15 különböző típusú kő karkötő arany és gyémánt

A karkötők olyan gyűrűk, mint ékszerek, amelyeket nők viselnek a kezük körül, és amelyek hagyományos kultúrát követnek, és amelyet az összes indiai nő követ. Az elmúlt évtizedekben a hölgyek rendszeresen viseltek minden aranydíszt rendszeresen manapság ebben a modernizált világban, a nők inkább különleges aranyat vagy bármilyen színes díszt viselnek, csak különleges alkalmakkor. Most az ilyen tervezett karperec a kőből készült karperec, amely manapság különböző kivitelben érkezik.

A Gold csúcsminőségű gépek és lézertechnológia segítségével gyárt új formatervezést az aranyból és ötvözött fémekből, valamint a természetes színű kőből. Ahhoz, hogy rövid ötletet kapjon a Stones különféle mintáiról és mintáiról.

A kőből készült karkötők legújabb tervei:

A 15 legfrissebb kőből készült karperec mintát behozták a hölgyek tudásába, amelyeket még nem fedeztek fel!!

1. Hullámos mintás gyémánt karkötő:

Hullámos mintás gyémánt karkötő

Az arany különböző formákba formálható a végső technológiák segítségével, amelyek jól elkészített arany formát adnak ki. A legújabb híres dizájn a hullámminta, amelyben az arany karperecet fehér hullámmintává alakítják, kicsi pasziánsz vagy smaragd gyémántokkal a karkötő tetején.

2. Zafír-fehér arany karkötő:

Zafír-fehér arany karkötő

A fehér és ragyogóan izzó zafírkő gyönyörű kombinációja mennyei érzést kölcsönöz szemünknek. A ceyloni zafír a zafírkő legnépszerűbb fajtája. A királykék színárnyalat jól illik az izzó gyémántokhoz.

3. Virágos dizájn-Ruby Study Bangle Design:

Virágos kivitel-Ruby-szegecses karkötő

A barázdált arany karkötő virágmintával a karperec körül, rubinokkal szegélyezve a virágmintáson, az egyik legutóbbi rubin karkötő, amely esküvői kollekció ékszereiről ismert India déli részén..

4. Ametiszt-rodolit gránát-rózsaszín turmalin kő karperec:

Ametiszt-rodolit gránát-rózsaszín turmalin kő karperec

Ez a három különböző színű kombináció: rózsaszín (rózsaszín turmalin), lila (ametiszt) és világos vörös (rodolit) csillogó megjelenést kölcsönöz a karperecnek. Ezek a kövek viszonylag olcsóbbak, mint más híres kövek. Ezeket a köveket ezüst vagy fehér arany karkötővel kombinálják.

5. Hagyományos indiai smaragd-gyémánt karkötő:

Hagyományos indiai smaragd-gyémánt karkötő

Az indiai esküvő mindig az ékszerekről ismert, amelyeket a nők viselnek az alkalom során. Manapság a legnépszerűbb karkötő az Emerald kő smaragd gyémánt kombinációval és pasziánsz gyémánt kombinációval. A karkötő szélessége személyes választás szerint változhat.

6. Kézzel készített smaragd és rubin szegecses karkötő:

Kézzel készített smaragd és rubin szegecses karkötő

Ez a gondolatébresztő, kézzel készített arany karkötő aranyból, vörös és rózsaszín rubin és smaragd gyönyörű színkombinációjával, virágos elrendezésű mintával, tökéletes kézi kézműves munkával..

7. Kundan -Diamond Bangle Design:

Kundan -Diamond Bangle Design

Az egyik legújabb és leghíresebb kő karperec a Kundan szegecses karperec. Ez a hagyományos kundan karperec Radzsasztánból származik. A Kundan kövek a fehértől a pirosig, a rózsaszínig, az arany karperecekig tűznek. A karperecek vastagok vagy vékonyak lehetnek. Ezek a színes kövek unalmas megjelenést kölcsönöznek antik megjelenésnek.

8. Csavart kötél gyémánt szegecses karkötővel:

Csavart kötél gyémánt szegecses karkötővel

Az arany és a ródium kötélformába csavarodott, minden csavarás szélén gyémántokkal. Az arany vonal a kötél közötti nyílt térben látható, amely imádnivaló megjelenést kölcsönöz, fényes kivitelben, a karperec peremén lévő ródium miatt.

9. Labradorit -kő karkötő:

Labradorit kőből készült karkötő

Vágott és csiszolt labradoritkő, amely színt sugároz, amely a kék, zöld fénytől függ. A kövek rögzíthetők a sima arany karkötő közepén vagy ezüst karperecben. Az arany vagy ezüst karperec kiválasztása személyes választás.

10. Gyémánt-rubin lapos vastag karkötő:

Gyémánt-rubin lapos vastag karkötő

Lapos, vastag kialakítású karkötők viselhetők gyerekként, amelyek gazdag megjelenést kölcsönöznek viseléskor. A Cut gyémántok és a rubin gazdag megjelenésének kiemelése lenne a legjobb választás. Ez a tervezett karperec jól illeszkedik az esküvőre viselt szárihoz.

11. Diamond-Ruby-Emerald Studded Gold Bangle Design:

Gyémánt-rubin-smaragd szegecses arany karkötő

Ez a színek trió kombinációja, amely kiemelkedő szépséget kölcsönöz a karkötőnek. Világos vörös rubin zöld és csillogó gyémánt árnyalattal, D -F színárnyalattal, amely színtelen hatást kölcsönöz a gyémántnak.

12. Aranygyöngyös szegecses karkötő:

Arany-gyöngyszegecses karkötő

A gyöngyök a legrégebbi, de mégis trendi kő. A gyöngyszegű arany karperec korlátozott költségvetésen belül hozható, ellentétben más drágakővel. A gyöngy jól illik az unalmas antik kész aranyhoz.

13. Navaratna kőből készült sárga arany karkötő:

Navaratna kőből készült sárga arany karkötő

A Navaratna szanszkrit szerint kilencet jelent. A karperecre kilenc drágakő van szegezve, amelyek nagyon színes dizájnt kölcsönöznek a karkötőnek. A kilenc kő a rubin, a gyöngy, a vörös korall, a smaragd, a sárga zafír, a gyémánt, a kék zafír, a hessonit és a macskaszem. Viselése során a kövekkel kapcsolatos összes előnyt megadja.

14. Pavalam szegecselt arany karkötő:

Pavalam szegecselt arany karkötő

Pavalam vörös korallnak is nevezik. Ez egy szerves kő, amelynek számos előnye van, mint például az energia növelése és a jó vérkeringés. A pavalam kő olyan lehet, mint egy lánc átlátszó dróttal, majd a középső üreges arany vagy ezüst karperec köré van kötve.

15. Cirkónium -szegecses virágmintás karkötő:

Cirkónium -szegecses virágmintás karkötő

A cirkóniumot más néven köbösnek nevezik. A cirkónia egy másik fajta csillogó kő a gyémánt mellett. Ez a kő olcsóbb, mint a gyémánt. A cirkónium -dioxid színei a lilától a többszínűig terjedhetnek, és akár színtelenek is lehetnek, különböző vegyszerek hozzáadása adja a színt ezeknek a cirkónium -köveknek. A kövek sorban vannak elrendezve a karperecek körül. A sorok száma figyelembe veszi a karperec költségét.

A kőből készült karperecek különböző árkategóriákban kaphatók a piacon. A karkötő kiválasztása az egykori csillagszimbólum és a nakshatra szerint szintén szerepet játszik, ha a hölgyek nagyon szelektívek a karperecekhez tartozó kő kiválasztásában. A gemológus konzultációja az egyik legjobb tanács lehet. Azoknál a hölgyeknél, akik szeretik a kőből készült karkötőt, a cirkónium kő megfelelő választás lehet, valamint a Kundan kőből készült karperec, amely antik megjelenést kölcsönöz. Ami a gyémánt karpereceket illeti, a csavart kötél karkötő vagy a hullámos karkötő gyémánttal a legújabb dizájn, amelyet a nők nagy rajongók. Mielőtt vásárolni indul, ismerkedjen meg a kővel, amely magának található, majd irányítsa a boltot.!!