Hogyan vigyük a szerelmet egy kapcsolatba?

A házasság előtt jön a szerelem, ami a mantra, hogy „boldogan azután”. Ezt gondolod helyesen? Ellenkezőleg, néhány házasság vagy párkapcsolat olyan platonikus, ahol a szerelem messze álom az úgynevezett boldog párok mosolya mögött. Mindannyian keressük a tökéletességet házastársunkban, szerelmeseinkben vagy társunkban, de elfelejtjük, hogy a tökéletesség mítosz. Ahhoz, hogy a kapcsolat működőképes legyen, állandó erőfeszítéseket és kemény munkát kell tenni, hogy ugyanez megtörténjen. Az „I DO” nem az a vitatott mantra, hogy két lelket szent házasságba kössenek; ezért itt van néhány tipp a szerelembevitelhez, amelyek tovább javítanák minden kapcsolat vagy házasság állapotát. Íme néhány tipp, hogyan vigyük be a szerelmet egy kapcsolatba?

Hogyan vigyük a szerelmet egy kapcsolatba:

Szeresd önmagad:

Egy kapcsolatban el kell fogadni, hogy az adakozás jobbá teszi a dolgokat, ehhez pedig először szeretni és kedvesnek kell lenni önmagához. Helyezze a prioritásait a helyére, ismerje korlátait, pihenjen és pihenjen időnként, tervezzen egy kis helyet magának anélkül, hogy önző lenne az igényeihez. Ez magából egy józan verziót hozna ki, amely meghatározza az Ön igényeit, hogy kapcsolatban álljunk.

A hullámvölgy elfogadása:

Nem arról van szó, hogy szaladgálunk a fák között, amelyek szeretetet hoznak, hanem arról, hogy elültetjük azokat a fákat, amelyek szeretetet táplálnak. Ez azt jelenti, hogy meg kell tanulnia, hogyan szeretné a kapcsolatot, hogyan szeretné, hogy a partner kommunikáljon Önnel, és ha megkapja a választ ezekre a kérdésekre, akkor a jelenlegi helyzetből eldöntheti, hogyan szeretné a szeretet áradni a kapcsolat. Minden párnak vannak hullámvölgyei, ezért üljenek és keressenek megoldást egymással.

Tervezze meg közösen pénzügyeit:

A pénz tönkreteheti a kapcsolatot; hozzon vitákat, ego kérdéseket is. Ne engedd magadnak vagy a párodnak, hogy passzív döntéshozók legyenek, ne akkor, ha egy kapcsolat kettesben való működésre és a dolgok eldöntésére szolgál. Ülj le, és írd le az életed pénzügyi prioritásait. Legyen közös számlája az otthoni és egyéb kötelezettségekről, amelyeket nem szabad összekeverni a saját egyéni fiókjaival. Dönts olyan döntéseket, amelyek lehetővé teszik, hogy mindketten részesei lehessenek, majd döntsd el, hogyan kezdd el felhasználni a pénzedet.

Ez nem nyerhető játék:

Hagyja, hogy az ego és a harag ne jöjjön be a játék kedvéért, ne vezesse el a dolgokat, vegyen egy levegőt, ha szükséges. Lehet, hogy harc történt, de ez nem jelenti azt, hogy ez a vég, ez egy tanulási lehetőség kettőtök számára. Nem szabad egymásra rúgni a tétet, ami fokozást igényelne. Nézze meg újra a témát, ha alacsony az indulat, és beszélje meg felnőttként nyugodt és összeszedett módon

Ne foglalkozz a múlttal:

A hibás játék forgatókönyve a legrosszabb az összes ellenség közül, ne engedje meg, hogy lekicsinyelje házastársát az elkövetett hibák miatt. A szerelem nem látja az elkövetett hibákat; látja, hogyan dolgozol olyan dolgok körül, amelyek jobbá tennék az életet kettesben.

Égesd fel a harag hidat, tanulj meg elfogadni egymás hibáit és kételyeit, csak akkor tudnád, hogy lelki társadnak is megvannak a maga korlátai. Vegyél nyaralást, és mozdulj ki az élet nehézségeiből, talán ez is lehetővé tenné, hogy mindketten megértsétek egymást.

Soha ne vonjon be harmadik feleket, csalókat és úgynevezett tanácsadókat, hogy beszéljenek a házastársával az Ön nevében, ezek többet ártanak, mint használnak. Nincs értelme megengedni a világnak, hogy beavatkozzon a személyes ügyeibe, ezért dolgozzon ki dolgokat, és hozza magával azt a szeretetet, amely ma megüti kedves otthonát.