9 Seneste og stilfulde jumpsuits med design i ærmer

Neil Armstrongs tur på månen i en jumpsuit, militærmanden i en jumpsuit, der spænder en faldskærm klar til at hoppe ned i flyet, fabriksarbejdere i en jumpsuit for at beskytte dem mod fedt og maling; det var den almindelige brug af jumpsuiten. Senere langsomt var det popstjerner som Elvis Presley, der bar Shiny Shimmery jumpsuits til deres liveshow samt optagelser. Så kom en tid, hvor jumpsuits kun blev brugt af modefolk på rampen. I dag er det blevet accepteret som aftentøj af mange.

På mode & Komfortable jumpsuits med ærmer til mænd og kvinder i trend:

Lad os se på de 9 bedste designs af jumpsuits med ærmer.

1. Navy lagdelt jumpsuit:

Navy lagdelt jumpsuit

Denne form for jumpsuit har korte ærmer og en rund hals. Den har en elastisk linning og en skjult lynlås bagpå. Den har en buks i fuld længde og er lige i pasform. Den har en flap foran fra taljen halvvejs rundt.

2. Jumpsuit med blomsterprint:

Jumpsuit med blomsterprint

Jumpsuit med blomster er fremstillet i let stof. Den er i fuld længde, med V-udskæring og korte ærmer. Den har en høj talje og bæltet er bredt. Kruset giver en helt feminin finish. Kombinér det med et par sorte hæle af sort boks, og du er klar med det perfekte aftenlook.

3. Jumperdragt med off -shoulder -omslutning:

Off Shoulder Faux Wrap Jumpsuit

Denne jumpsuit er lavet af polyester eller spandex. Den flyder let og er blød på huden. Den har en enkelt snaplukning foran ved halsudskæringen, som er V-formet. På overdelen er den i faux-stil med et selvbundet bælte og sløjfer. Det er lige benmønstret og har trekvartede ærmer på sømmen med skulderudskæringer.

4. Trompet fuld ærme jumpsuit:

Trompet fuld ærme jumpsuit

Den er af kort længde. Ærmerne er dog i fuld længde med flagrende bundne manchetter, der får det til at ligne en trompet, og deraf navnet. Det har også skarpe læg i taljen, hvilket giver det et elegant udseende. Den er delvist åben med en bindebånd bagpå.

5. Surplice Jumpsuit:

Surplice Jumpsuit

En jumpsuit, der er let og sofistikeret i udseende. Det er en let pasform og kan bruges til arbejde såvel som fester. Det er en Pull-on-stil med en V-udskæring og en mandarinkrave. Den har også to skrå lommer foran og 2 lommer bagpå. Den har en snor i taljen.

6. Jeansdragt til mænd:

Jeansdragt til mænd

Denim jumpsuit til mænd, den har en klassisk udskæring og lange ærmer. Den har en lukning foran. Den har skrå lommer på forsiden; to baglommer og to i siden giver et cargo-look. Det falmede look giver en elegant finish. Det har også en sommerfugl lukning.

7. Jumpsuit med Bella -tryk:

Jumpsuit med tryk i Bella

Denne er lavet af poly-bomuldsmateriale. Den har en almindelig solid bodice fastgjort til en buket buks. Den har en skjortekrave og trekvartede ærmer lavet af blonder. Den har en kort knapstik og et bredt talje.

8. Broderet jumpsuit:

Jumpsuit med broderi

Det er af trykt bomuldsmateriale – let. Det er et godt sommertøj – beskytter dig mod sollys og får dig ikke til at svede. Rund hals og ærmer i fuld længde, knapper foran og elastik i taljen. Den er af kort længde.

9. Langærmet babyjumpsuit:

Langærmet babyjumpsuit

Den er fremstillet af bomuld og er blød på den ømme babyhud. Den har en skruet ned krave og en rund hals. Vedhæftet er en sød sort sløjfe, der får babyen til at ligne en herre. Den har ærmer i fuld længde, godt sommertøj til babyen.

Jumpsuits er modedesignernes foretrukne beklædningsgenstand. De skaber fantastiske looks, der løber fra nakke til fødder. De betragtes også som en Unisex -beklædningsgenstand ligesom et par jeans – den kan bruges af både mænd og kvinder.