos és rugalmas derékpánt. Rövid hosszúságú.

9. Hosszú ujjú baba trikó:

Hosszú ujjú baba trikó

Pamutból készült, puha a gyengéd baba bőrén. Lehajtható gallérral és kerek nyakkal rendelkezik. Csatolva egy aranyos fekete íj, így a kisfiú úriembernek tűnik. Teljes hosszúságú ujja van, jó nyári viselet a babának.

A Jumpsuits a divattervezők kedvenc ruházata. Lenyűgöző megjelenést keltenek a nyaktól a lábig. Unisex ruhadarabnak is tekinthetők, akárcsak egy farmer – férfiak és nők egyaránt viselhetik.