Hogyan beszéljünk lányokkal?

Bezárja vagy elfelejti a nevét, amikor egy lánnyal beszélget? Ha igen, akkor itt az ideje, hogy csiszolja képességeit, és pillanatok alatt felkeltse a lányok figyelmét. Az emberek jelentős része fél attól, hogy kitalálja, hogyan kell beszélni egy lánnyal, többnyire mivel tétovázik vagy félénk. A fiatal hölgyekkel való beszélgetés egyelőre olyan társadalmi gyakorlat, amelyet mindenkinek meg kell tanulnia. Az, hogy kitaláljuk, hogyan kell beszélni egy lánnyal, az emberek jelentős része hangsúlyozza. Mindent figyelembe véve, mindenkinek előbb vagy utóbb meg kell nyernie fantáziáját. Ennek a vágynak a fő problémája az, hogy ezt nem egyszerű megtenni, és a legtöbb esetben az a véletlen, hogy fogalma sincs, hogyan kell beszélni a lányokkal, és mindenesetre folytatni az izgalmas vitákat..

Számtalan módja van annak, hogy bemutassuk, hogyan kell beszélni a lányokkal, és mit kell beszélni a lányokkal. Ebben a cikkben bemutattuk a leghasznosabb tippeket, amelyek segítenek a lánnyal folytatott beszélgetésben. Most már biztos vagyok benne, hogy azt gondolja, hogy ez nehezebb, mint amilyennek hangzik, de ne aggódjon, olyan egyszerű, mint az 1,2,3,4.

Hogyan beszéljünk lányokkal

Hogyan beszéljünk lányokkal?

Ez a cikk megtanítja, hogyan kell beszélni a lánnyal. Csak kövesse az alábbi lépéseket, hogy elindítsa a beszélgetést, és beszéljen álmai lányával.

1. Fogd meg a figyelmét:

Ehhez nem kell semmi bonyolultat vagy extravagánsat tennie, valójában valószínűleg nem kellene.

Csak mosolyogj rá a szoba túloldaláról, vagy menj el mellette, és hunyd le a szemét vele, hogy megmutassa kíváncsiságodat. Ne játssz túl keményen ahhoz, hogy megszerezd, és csak menj és köszönj, légy magabiztos, és ne egyél a mondataidból.

Mutassa be magát, mondván: „Szia, a nevem”, és amikor válaszol a nevének megadásával, nyújtsa ki a kezét, és enyhén rázza meg a kezét. Most, amikor megismeri a nevét, ismételje meg néhányszor, hogy jelezze, hogy érdekli.

2. Légy önmagad:

Ez a legfontosabb lépés az összes közül, vagyis önmaga lenni, amikor beszélget vele. A lányok szeretik az őszinteséget, és ezért hamisak lesznek. Ne próbálja magát olyannak mutatni, aki nem. Lazíts, légy ostoba, vicces, és ami a legfontosabb, légy önmagad.

3. Nevessen:

Minden lány szereti a humoros férfiakat, ezért csapjon néhány viccet, és nevessen rajta. Így jobban érezné magát veled. Ez egy másik félelmetes technika, hogyan lehet beszélni egy lánnyal és lenyűgözni őt is.

4. Tartsa a figyelmét:

Ne próbálkozz túl sokat, és légy természetes, tartsd fenn az önbizalmadat, és dicsérd meg őt kissé, például mondd el neki, milyen szép a szeme vagy a haja. Maradjon nyugodt, kérdezzen rá gondolatairól, véleményéről, életéről. Ne beszélgess magadról, és éreztesd vele, hogy törődsz vele.

5. Készítsen közös alapokat:

Ez az egyik legfontosabb lépés, keressen egy közös témát, amely mind tetszik, mind pedig megnyúl. Mondja el véleményét és fogadja el az övét. Ez felkelti az érdeklődését, mivel szabadon beszélgethet veled, ha úgy találja, hogy közös dolgok vannak.

6. Vegye fel az elérhetőségeit:

Ez az egyik legfontosabb dolog, ne felejtsd el elvinni az elérhetőségét a további kapcsolatfelvételhez. Ha félénknek érzi magát, kérheti tőle az e -mail címét, vagy hozzáadhatja őt Facebook -barátjaként. Kérdezze meg tőle az elérhetőségét, pont azon a ponton, amikor a beszélgetés remekül alakul. Ez nem sok időt ad neki a gondolkodásra, és remek hangulatban van, hogy megadja az információkat.

7. Készüljön fel az elutasításra:

Az elbocsátástól való félelem nélkül közeledjen a felszerelt hölgyhez. Abban az esetben, ha elutasítják az ízlésétől függően, vannak más lehetséges dátumok is. Az elbocsátás nem jelenti a társkereső életed végét, hanem inkább az elbocsátás félelmére való koncentrálás korlátozhatja a bizonyosságodat. Ne félj az elbocsátástól, fogd fel az elismerés valószínűségét.

8. Legyen magabiztos:

Tanulja meg növelni önbizalmát. A magabiztosság a fő mantra, ha még mindig azon töprengetsz, hogyan beszélhetsz egy szeretett lánnyal. Megközelítés, hogy teljes bizalommal beszéljen egy lánnyal. Ne hagyja, hogy a lány tudja, mennyire ideges, ha elkerüli az előtte való motyogást. A bizalom azt bizonyítja, hogy garantált önmaga, emellett azt az üzenetet küldi, hogy biztos abban, hogy érdeklődik egy fiatal hölgy iránt. újra közeledik.

9. Mutassa meg humorérzékét:  

Ez az egyik legfontosabb lépés abban, hogy hogyan beszélhetsz egy lánnyal, akit szeretsz, és rávenni, hogy hosszú órákig beszéljen veled unatkozás nélkül. Próbálja megnevettetni a lányt a képregényes időzítés és a humorérzék alapján. Ha véletlenül így teszel, inspirálhatod őt, hogy egész éjjel társalogjon veled. Sok hölgy tiszteli azt a férfit, aki nevetni tud. Ha egy fiatal hölgyet gúnyolódni akarunk, az inkább arról szól, hogy a vitát szellemes felfogással fűszerezzük, mint vicceket. Azt kell kitalálnia, hogyan lehet összehangolni elképesztését a vitafolyamba úgy, hogy okos megjegyzéseket tesz az ő mondanivalójával és szórakoztató megjegyzésekkel kapcsolatban a környezetével kapcsolatban..

10. Beszélgetési témák:

Próbáljon tartózkodni az éghajlattal kapcsolatos megjegyzésektől. Valószínűleg ez a leginkább túlhasznált pickup sor, amit bárki hallott. Inkább próbálja meg saját aláírási sorát létrehozni. Az átvételi sorok időnként működnek, azonban ügyeljen arra, hogy melyiket használja. A rossz sor visszaüthet, és ellökheti a kisasszonyt. Ezenkívül a lányoknak mondandó témák támaszkodnak az Ön tartózkodási helyére (a partvonalnál, egy táncklubban, a gyakorlóközpontban stb.). Legyen hiteles a nyitó sorával.

11. Viselkedjen természetesen:

Ne gondolja túl a körülményeket. Nem kell minden szót elrendeznie, mielőtt kimondja. Egyszerűen rendezze magát egy nyitó vonalra, és hagyja, hogy a vita valóban onnan induljon. Rájöttél, hogy beszédmódod kétszeresen átlépi a belső félelmedet? Próbálja megtudni, hogyan beszél a lánnyal a legtermészetesebb módon. Amikor egy csinos fiatal hölgyhez közeledik, képzelje el, hogy legközelebbi társával beszélget. Így a beszédmódja változatlan és pártatlan marad.

12. Kérje véleményét:

Mindenkinek más a véleménye a mindennapi élet különböző kérdéseiről. Ez az, ami mindenképpen ilyen hihetetlen barátságos eszmecserét eredményez. Abban az esetben, ha fogalma sincs, mit kérdezzen, szervezze meg a vizsgálatot a tartózkodási helyével. Például abban az esetben, ha egy élelmiszerboltban tartózkodik, szerezzen néhány információt az egyes élelmiszertermékekkel kapcsolatos elképzeléseiről. Ez nemcsak hihetetlen jégtörő lesz, de abban az esetben, ha egészségtudatos, jó benyomást fog hagyni benne.

13. Végezzen kutatást a lányok fiziológiája előtt:

Ne feledje, hogy nem sok lehetősége van a fiatal hölgyek félelmére, ezért minden másodpercből a legtöbbet kell kihoznia. Ez azt jelenti, hogy bőven kellő mennyiségű kutatást kell végezni arról, hogyan kell beszélni a lányokkal, és hogy a fiatal hölgyek mit szeretnek a hangulatingadozásukról stb. Az emberek jelentős része hajlamos jelentéktelen, formális vagy kimerítő kérdéseket feltenni, bár a fiatal hölgyeket ez nem foglalkoztatja. Abban az esélyben, hogy be kell csapnia egy fiatal hölgyet, fel kell fedeznie, hogy mi az, ami igazán érdekli őket, és meg kell határoznia, hogy ő a legérdekesebb személy a lány szemében

14. Fejezze ki nézeteit a kapcsolatokról:

A kapcsolati tanácsok kérése szintén az egyik divatos téma, amelyet manapság beszélni kell a lányokkal. Abban az esélyben, hogy fel kell fedeznie, hogy ez a fiatal hölgy hasonlít a kapcsolatokra, de inkább nem akar gyengíteni bármilyen minőségben, szúrja meg, hogy közeledjen hozzá kapcsolati buzdításra. Valójában azonban nem szabad úgy éreznie magát, mintha Ön lenne az a személy, akinek kellemetlenségei vannak a kapcsolattal. Mondja meg neki, hogy társat keres. Miután motiválta őt arra, hogy veled beszélgessen, többet felfedezhet érzelmeiről a kapcsolatokban anélkül, hogy legyengülne vagy túlságosan egyéni lenne. Még egyszer, mindenkinek van valamilyen értékelése mindenről az életben. Bárhogy is legyen, amikor egy fiatal hölgyhez fordul, hogy útmutatást kapjon valamiben, addig ő is fontosnak és befogadónak érzi magát.

15. Légy kreatív:

Mondjon egyedi bókot az érdeklődés elindításához. Legyen innovatív. Ha közelebb húzódik, miután meghallotta gúnyolódását, ideális lehetőséget ad arra, hogy tanácsot adjon neki, milyen félelmetes kuncogása van, de bizonyosodjon meg arról, hogy van valami okos, amellyel igazítani tudja, így motiválja őt ismét kuncogni. Egy fiatal hölgy rendkívüli csodával való szembeállítása bizonytalan lehet, ezért inkább nem mondja el egy fiatal hölgynek, hogy egy szupersztárra hasonlít, ha úgy érzi, hogy a VIP nem tartozik a jó könyvei közé.

A nap végére elengedhetetlen, hogy ésszerű célok legyenek. Lehet, hogy gátlástalanul kezdi, bármennyire is felfogja. A fiatal hölgyek is félénkek. Az elbocsátás megtörténik, ne remélje, hogy megkapja az elsődleges, második vagy akár harmadik fiatal hölgyet, akit megközelít. Folytassa a próbálkozást és a fenti tippekkel a lányokkal való beszélgetéshez, és biztosan kap egy telefonszámot, dátumot vagy akár egy jó ajánlatot.

A kép forrása: Shutterstock