Hogyan engedjük el a rossz barátságot?

Az emberek okkal jönnek az életünkbe, és vannak, akik egy szezonra. Most az élet útján barátkozunk, néhányan a végsőkig maradnak, a többiek elmennek. Azonban azok, akik elmennek, nem rossz emberek; csak ennek a barátságnak nem az volt a célja. Néha a megosztottság félreértések, kommunikáció hiánya, a kötelék életben tartása és a rúgás iránti érdeklődés hiánya miatt történhet, vagy egyszerűen azért, mert a szinkron, ami közted és közte, vagy akár közöttük volt, már nincs. Amikor a dolgok megkeserednek, csak emberi, hogy a pszichénk is ugyanazt rezonálja.

Ez rosszindulatú visszavágáshoz, pletykák terjedéséhez, verekedéshez és további károkhoz vezet az alku során. Mentsd meg magad ettől a bajtól, ha tudod, hogy túl sok víz repült a híd alá, engedd el. Tégy magadnak egy szívességet, szeresd magad és lépj tovább. Az emberek beszélni fognak, hadd tegyék. Ne törődj a pletykákkal és a pletykák terjesztőivel. Az igaz barátok ritkák, és kitartanak melletted, bármi is legyen. A többi olyan, mint a szezonális virág, idővel elhalványul. Kérjük, olvassa el és értse meg az elengedés fontosságát, amikor a dolgok megromlanak. Íme a legjobb tippek a rossz barátság elhagyásához?

Hogyan engedjük el a rossz barátságot

Minden tőled telhetőt megtettél:

Ha meg kell menteni a barátságot, akkor idővel sikerül. Igen, emberként hajlamosak vagyunk türelmetlenek lenni, és figyelmen kívül hagyjuk saját érzéseinket a helyzetek és kapcsolatok, különösen a barátságok megmentése érdekében. Azonban üljön csendben egyedül, és kérdezze meg a belső hangot, érdemes -e siránkozni egy barátja miatt, akit két érzelem érdekel az érzéseiről? Van mit tanulni ebből az esetből? Tett vagy tett valamit, hogy megakadályozza a kellemetlen helyzet kialakulását? Talán van mit tanulnod ebből az epizódból az életben, talán ennek az volt a célja, hogy jobb emberré válj.

Vedd fel magad egy magasabb platformra, és vedd körül magad pozitív emberekkel. Ez felemeli a lelkedet, motivált leszel a szocializációra, és jól érzed magad. Ha jól érzed magad, akkor vonzod a szépet. A pozitív emberek és az igaz barátok mindig mosolygós valakit keresnek, valakit, aki belső pozitív és optimista erővel rendelkezik. Egyszer vagy kétszer kiáltani rendben van, de ne feledje, a fejezet zárva van, és tovább kell lépnie, különben a második fejezet nem kezdődik el. És ki tudja, milyen kedves emberek várnak rád, akik készek és várnak rád.

Búcsú a régiektől:

Szeretettel kell visszanézni, és áldani az elmúlt részt. Igen, könnyebb mondani, mint megtenni, de nem lehetetlen. Valami súlyos dolog történhetett, ami miatt megtörtént a szétválás. Ez azonban nem jelenti azt, hogy életed vége, és a világ megállt. Értékelned kell azt, amid van, mert nem vesztettél semmit. Számold meg áldásodat, mert milliók vannak ott, akik a helyedben szeretnének lenni.

Vegyél elő egy könyvet, és olvass, jegyzetelj, kezdj blogot, oszd meg tapasztalataidat, életedet, videoblogokat készíts a kamerás telefonoddal, engedd magad hobbinak, főzd kedvenc ételeidet, végezz jótékonysági munkát, hallgass zenét táncoljon vagy örüljön, beszéljen az emberekkel, csatlakozzon online, koncentráljon a munkájára, táplálkozzon egészségesen és mozogjon, szükség esetén meditáljon, kényeztesse magát a helyi szalonban, csatlakozzon egy klubhoz, simogassa meg a kutyát vagy a macskát, minőségi időt töltsön azokkal, akik ügy, vidd el anyát és apát ebédre, de ne maradj le örökre egy pillanatra sem.

Ne feledd, a vonzás törvénye itt működik, gondolataid tesznek!!