Mullet -kampaus – retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä vuonna 2021

Mullet, joka tunnetaan usein myös englanninkielisellä nimellä mullet, on ainutlaatuinen ja heti tunnistettava retro -kampaus. Saksankielinen termi on mielenkiintoinen lyhenne sanoista “vorne kurz, Hein lang ”, joka kuvaa täydellisesti tätä kampausta. Hiukset leikataan edestä ja sivuilta keskipitkällä otsalla, jättäen sen noin olkapäähän taakse. Mullet -kampaus oli hienoimmillaan 1970- ja 80 -luvulla ja siitä tuli suosittu poptähtien ja näyttelijöiden, kuten David Bowien, Paul McCartneyn, Rod Stewartin, Keith Richardsin, George Michaelin, Chuck Norrisin, Mel Gibsonin ja monien muiden ansiosta. Jopa Diana, Walesin prinsessa, käytti mulletia rock’n’roll -kaudella!

2010- ja 20 -luvuilla mullet -kampaus ilmestyi uudelleen ja kuuluisuuksia, kuten Miley Cyrus, Rihanna, Scarlett Johansson, Billie Eilish, Demi Lovato, Kristen Stewart, Halsey ja muut lavalla ja punaisella matolla. Nykyään se tunnetaan myös nimellä “Modern Mullet”, mutta sitä leikataan edelleen samalla tavalla kuin klassista varianttia. Simpukka näyttää hyvältä sekä naisille että miehille ja on tyylikäs, moderni, käytännöllinen ja helppohoitoinen samanaikaisesti.

Mullet ja muut retro -kampaukset ovat jälleen erittäin suosittuja tänään

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä vuonna 2021, herkkä violetti väri

Mitä vähemmän tunnetaan mulletista, on se, että se on itse asiassa ikivanha kampaus. Historioitsijat uskovat, että se oli jo 6. vuosisadalla eKr. Oli suosittu. Loppujen lopuksi tämä leikkaus oli erityisen käytännöllinen työntekijöille, metsästäjille, vaunuille ja sotilaille. Mullet piti löysät hiukset poissa näkyvistä, mutta tarjosi lämpöä ja suojaa kaulassa.

Muinaiset roomalaiset käyttivät jo lankoja

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, shullet shag volumen

Kampaus, johon rakastua

Vokuhilan kampaus - retrokampaus pysyy erittäin trendikkäänä vuonna 2021, vaalea multtivolyymi

Moderni mullet on erittäin monipuolinen ja luova

Muutama vuosi sitten mullet -kampausta pidettiin naurettavana ja kiusallisena. Nyt hänen maineensa on parantunut merkittävästi. Tämän leikkauksen valtava potentiaali ja yllättävä monipuolisuus löydettiin, ja mullet on jälleen ajan tasalla ja trendikäs. Monet julkkikset eivät käytä retro -ulkoasua sattumalta.

Toisaalta mulletilla on erittäin käytännöllinen tehtävä jokapäiväisessä elämässä – se pitää ärsyttävät kohokohdat poissa kasvoistasi, jotka muuten tarttuvat meikkiin ja huulipunaan tuulisina päivinä. Toisaalta mullet näyttää erinomaiselta minkä tahansa kasvomuodon, hiustyypin ja hiusten värin kanssa. Kampaus on laaja, villi, takkuinen ja kehystää kasvosi samanaikaisesti.

Koska mullet on saavuttanut niin paljon suosiota viime vuosina, on syntynyt lukuisia luovia yhdistelmiä erilaisista retro -kampauksista. Suosikkejamme ovat epäilemättä “Pullet”, lyhytkarvainen pikku- ja mullet-yhdistelmä, ja “Shullet”, joka on pidempi ja tuuhea yhdistelmä shagista ja mulletista.

Mullet -kampaus vaatii epäilemättä paljon luottamusta ja rohkeutta todella tehdä vaikutuksen. Loppujen lopuksi kasvavasta suosiosta huolimatta se on yksi poikkeuksellisimmista retro -aliarvostuksista. Jos molemmista ominaisuuksista ei ole puutetta, kokeile rohkeasti epätavallisia hiusvärejä. Simpukka sopii upeasti yhteen kapinallisen rock ‘n’ rollin, punkin ja goottilaisen kulttuurin ja estetiikan kanssa.

Ei voi päättää tietystä hiusväristä?

Vokuhilan kampaus - retrokampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, turkoosi hiuspankki

Kokeile sitten pestäviä tuotteita

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkänä luonnonvaraisen vaaleanpunaisena vuonna 2021

Muotoile mullet -kampaus oikein leikkauksen jälkeen

Tietenkään et voi leikata mulletia yksin kotona. Jotta tästä kampauksesta tulee todella “moderni mullet” eikä naurettava mullet, sinun tulee varata aika kampaajalle, jolla on todella kokemusta retroleikkauksista. Ole täsmällinen toiveidesi suhteen ja päätä etukäteen, haluatko klassisen mulletin vai kenties modernin muunnoksen, kuten pulletin tai shulletin. Parhaassa tapauksessa saat sitten ammattimaisia ​​vinkkejä uuden kampauksen hoitamisesta salongissa.

Tyylikäs terävä otsatukka vahvalla hiusgeelillä

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, pullet pixie mullet

Älä unohda, että otsatukka on leikattava takaisin säännöllisesti

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä vuonna 2021

Simpukka tarvitsee sinulta huomiota, vaikka se on rento ja takkuinen. Muotoilutekniikat vaihtelevat kuitenkin suuresti riippuen siitä, millaisen ilmeen yrität saavuttaa. Toisaalta voit käyttää volyymishampoota ja hoitoaineita suihkussa, kammata kosteat hiukset volyymivaahdolla ja puhaltaa ne pyöreällä harjalla.

Surfer -ilmeen sijaan suihkuta hiuksesi suolasuihkulla ja heiluta niitä sormillasi. Voit jopa saavuttaa märän ulkonäön simpukallasi muotoilemalla kostean harjasi geelillä ja sitten kiillosuihkeella. Joinain hyvinä hiuspäivinä riittää, että annat mulletin kuivua.

Maalaismainen mullet-kampaus kokee ansaitun uudestisyntymisen. Se tarjoaa naisille ja miehille monia etuja, monipuolisuutta ja mahdollisuuksia luovaan ulkonäköön samanaikaisesti. Joten jos etsit mukavaa vaihtelua klassisiin leikkauksiin, mullet on täydellinen sinulle.

Vuosittain järjestetään Kurri Kurri, Australia Mulletfest sijasta

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, tyylikkään näköinen tähti

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, billie eilish mullet green

Epätavallinen kampaus ja meikkiyhdistelmä David Bowien innoittamana

Vokuhilan kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä ärsyttävässä punk -ulkonäössä myös vuonna 2021

Luote on lyhyempi ja terävä mullet, samanlainen kuin pixie -leikkaus

Vokuhilan kampaus - retrokampaus pysyy myös korkealla Hollywood -tähtien mullet -trendissä vuonna 2021

Sadun pastellivärit ovat myös suosittuja tänä vuonna ja niillä on hyvin nuorentava vaikutus

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä vuonna 2021, violetti tukka

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, lyhyt mullet moderni

Mullet -kampaus - retro -kampaus on myös erittäin trendikäs vuonna 2021 pullet pixie lyhyet hiukset

Pitkä mullet, jossa lyhyet otsatukka ja haalistuminen sivuilla

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, shullet shag mullet pitkä

Shullet on runsaasti tilavuutta ja muistuttaa shag kanssa otsatukka

Vokuhilan kampaus - retrokampaus pysyy trendikkäänä vuonna 2021 tilavuudeltaan, kauniisti modernina

Harmaat ja valkoiset hiukset ovat todellisia katseenvangitsijoita, mutta vaativat usein valkaisua

Mullet -kampaus - retro -kampaus pysyy erittäin trendikkäänä myös vuonna 2021, valkoinen hiusväri