80 Særlige tillykke med fødselsdagskagenes navne og billeder

Hvad er en fødselsdagsfest uden en smukt udført kage? Uanset alder er det altid en spænding at blæse stearinlysene, skære kagen og nyde al opmærksomheden fra dine nærmeste! Sent er kager blevet genstande for stolthed, statur og opfyldelse. Det kan endda være sikkert at konstatere, at kager ikke længere er begrænset til dessertbordene i nutidens tid, men er blevet en del af selve indretningen!

Uanset om du planlægger din fødselsdag eller dine kære, forsikrer vi dig om, at disse unikke og bedste kagedesigner vil feje dig fra dit sind!

Trendy fødselsdagskagedesign til mænd, kvinder og amp; Børn

Hvordan begyndte kagetraditionen alt sammen?

Inden vi går videre til gallerisektionen, lad os fodre den nysgerrige fejl i os med interessante oplysninger om kagernes historie! Det menes, at kagetraditionen eksisterede længe før den moderne fødselsdagskage blev opfundet. Romerne fejrede vigtige lejligheder som kongelige fødselsdage og bryllupper ved hjælp af flade boller, der lignede kager.

I det 17. århundrede blev ideen om at have specielle fødselsdagskagedesigner opfundet af bagere, der brugte en enkeltlag og glasur med dekorationer. Kagen blev skåret blandt en gruppe af nære og kære, der sang den traditionelle “Happy Birthday” -sang, efterfulgt af et højt bifald.

Kager symboliserer lykke, kærlighed og binding! Det er derfor din familie eller venner sørger for at medbringe en til din fødselsdag!

80 enkle og smukke fødselsdagskagedesign og -smag 2021:

Tid til at tage lidt kage-spiration med disse 30 trendige fødselsdagskagedesign til 2021-fester:

1. Fondantkage til fly:

Fødselsdagskage designs

Elsker din lille dreng at flyve nye højder? Så gå efter denne flykage, der passende repræsenterer hans livsmål! En-lags fødselsdagskagen er pænt dækket af blå fondant og dekoreret med skyformet gumpaste. Højdepunktet er naturligvis den søde lille kagetoppe, der viser en dreng, der zoomer væk i sit røde jetfly. Du kan gå efter en vanille- eller chokoladesvampekage med et passende fyld!

2. Varmluftsballon kage:

Seneste kagedesign til fødselsdag

Når vi taler om himlen, har vi et andet populært kagetema til din baby pige eller dreng – varmluftsballonen! Den fascinerende kage er specielt fremstillet til 1. fødselsdage ved hjælp af det klassiske pasteltema. Hvert element, der bruges her, herunder 3D -ballonen, kurven og den nysgerrige lille Jumbo er håndlavet med spiselig fondant. Er den ikke stadig høj og smuk på stativet?

3. Angry Birds Two Tier Cake:

Cake Ka Design

Hvis dit barn elsker at spille Angry Birds, er denne kage måske den bedste gave nogensinde! De to niveauer er designet i to af denne seriens mest populære fugle – Red for Terrance og Yellow – Chuck! Under fondanten er en mørk chokoladeganache, der skærer sødmen ned. Kagetopperne er enkle i dette tilfælde- gumpaste-bogstaverne er arrangeret til at danne navnet på fødselsdagspigen eller drengen.

4. Fodboldkage:

Seneste kagedesign

Har du en kommende fodboldstjerne i dit hus? Giv ham så denne utrolige kage, der er fyldt med kakao -godhed! Fra kagens bund til det grønne dryp og dekorationerne kan du ikke få nok af denne chokoladefristelse. Du kan bemærke oreos, M&M’er, mælkechokoladestænger og hvid chokolade drypper. At bringe dem sammen til en fodboldbane er en idé, der er værd at prøve!

5. Biler med tema kage:

Enkelt fødselsdagskage design

Bilkager er et øjeblikkeligt hit ved børns fødselsdagsfester! Især når dette har det altid populære Pixar Cars 2-tema, bliver jubelen endnu højere. Hvis dit barn er til denne serie, kan 3D -kagetopperne fra Flash McQueen og Mater bringe et øjeblikkeligt smil på læben. Tilføjelse til denne spænding er den røde fondant med en ternet kant. Du kan få navnet og alderen trykt på forsiden for at ligne et bilens instrumentbræt! Elsker det? Vi satser!

6. Mickey Mouse tegneseriekage:

Tillykke med fødselsdagskagen

Denne yndige Mickey mouse -kage er klar til at tilføje sjov til dit barns fødselsdagsfest! Den rundformede kage har lækker smørcreme glasur, som er godt slikket. Den legende tekstur i rødt og gult fungerer som en fantastisk baggrund for din yndlings tegneseriefigur. Det hvide center fremhæver det trykte billede af Mickey for at få alle til at smile!

7. Unicorn Cake Design:

Let kagedesign

Unicorn -feberen er stadig tændt og ser ikke ud til at gå væk snart! Her er en sådan kage af denne mytiske skabning i et højt, enkelt lag. De pastelfarvede smørcreme roser tilføjer et element af fantasi til den lyshvide, fondant baggrund. Det er det gyldne horn, som vi skynder over, hvilket bringer din enhjørning til live! Disse dejlige øjenvipper og skinnende stjerner kan gøre din pige forelsket i hovedet på denne fyr!

8. Sød kattekage:

Sjove kagedesigner

Katteelskere kan fejre deres fødselsdage med dette yndige kagedesign! Den frostede smørcreme -kage er farvet i lyserød ombre og dekoreret med hævede skumfiduser! Designer macarons i form af en kattepote, hjerter og fødselsdagsalderen stjæler showet. Hvad elsker vi endnu mere? Den stilfulde kat, der kan få os til at gå “Meow”!

9. Cricket fødselsdagskage:

Baby fødselsdagskage design

Denne kage er specielt designet til en ivrig cricket -fans fyrre -års fødselsdag! den grønne fondant på kagen repræsenterer jorden, og elementer som kugle, wickets og stubbe er også lavet med pastaen. Det sjove element er utvivlsomt budskabet “40 Not Out”! med fondantskårne bogstaver, der ønsker tillykke med fødselsdagen på tavlen. Har du lagt mærke til de små græstubber, der vokser ud?

10. Disney Frozen Themed Cake:

Bedste fødselsdagskage designs

Har du en datter på over 3 år? Så lad os gætte! Hun elsker Frozen og er den største fan af Olaf! Ret? Nå, det var ingen trolddom! Små piger kan ikke få nok af Anna og Elsa, og når Olaf kommer ind på scenen, er det et grineri. For at matche deres vanvid, gå til denne frostede blå kage med snefnug, iskugler og en dansende Olafmadeusing fondant!

11. Stilfuld blomster fødselsdagskage:

Hjemmelavet kagedesign

Blomsterkager lyser altid også vores humør og vores fester op! Denne blå kage er prydet med smørcreme blomster, der ser for gode ud til at være ægte! Den usædvanligt levende blå farve på kroppen står smukt i kontrast med lyserøde, hvide og blå blomster, der minder os om en blomstrende have i en frisk dam! Synes du ikke din baby pige fortjener denne smukhed til hendes 6 års fødselsdag?

12. Golfkage:

Fødselsdagskage nyt design

Golfkager er trendy blandt mænd, især sportsfolk! Denne realistiske kage er den bedste gave, du kan give din far eller bedstefar på hans 80 -års fødselsdag. Den ikke-fondant kage er dekoreret med en simpel græsplæne som tekstur ved hjælp af smørcreme. Hvad mere? En lille dam, golfbold, flagermus og endda sand er skabt for at gøre det til en spiselig golfbane!

13. Hello Kitty 2-lags kage:

Online kagedesign

Et af de mest efterspurgte temaer til første fødselsdage er Hello Kitty! Den lækre todelt kage er designet i hvidt og pink til en pige, der er lige så yndig som karakteren! Fondant killinger skæres og klistres på siderne af kroppen med spiseligt tyggegummi, der ser lige ud i en tegnebog. Vi anbefaler stærkt en vaniljesvampekage med jordbærfyld for at holde den koordineret, indefra og ud!

14. Gym -tema kage:

Fødselsdag enkelt kagedesign

Fitnessfreaks har også brug for en del kage på deres fødselsdage! Denne kage med gymtema er den mest tankevækkende idé nogensinde for din mand eller far. En kage i én etage er dækket af rød fondant for at fremhæve de innovative kagetoppere. De viser en mand, der træner i gymnastiksalen, omgivet af vægtstænger, vægte, en vandflaske og hej, endda en Nike -taske! Hvor sejt er det!

15. Charmerende antal kager:

Enkel fødselsdagskage dekoration

Fortæl det lige og tydeligt, at du blev 25 i år! Gør op med smarte dekorationer og fondanter, og gå efter dette tiltalende design i stedet. Alt du skal bruge er at skære numrene på din svampekage og lave dem i to lag. Fyld midten med marengsrør og gentag det samme på overfladen. Tilføj nu bær, blomster og marengs for at give det et fortryllende udseende. Enkel, men alligevel sensationel!

16. Panda kage til begyndere:

Fødselsdagskage forskelligt design

Hvis du vil give en hånd med bagning, så prøv dette grundlæggende hjemmelavede fødselsdagskagedesign. Den runde kage er dekoreret med en stjerneformet glasur i sort / hvide farver. Det kan se møjsommeligt ud, men når du først har lært at bevæge din hånd frit, vil du nyde processen. Med kun to farver og en pipetaske kan du lave denne insta-værdige Panda-kage!

17. Peppa Pig Cake Idé:

Fødselsdagskageformer og designs

Peppa Pig er en elskelig tegneseriefigur med en typisk engelsk accent. De fleste børn elsker også at efterligne hendes accent og hendes aktiviteter. Så hvis du bemærker noget af den slags med dit barn, vil du måske bare overraske dem med denne farverige Peppa Pig Cake. Den enkle, firkantede svamp er dekoreret med fondant udskæringer af karakteren, blomster og bogstaver for at gøre arrangementet mere glædeligt!

18. Spiderman kage til børn:

Seje simple kagedesigner

Problemer med at brygge i din fest? Få denne spiderman -kage, og se ham beskytte dig mod skurkene! Denne todelt kage har et rødt, ikonisk edderkoppespindsmønster på toppen og New York bys silhuet i bunden. En uspiselig Spiderman står høj og opmærksom som kagetopperen. Navnet og meddelelsen kan tilføjes på kagebord ved hjælp af en fondantbase.

19. Karruselhestekage:

Let fødselsdagskage dekoration

Karruselkager vil holde gæsterne til at tale om din fødselsdagsfest i evigheder! Hvis budget ikke er et problem, så gå til disse sjove merry-go-runder. Her er en sådan idé, hvor den firkantede bund er forhøjet med yderligere tre niveauer, alle dækket med chokoladestænger og fondant. Selve karruseldelen er udført med spiselig tyggegummipasta på kage, dekoreret med slikstænger og sukkerheste. På afstand ligner det en mini-messe på dit bord!

20. Dinosaurkager:

Let fødselsdagskage design

Gå tilbage til den forhistoriske æra med denne super yndige dinosaurkage! Helt ærligt vil du have problemer med at kontrollere dine små gæster fra at få fat i de yndige fondant -toppers. Du kan bestemme antallet af dinosaurer på kagen uden at glemme at tilføje den nyudklækkede baby dino! For ældre børn og voksne kan frygtindgydende dinosaurkager også specialfremstilles!

21. Rustikke eller semi-nøgen kager:

Tillykke med fødselsdagen kage enkelt design

Leder du efter en perfekt fødselsdagskage til din kone? Gå rustik! Rustikke kager er shabby chic og giver en romantisk stemning til miljøet. De er usædvanligt gode til voksne fødselsdagsfester med indretning på en gårdhave. Disse halvnøgne kager er populære for deres lækre smag og smag, uden tykke fondanter og uønsket sukker. Disse kager fungerer også som det perfekte lærred til at sætte farverige blomster, sæsonbetonede bær og macarons i, som afslører din upåklagelige smag!

22. Cirkus -tema kage:

Nyt seneste fødselsdagskagedesign

Et cirkus er et magisk sted, fyldt med masser af sjov og ballade for børnene. Hvis du vil prøve dette tema til din kommende fødselsdagsfest, så forsikrer vi dig om, at det er en god idé! Afhængigt af dit budget og din smag kan du gå efter et meget detaljeret cirkusdesign eller denne enkle festkage, alt udført i fondant. Det er farverigt og lyst- ligesom atmosfæren i et cirkus!

23. Intergalaxy og Starry Cake:

Smukke fødselsdagskage designs

Denne kage er bogstaveligt talt “ude af verden”! For børn, der elsker at se på stjernerne om natten, bringer dette design dem tættere på det ydre rum. Den ydre sorte fondant er lavet til at ligne en mælkevejs galakse med en generøs spray af hvid og fersken smeltet chokolade. Fondantbolde og mælkechokoladeskår er dekoreret til at tage dine smagsløg med på en galakseoplevelse!

23. Antigravity fødselsdagskager:

Simple Cake Designs fødselsdag

Denne tyngdekraftsbekæmpende kage vil efterlade dine gæster i et behageligt chok! Det kreative design holder os spekulerer på, hvordan de M&M’er falder ud ovenfra og bryder Newtons love. Vil du vide hemmeligheden? Et par robuste sugerør skjult kreativt under laget af ædelstene. Resten af ​​kagen er dækket til med smørcreme og chokoladestænger! Gør det ikke en rigtig sød godbid?

24. Foto Fødselsdagskager:

Tillykke med fødselsdagen kage nyt design

Genoplev alle dine værdsatte minder ved at få dem trykt på din kage! Det er en god idé at imponere din bedstemor eller bedstefar ved at gøre din kage til et spiseligt fotoalbum. Den hvide fondantbase er dekoreret med 3D -trykte fotografier på glasplader. Niveau et hak op ved at få en realistisk menneskelig model som en kage topper! Deres 60 års fødselsdag kan ikke blive bedre end dette!

25. Barbie Doll Cake:

Enkelt og let kagedesign

Overrask din baby pige med denne attraktive Barbie kage! Med den rigtige dukke i midten og smørcreme -roser på kjolen, bliver det svært for hende at dæmme op for spændingen. Svampebollen er formet som kroppen, og dukken er placeret i midten! Efter at have nydt hver bid af kagen, kan dukken tages ud og tilføjes til hendes personlige Barbie -samling. Nu kalder vi det, en pakke!

26. Cupcake kager:

Lille fødselsdagskage design

Cupcakes og kager- vi har hørt om dem! Men cupcake kager? Ja! Det er en genial idé at bruge cupcakes og skjule dem til mesterværkager, som denne blomsterbuket! Små cupcakes lægges på bunden og arrangeres i den ønskede form. Mellemrummene er fyldt med et lag glasur og dekoreret med smørcreme blomster og knopper. Bedste del af dette koncept? Du behøver ikke kæmpe med at servere kagestykkerne, da dine gæster let kan trække det fra hinanden. Ikke underligt, hvorfor bagere kalder det “Pull-Apart” -kagen!

27. Harry Potter tema kage:

Fedt kagedesign

Er dit barn besat af Harry Potter og hans magiske verden? Gå derefter til dette kagedesign på hans fødselsdag og giv ham den bedste tid i sit liv! Den non-fondant, single tier kage er farvet i rødt og rørt med en pensel af guld. Kagetoppere inkluderer- “HP” -logoet, den gyldne Snitch, Hogwarts trylleformular med dit navn skrevet på det! Tid til noget Hocus Pocus allerede?

28. Luksusposer kage:

Bedste designkage til fødselsdag

Nå, en Micheal Kors taske kan være uden for rækkevidde på nuværende tidspunkt, men kagen er det ikke! Den tilsyneladende realistiske kage giver dig glæden ved at eje en luksuspose uden den tunge pris. Plus, du kommer til at flagre det til festen og endda servere nogle for dine gæster. Hvis Mk ikke er din smag, så spørg din designer om at replikere en Louis Vuitton, en Hermes eller endda en Chanel for den dej!

29. Halv fødselsdagskage:

Bedste design af kage til fødselsdag

Her er en itsy, bitsy, teeny, weeny, hvid halvkage til en lille pige eller dreng, der fejrer deres 6-måneders milepæl! Bare bag en 1 kg, rund 9 tommer kage, skær den i halve og dæk den til med glasur eller fondant. Let peasy! Stik i en færdiglavet kagetopper eller lav en med gumpaste, hvis du er kreativ! Drys lidt slik for at tilføje farve til den sjove, kagebryllende fest!

30. Lion King Cake:

design af løvekage

Hakuna Matata er dagens mantra! Det er trods alt din lille fødselsdag! Så fejr begivenheden med stor larm og pomp ved at bringe Simba og hans bande ind! Den perfekt billedkage i 3 etager har hvert element til at imponere dine gæster-inklusive den lækre kage indeni. Dette imponerende tema er for både børn og voksne!

31. Chokoladeugle kage til børnefødselsdag:

Ugle fødselsdagskage designs

Det er et usædvanligt mønster til en fødselsdagskage og fanger opmærksomhed. En godbid til chokoladeelskerne, den er indkapslet i chokolade og dekoreret med marcipaner, kiks og knapper. Prøv dette til en fødselsdagsfest med dyretema, og vind dit barns hjerte.

32. Musikalsk chokoladekravekage til fødselsdag:

Dette er en 8-tommer djævelsk chokoladekage, der er draperet i et lækkert lag mælkechokolade og fyldt med bær og chokoladeskår. Opskriften ser ganske enkel ud – bare en grundlæggende rig og fugtig chokoladekage. Den musikalske krave, der ses i dette tilfælde, er fremstillet ved hjælp af chokoladeoverføringsplader og er en head-turner. Denne kage er den perfekte fødselsdagsgave til en musikelsker!

33. Gruffalo chokolade fødselsdagskage til børn:

Gruffalo chokolade fødselsdagskage

Sådan har forfatteren navngivet det; men for mig ligner det mere en dino, der faldt ned i en kæmpe pool af smeltet chokolade. De hvide chokoladehorn og negle, de orange chokoladebønner, de lilla Smarties -prikker – alt dette tilføjer skønheden i denne ‘dyriske’ kage. Dette er ideelt til et barns fødselsdagsfest med dyretema.

34. Pink Hearts Chokolade Fødselsdagskage til piger:

Pink Heart Bday Cake Design

Tre lag af syndigt rig overbærenhed prydet med utroligt smukke små lyserøde hjerter! Ord mangler ikke at beskrive denne kage designet til en teenagepige. Vælg at bage fugtig chokoladekage og frost med chokoladeganache til en dødelig dekadent fornøjelse!

35. Chocolaty Indulgence Happy Birthday Cake:

Tillykke med fødselsdagskagen

Alder chokolade – det er hvad denne kage siger! Denne kage er designet til en 40-årig kvinde. Det er blevet dekoreret på en sådan måde, at det fremhæver den nåde og kvindelighed, som enhver kvinde har. De smukke roser og perlekæde er refleksioner af en smuk kvinde. En sikker hoveddrejning!

36. Voksen tillykke med fødselsdagskagen:

Dog Design Cake Bday

Ok, det kaldes en voksen fødselsdagskage! For at sige det enkelt, er kagen sødt sød og for ikke at glemme, læskende! Hvem vil ikke savle over denne chokoladekage dækket af lækre mængder mælk og hvid chokoladeganache? Og hunden inviterer os til at tage en bid af ham. Er han ikke?

37. Harry Rabbit fødselsdagskage til piger:

Det være sig kaninen Harry fra Alice in Wonderland eller din yndlingskanin; denne kage vil helt sikkert imponere børnene. Denne kage er smukt klædt i en kongelig hvid og blå glasur og har en chokoladebund. Du kan inkludere dette for dit barn, uanset alder.

38. Hula fødselsdagskage til piger:

Barbie Design Cake bday

Hvilken pige vil ikke elske at eje en Barbie? Og når Barbie forvandler sig selv til en kage, vil ord sikkert svigte dig. Det første kig på denne kage beviser det. Smukke Barbie dukker klædt i strandtøj og leger på sandet ser attraktive ud.

39. Fødselsdagskage med bacon og æg:

ny kagedesign bday 2021

For at holde det enkelt, er dette en grundlæggende gul kage, der er frostet generøst med chokoladeglasur. Mens fondant er blevet brugt til fremstilling af æg og bacon, er æggeblommerne fremstillet af sukkerfrosting. Dette er en godbid for øjnene og ganen og gør en vidunderlig gave til dem, der elsker bacon og æg morgenmad på sengen.

40. Piger fødselsdag bleekage:

Nyt Bday kagedesign

Dette er den perfekte gave til en kvinde, der fejrer sin fødselsdag, mens hun er gravid.

41. Kaninkage til 1. fødselsdag:

Seneste kager til Bday 2021

En perfekt måde at fejre, da din søde fylder et år! Denne kage er en blanding af to kager, hvor den ene udgør ansigtet og den anden halveres for at gøre ørerne. Frostet med hvid chokolade eller ganache frosting, er denne kage lavet med meget færre madfarver under hensyntagen til barnets alder. Tjek billedet – kun ørerne er lyserøde. Du kan endda undgå det og fylde ørerne med et fyldigt chokoladeganache -fyld.

42. Alder 18. fødselsdagskage til pige:

Velkommen dit nye år med denne feminine kage. Lyserød – den vil altid forblive favoritfarven blandt piger, uanset alder. En 8 tommer rund kage toppet med en anden bundt kage – både med de samme smag og frostet med en rød madfarve tilsat hvid chokolade frosting – der vil give denne kage et frygteligt rigt præg! Se ingredienserne til makeup -kit, der ligger spredt rundt om hende – piget!

43. Castle Birthday Cake:

Din datter er en prinsesse, og hun burde bo på et slot. Så giv hende et slot til hendes næste fødselsdag i form af denne smukke kage. De hvide chokoladesøjler toppet med de lyserøde tårne ​​gør en typisk kvindelig berøring til denne kage, hvilket gør den endnu mere yndig. Bed din bager om at lave frostingen oven på en chokoladekage for ekstra rigdom!

44. Boys Show Cake til fødselsdag:

Det er i hvert fald det, denne kage synes at fortælle dig. En typisk løbesko -kage, dette er en ideel måde at fortælle din partner, at det er på høje tid, at han begynder at starte sit fitness -regime. Hvad er din mening?

45. 30th Birthday Special Cake Design:

Dette er en chokoladerig djævelsk godbid til mænd, der fylder 30. Kortene, terningerne og skiverne – alle disse tegn på, at han er modnet nu! Tillykke med fødselsdagen gutter!

46. ​​Frugtkurvkagedesign til fødselsdag:

Dette ligner en kurv fyldt med frugt. Dette er en frisk fløde dækket blåbærbage designet med diverse frugter. Giv den til din sundhedsbevidste partner for at gøre hende gladere!

47. Barbie kage til fødselsdagspige:

Denne er til din lille prinsesse, der vokser op som en Barbie -dukke. Klædt i den smukke lyserøde kjole ser din datter og Barbie ens ud. Tænk ikke to gange, før du bestiller til denne! Bed din bager om at bruge en karamelkage som bund med flødeskumsfrosting!

48. Alder i stil Kage drenge fødselsdag:

Denne kage, der udelukkende er designet til mænd, der fylder 50 år, har graveringer til hans milepæle. Det viser alle de væsentlige øjeblikke i en mands liv, herunder hans fitnessaktiviteter.

49. Butterfly Model fødselsdagskage:

En smuk kage, den symboliserer den måde, en lille pige blomstrer i kvindelighed med elegance og ynde. Frosset med hvid chokolade, denne grundlæggende svampekage er ret farverig, som en pige i teenageårene ville være. Det er det, der gør dette til et perfekt valg for en teenagepige!

50. Sengedesign fødselsdagskage til pige:

Det er, hvad denne kage vil fortælle din datter. Komplet med en seng, skabe, ven og selvfølgelig hendes yndlingspizza er denne kage et tegn på, at døtre vokser hurtigt.

51. Fashionista -kagen til pigefødselsdag:

I det øjeblik piger satte fødderne i voksenalderen; de begynder at blive stilbevidste. De vælger kun mærkevarer! Og her er en sådan gave til din 18 -årige fyldt med en Gucci -håndtaske og sandal! Hun vil elske det!

52. Enkel pigekage til 18 -års fødselsdag:

Dette er en meget enkel, men smuk kage. Dens enkelhed er iøjnefaldende. Den smukke pige, der sidder på kanten af ​​kagen, minder dig om den fase, en pige eller kvinde passerer på et eller andet tidspunkt i sit liv. Hun smiler som sædvanligt og sidder afsides uden selv at gide at åbne og se gaverne ligge i nærheden af ​​hende. Sådan er en kvinde!

53. 40 -års fødselsdagskage:

Mind ham sødt og forsigtigt om, at han nu er 40! Ja, der er en milepæl der! Sammen med at ønske ham, tak ham for at være sammen med dig alle disse dage, uanset dit temperament raserianfald! En sand dedikation for mænd!

54. Særlig ølkrusskage til fødselsdagsdreng:

fødselsdagskage design 1kg

Dette er en godbid for alle ølelskere, men med en mild påmindelse om, at overdreven alkoholisme kan være farlig. Forkæl ham med en forbløffende chokoladekage, der er frostet med en karamelglasur. Den flødeskumstoppe, der hvirvler af fra toppen af ​​kruset, tilføjer kagens ægthed.

55. Tillykke med at have gennemført tre årtier af dit liv:

Fantastisk Bday kage

Fortæl hende, at hun har nået en vigtig milepæl i sit liv og har gennemført endnu et årti med succes! Hun er mor til dine børn, din bedre halvdel! Hvad mere end denne kage kunne være den bedste måde at fortælle hende, hvor meget du elsker hende!

56. Sød gylden tillykke med fødselsdagskagen:

Smuk Bday kage

Du har gennemført fem årtier i denne verden, ganske succesfuldt! Det er på tide, at du begynder at planlægge din pension! Dette er en to-lags creme frostet svampekage prydet med sorte, hvide og gyldne sløjfer!

57. Fødselsdagskage i alderen til perfektion med fotos:

forskellige former for fødselsdagskage designs

En sød spiselig måde at fortælle din husbond, at han har ældet, men med fuldkommen perfektion! Mens kagen, der er brugt på billedet, er en rig frugtkage med flødefrosting, kan du vælge enhver kage og glasur, der passer til din palet.

58. Tire Cake Birthday Boy:

indiske fødselsdagskage designs

Denne syndige chokolade dekadence er komplet med en skruenøgle og en tang. Enhver mand finder sig i at påtage sig en teknisk opgave på et eller andet tidspunkt i livet. Hvis din mand har gjort noget lignende med største glæde, så er det på tide, at du behandler ham med sin glæde! Og glem ikke at indskrive de søde kærlighedsord!

59. Tillykke med fødselsdagen, søster:

moderne designs til fødselsdagskager

Søstre er de bedste venner – venner for livet! Og derfor fortjener de en særlig kage. Ikke desto mindre er det ligegyldigt, om din søster er en foodie, når det kommer til fødselsdagskager. Her er en smuk kage bare for at vise din kærlighed til hende. Dette er intet andet end en simpel chokoladesvampkage med solbær og smukt frostet med hvid chokoladesmørcreme glasur. De lyserøde nuancer viser hendes nåde og kærlighed, hun har til alle.

60. Du fuldførte vores familie Kære:

enkle tillykke med fødselsdagskagen

Ankomsten af ​​en baby fuldender en familie. Fra bare at være partnere bliver vi mor og far. Og den yngre er altid kilden til vores glæde! Anerkend hendes tilstedeværelse og fejre hendes første fødselsdag med denne forbløffende fødselsdagskage.

61. Doggy Design fødselsdagskage:

Denne kage er en ideel fødselsdagsgave til dyreelskere. En rig, mørk chokoladekage, der smelter i munden prydet med hvide chokoladeskår-denne kage ligner en sovende hund, der sover. Det er også ideelt til et barns fødselsdag, da det er indbydende og sødt.

62. Smirnoff Bottle Design fødselsdagskage:

Smirnoff – denne vodka er altid lokkende, og det er denne lystige kage også! Frosset din vodka -flaskekage med masser af schweizisk smørcreme eller lækker hvid chokoladesmørcreme, mens bundkagen tager en rig chokolade! Rød fløjlskage kan også være en god base for denne gave til en vodka -elsker.

63. Smykkesæt Fødselsdagskage til piger:

Vind en kvindes hjerte ved at forære hende denne lille smykkefødselsdagskage. På trods af at den er frostet med en blå fødevarefarve tilsat schweizisk smørcreme, ser denne kage lækker indbydende ud. Hold dine bekymringer om kalorierne rolige nu, og tag bare en bid!

64. Fødselsdagskage med karruseldesign:

Denne kage er et designerstykke komplet med heste, sadler, haler og maner. De lyserøde og hvide farver tilføjer et subtilt strejf af nåde til kagen. Selv karrusellamperne ser originale ud!

65. Skull fødselsdagskage Design:

Denne kage passer perfekt til en fest med gysertema. Fyldt med et kranium, Starbucks -kaffen, Fat Boy Harley Davidson, Macallan Scotch og elektriske stik – alle sammen spiselige – denne kage er en drømmegave til enhver mand.

66. Sengekage til fødselsdag:

Hent det til din dovne partner! Komplet med disse pizzakasser, skoene og sandalerne spredt ud over rummet, sad manden på den bærbare computer uden bekymringer – en perfekt gave til ungkarlene!

67. Bogkagen til fødselsdag:

Overrask din bogglade ven eller partner med denne bogkage på hendes fødselsdag. Selvom denne særlige kage er blevet bagt og høstet til en særlig temafest, kan du ændre den i henhold til din kreativitet. Dette er en smør vaniljekage pakket med friske jordbær. Den er designet som en åben bog og indkapslet i fondant.

68. My Little Pony Birthday Cake:

Regnbuer, solskin, ponyer – piger, især teenagere, elsker disse tre. Derfor vil denne kage helt sikkert blive et hit blandt teenagers fødselsdagsfester. En ganske kaloriefyldt fornøjelse, den er lavet af en rig smørkage med en smørcreme og en mudderkage, der er proppet med chokoladeganache-fyld. Dejligt syndig overbærenhed!

69. Radley Håndtaske Fødselsdagskage Design:

En håndtaske gør en kvinde komplet, eller det er i det mindste, hvad hun føler. Dette kræver masser af ekspertise og patienter. Smukt designet, denne kage vil helt sikkert vinde din kvindes hjerte!

70. Fødselsdagskage til kvinder med sko:

Dette er en visuel godbid for alle de kvinder, der elsker høje hæle. Denne skoeskekage er komplet med perler og en høj hæl. Lavet med en fugtig gul kage og frostet med chokolademousse, gør denne kage også en lige så syndig godbid til smagsløgene.

71. Chokolade spildt kage til fødselsdag:

To lækre dødelige niveauer af chokolade drizzled med kaffe-smag Kahlua og frostet med frodig chokolade smørcreme-det er, hvad denne kage er! Hvis billedet lader dig savle, bare tag en bid … og du ville være i chokoladehimlen. Dette ser kompliceret ud, men faktisk er det ret let at lave.

72. Rainbow Cake til fødselsdag:

Denne søde, fantasifulde kage er en yndig godbid til drysende elskere. Dette er flere lagkager, hvor det øverste og nederste lag er rød fløjlskage. Du kan bruge madfarver, mens du bager resten af ​​smør -svampekagelagene. Frost den med en frodig smørcreme -glasur, så de øverste og nederste lag efterlades. Frys grundigt, og derefter drysser regnen med skeen oven på kagen. Sørg for at glatte det rundt om kanterne og tryk let, så de klistrer fast på din frosting.

73. Twilight fødselsdagskage:

En dedikation til den smukke kærlighedssaga – Twilight, denne kage er en smuk legemliggørelse af kærlighed. Tilberedt ved hjælp af en rød fløjlskage som bund, gør den en romantisk gave til din ægtefælles eller partners fødselsdag, især hvis hun elsker Bella og Edward.

74. Ombre Whopper Cake:

Det er ikke andet end din klassiske kage frostet generøst med chokoladesmørcreme, men hvad der fanger øjet her er de søde Whoppers. Lad kagen stivne grundigt, efter at du har fryset den ned, så klyngerne kunne klæbe fast.

75. Bikage til fødselsdagsfest:

Dette er en af ​​sine slags fødselsdagskager, der vil invitere honningbierne til at sværme rundt om din kage. Dette er dedikeret til honningbiers raffinement og opfindsomhed. Smagsmæssigt er det en brun smørbanankage, der er indkapslet i en frodig honningsmørcreme. Bierne er marcipan.

76. Vandmelon fødselsdagskage:

Behandl ganen af ​​frugtelskere med denne fantastisk flotte og smagende vandmelonskage. Denne kage smager også af vandmelon, og den får sin smag fra vandmelonpuré og Jell-O. Den røde madfarve giver den hvide kagebund farve af vandmelon. Frostet med vandmelonsmagede flødeostfrostning, halvsøde chokoladechips udgør frøene.

77. Romantisk fødselsdagskage til din kærlighed:

En simpel fødselsdagskage, den fungerer også som en romantisk forslagskage. Mens rød fløjlskage danner bunden, omslutter flødeosten frosting kagen. Frost kagen godt, inden du tilføjer sprinklerne. Tilføj en hjerte -topper for at gøre stunderne mere romantiske. Du kan endda bruge en mørk chokoladekage som bund dækket af en luksuriøs glasur med hvid chokolade.

78. Jordbærkurvkage:

Dette er en visuel overbærenhed for alle bærelskere. Friske jordbær fyldes i spiselige kurve lavet med hvid chokolade. På toppen er der få jordbær dyppet i hvid chokolade. Det bedste bud på kagen ville være en rig og fugtig chokoladekage. Bærene, der ligger spredt rundt om kurvene får kagen til at se mere tiltalende ud.

79. Strawberry House Fødselsdagskage:

Et smukt jordbærhus ligger midt i forskellige udsmykninger – som alle er spiselige. Den smukke lille blomst, jordbærene, 3D slikkepindene – alt dette forbedrer kagens skønhed. Denne kage er en lyserød fløjlskage, der er frostet med vaniljesmagede italienske marengs.

80. Chevron fødselsdag Cupcake Tower:

En enkel, men alligevel smuk Chevron -tårnkage lavet med fondant; det er et prisværdigt kreativt værk. Cake topper er en luksuriøs kokoskage med chokoladesmørcreme, mens cupcakes, der udgjorde tårnet, er vaniljesmagede kager med den samme smagcreme.

Så hvordan kan du lide vores samling af de nyeste fødselsdagskagedesigner? Hvis du har listet en idé, så gå efter en koordineret indretning, snacks og desserter for at forstærke dit festspil! Hej, nævnte vi goodiebags? Du kan bestille personlige returgaver, der matcher det overordnede tema for at give dine gæster en dejlig oplevelse. Hvis du har flere sådanne kageideer, så lad os det vide, og vi vil gerne vise dem her!