Ainutlaatuiset massiiviset sohvapöydät – valitse paras muotoilu itsellesi!

massiiviset sohvapöydät sininen kiiltävä pyöreä kultainen banaani

Ainutlaatuinen ja toimiva olohuoneen pöytä

Haluammeko puhua jälleen sohvapöydistä? Voit säilyttää mitä tahansa näissä upeissa huonekaluissa – kirjoista ruokalautasiin. Niiden luonnollinen sijainti on asuintilan keskellä. Lisäksi ne edustavat suuria keskipisteitä: sohvapöydät ovat ainutlaatuisia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä.

Itse asiassa kaikilla näillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Niissä on epätavallinen muoto, loistava materiaali ja toiminnot, jotka tekevät niistä niin käytännöllisiä. Siksi kehotan teitä vilpittömästi katsomaan alla olevaa kuvakokoelmaa.

Pyöreät sohvapöydät

Eikö sinua haittaa, että aloitamme? Kulmien puuttuminen tekee niistä erittäin sopivia pieniin huoneisiin. Voit liikkua vapaasti huoneessa törmäämättä siihen ja vahingoittamatta itseäsi. Se, että ne sopivat pieniin tiloihin, ei tarkoita, etteivät he pysty toimittamaan rohkeaa viestiä. Jonathan Adlerin Polly -cocktailpöytä on todellinen show -tulppa. Se pyörii, joten kuka tahansa voi ottaa sen jopa keskeltä. Lisäksi sinulla on kolme kerrosta sinistä maalia täällä.

Geomuodot ovat olennaisia ​​nykypäivän suunnittelumaailmassa. Joten ei ole ihme, että origami -sohvapöytää on vaikea sivuuttaa. Tässä taulukossa on käsin upotettu laattapinta ja geometrinen pohja, jossa on viisteinen ilme.

Tässä on toinen nykyaikainen suuntaus: kaapeleista ja johtimista tehty sisustus

Massiiviset sohvapöydät

Täysin sininen korkeakiiltoinen sohvapöytä, pyöreä, metallinen alapuoli

CB2: sta valmistetussa Apis -sohvapöydässä on ristikkokuvioitu rautapohja ja akaasiapuusta valmistettu pinta. Aivan kuten yllä oleva esimerkki, tämä on erittäin kompakti huonekalu. Voit käyttää sitä myös sivupöytänä. Joten teet valinnan, joka on sekä käytännöllinen että kaunis.

Metallinen pohja

Massiiviset sohvapöydät, pyöreä puu, metallilevy, alapuoli

Etsitkö sohvapöytää, joka sopii ehdottomasti ulkoiluun? Katso laatikosta ja tynnyristä valmistetut huonekalut! Se on valmistettu säänkestävästä akryylistä ja muista luonnollisista materiaaleista. Haluatko, että luettelossa on enemmän syitä pitää tästä taulukosta? Mitä mieltä olet tyylikkäästä muodosta??

Messinkiputket eivät ole koskaan olleet kauniimpia

massiiviset sohvapöydät tyyny keltainen puurakenne

 Tiedätkö, miten tämä Scalinatella -cocktailpöytä luotiin Jonathan Adlerilta? Se luotiin yhdestä messinkiputkesta ja Carraran marmorista valmistetusta pinnasta. Meillä on täällä suuri kiinteistö. Voit myös ostaa tämän pöydän erittäin lumoavina versioina.

Suljemme nyt pyöreän pöydän kokoelmani West Elmin esimerkillä

kiinteät sohvapöydät pyöreät, kultaiset putket, yläosa

 Itse asiassa nämä kappaleet ovat yhä harvinaisempia. Heidän täydelliset ympyränsä ja pitkät suorakulmion muodot näyttävät olevan normi. Tämän huonekalun aito metallipohja on vankka, mutta samalla tyylikäs.

Marmoripinta näyttää olevan liian huomaamatonKiinteä marmoripohja, kullattu

Sohvapöydät neliön muotoisina ja pitkänomaisina

Täyslasiset sohvapöydät, neliömäiset, kompaktit

Katsotaanpa muutamia esimerkkejä suorakulmioista yhdessä. Janathan Adlerin Jaque -cocktailpöytä sisältää nämä. Messinki ja akryylilasi on sekoitettu erinomaisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Kappale on kaikkea muuta kuin laaja ja sopii ihanteellisesti kompakteihin asuinalueisiin.

Katsotaanpa CB2: n Sterling -sohvapöytää! Tuloksena on hieman aaltoileva pinta. Tämä toimii orgaanisena kontrastina alumiinin kiiltoon.

Tämä sisältää käsin valetun sulan metallin

massiiviset sohvapöydät kiiltävä metalli teollinen tyyli

 Varma! Craten Mason -sohvapöytä todistaa tämän meille & Tynnyri Se sisältää puhtaat muodot ja mielenkiintoisen pinnan. Kiillotettu pinta luo tyylikkään ilmeen, kun taas hienot kuidut tekevät jokaisesta pöydästä ainutlaatuisen.

Voiko betoni myös näyttää tyylikkäältä?

olohuoneen pöytä kiinteä betoni, karkea materiaali näyttää kiinteältä sohvapöydältä

Käytännöllinen toiminta on saavuttanut uuden tason West Elmin lakatulla säilytyspöydällä. Tämä sisältää useita piilotettuja pintoja. Maalattu pinta antaa juuri oikean määrän hehkua. Tämä pala on kuitenkin niin toimiva kuin kaunis. Yksi osa tästä taulukosta voi nousta ja antaa pääsyn varastoalueille. Kirjat, kaukosäätimet, peitot – monet esineet voidaan helposti säilyttää.

Täällä näemme toisen sohvapöydän, joka toimii myös varastona

säilytystilaa taitettava olohuoneen pöytä, laajennettavissa valkoiset kiinteät sohvapöydät

Tämä on nimeltään Aurea White Coffee Table ja on CB2 -yrityksen työ. Sen on suunnitellut Mermelada Estudio. Tämä suoraviivainen kappale sisältää valkoista kiiltävää kiillotettua metallia ja järjestettyä metallia. Leikatut urat toimivat kahvana, jotka auttavat nostamaan paneeleja. Sisältä löydät toisen kolmen tallennusyksikön.

metalliset puiset päiväpeitteet massiiviset sohvapöydät

Peilien ja messingin välinen voimakas kontrasti on erittäin tärkeä ominaisuus, ja se antaa Delphine Mirrored Cocktailille Jonathan Adlerin erikoisen viehätyksen. Toisaalta se heijastaa valoa, mutta samalla on piilotettuja laatikoita, jotka toimivat säilytystilaa.

Peilin pinta

olohuoneen peili pöytälevy kiinteät massiiviset sohvapöydät

Lopuksi voimme tarkastella sohvapöytää, jossa on erittäin toimiva tyyli. Se on Blomuksen Vidro -maaperä. Se tuo lämpimän hehkun asuinalueellesi ja toimii tyylikkäänä lämpöpatterina.

Piditkö erityisesti jostakin tänään näkyvistä taulukoista? Ottaisitko sen edes kotiin?

 takka katseenvangitsija lasi massiiviset sohvapöydät