A legjobb 9 széles lábú női trikó

A felsőruhák divatban voltak a hatvanas évek végén, ugyanezeket nagyon elegáns formában fedezték fel napjaink divatházai. Az öltönyös őrület arra késztette a nőket, hogy a divatáruházakból válasszák ki a megfelelő kombinéiket. A klasszikus női öltöny egyetlen viselése teszi lehetővé, hogy baráti kirándulásra vagy éjszakai bulikra vagy akár ünnepségekre öltözzön.

széles lábú-overallok nőknek

A megfelelő kialakítású, megfelelő időben felállított kezeslábas a bemutató ütközőjévé teheti Önt. Egyszerű, alkalmi jumpsuits, amelyet látványos designer jumpsuits követ, merész, nyitott jumpsuits a teljesen fedett jumpsuits -hoz, csodálatosnak tűnnek, és kijelentik a tervező hatását.

Alkalmas és laza széles lábú átöltözők hölgyeknek:

A vékony, valamint a széles lábú, női nők számára pompás megjelenést kölcsönöznek. Itt van egy lista a 9 legjobb széles lábon álló kombinációról, különböző mintákban.

1. Bordázott ujjú széles lábú átöltöző:

Bordázott ujjú széles lábú átöltöző

Egy egyszerű sima, fekete, széles lábú jumpsuit a nők számára nem kevesebb, mint egy modell. A fekete V-nyakú kombájn elegáns megjelenése tökéletesen nyitott hajjal öltöztetheti fel.

2. Pánt nélküli krémbőr panel kombiné:

Vállnélküli krémbőr panel kombiné

A bokáig érő, széles lábú kialakítású, válltól eltérő kombinált minták bemutatóként szolgálhatnak egy divateseményen vagy akár hivatalos találkozókon. A rövid magasságú nők kiemelhetik a magasságát a széles lábú öltönyökkel, és feltűnő hatást kelthetnek másokon.

3. Navy Slinky Cross Front Jumpsuit:

Navy Slinky Cross Front Jumpsuit

A merész megjelenésű lányok választhatnak egy pántos felső keresztkötésű, kifejezetten lendületes megjelenéshez tervezett öltönyöket. A sötétkék, széles lábú, átlátszó elülső nyakú mintával ellátott öltöny kiegészíti a mindennapi öltözködést. A nulla alkatú hölgyek kitűnhetnek egy ilyen tervezői öltönyben.

4. Széles lábú kétrészes kombiné:

Széles lábú kétrészes átöltöző

A kétrészes designer hölgyek kombinációja klasszikus kijelentés, amelyet a nők bulikon és akár ünnepségeken is viselhetnek. A felsőrész felső része eltér a széles lábú nadrágtól. Mindkét rész hajlított derékövvel van elegánsan rögzítve, így az egész ruha látványos.

5. Ujjatlan nyomtatott széles lábú átöltözők:

Ujjatlan nyomtatott széles lábú átöltözők

A nyomtatott overálok stílusos megjelenésűek. Egyes virágminták, pöttyös nyomatok, fekete -fehér csíkok, állati nyomatok, szüreti minták, önálló szövetminták bizonyos típusú nyomtatott női öltönyök. A nyomtatott overallokhoz egyszerű kiegészítők is társulhatnak, például sima sál, merész lábbelik, amelyek kiválóan megvilágítják őket a kombináció nyomtatásából, hogy fantasztikusan nézzenek ki.

6. Egyoldalas vállruha:

Egy oldalsó vállruha

A partitervező széles lábú jumpsuit -ok a női hölgyek által választott kombinációk mintáival csavarodnak. Az egyik oldalsó vállú jumpsuit minden hölgy számára kiemelkedő dizájn lehet, hogy vonzza a parti vendégeit. Az elegáns kék nyomat és a redős jumpsuit elképesztően félelmetesen néz ki.

7. Spagetti pántos, széles lábú átöltöző piros színben:

Spagetti pántos, széles lábszárú, piros színű öltöny

A nők spagetti pántos kombinéi olyan tervezői választék, amelyek kifejezetten egy parti estére vagy vörös szőnyeges eseményre alkalmasak. A redős, széles lábak széttárultak, amikor hölgy lépett. Néhány spagetti pántos jumpsuits szélesebb és tágasabb azoknak a hölgyeknek, akik nehéz megjelenést szeretnének.

8. Hátul kevésbé rózsaszín átöltöző széles lábbal:

Hátul kevésbé rózsaszín átöltöző széles lábbal

A rózsaszín trikó a fiatal lányok kedvence. A puha, rózsaszín, háttámla nélküli kombiné szebbé varázsolhatja megjelenését, bármilyen kiegészítő nélkül. A lányos megjelenés káprázatos ruhával mindenki számára kedvesnek tűnhet.

9. Tervező Sequin Top Jumpsuit:

Tervező flitteres felső Jumpsuit

A dizájner flitteres, széles szárú jumpsuit -ok közül választhat egy különleges alkalomra vagy egy vörös szőnyeges eseményre. A kézműves munkák arany és ezüst hímzéssel a kabáton, a blúz részén, a kezeslábason gazdagnak és előkelőnek tűnnek. A hölgyek viselhetnek egy ilyen tervezői darabot, hogy úgy nézzenek ki, mint az éjszaka zárója.

A hölgyek a figurapartinak és az alkalomnak megfelelően tökéletesen kiválasztott kombinezonnal láthatnak magasan. A kiegészítőkhöz való tökéletes illeszkedés szintén fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. A dísztárgyak túlterhelése egy kezeslábason nem tűnik kívánatosnak. Választható egy merész kézi karkötő vagy egy nagyon könnyű, elbűvölt csuklólánc, vagy egy egyszerű óra. Míg a nyilatkozat nyakrész félelmetesnek tűnhet a vállas kombinezonban. Az elegáns fekete, fehér vagy egyszínű kombiné pedig elég ahhoz, hogy hangosan kiabáljon.