15 Legújabb indiai gyöngy karkötő

A gyöngyök évszázadok óta mindig kerestek, mivel a király koronájában gyöngy és sok más értékes kő volt. A gyöngyök királyi érzést hordoznak, és különlegesnek érzik magukat. A gyöngy ékszerekre mindig is kereslet volt, különösen a gyöngy karkötőkre, amelyek nagyon egyediek és elegánsak.

gyöngy karkötők

A gyöngy karkötő bármilyen alkalomkor és bármilyen ruhával viselhető, amelyben jól érzi magát. A gyöngy karkötő jól néz ki mind a lányok, mind a nők körében.

Különböző típusú gyöngy karkötők:

Itt felhívjuk a figyelmét néhány gyöngy karkötőre:

1. Hagyományos Pearl Bangle Design:

Hagyományos gyöngy karkötő

A gyöngy olyan kő, amely mindig is a hagyományok közé tartozik, és dísztárgyai soha nem mentek ki a divatból. A gyöngy karkötő minden nőt csábít eleganciája és egyszerűsége miatt. A hagyományos gyöngy karkötők olyanok, amelyeket bulikon lehet viselni, és megfelelő hivatalos viselet is lehet.

2. Hiteles indiai gyöngy karkötők:

Hiteles indiai gyöngy karkötők

Az ilyen típusú karperecek kialakítása és mintája hitelesen indiai stílusú. Az ilyen típusú gyöngy karkötőket a házasságban nők viselik, így teljesen hagyományosnak és csinosnak tűnnek. Ezeket a karkötőmintákat általában középkorú és idős nők viselik. A karperecek apró fehér és arany gyöngyökkel vannak ellátva, így nagyon szépnek tűnnek.

3. Ghungroo és Pearl Bangles:

Ghungroo és Pearl Bangles

A Ghungroo kis harangokként van definiálva, amelyeket fel lehet akasztani a karperecekre, hogy fokozzák a szépséget. Ez a fajta karperec bármilyen fémből készülhet, és nagyon vonzónak tűnik. Itt az arany karkötőn a gyöngy és a ghungroo -k mintázva vannak, a nagy gyöngyök között dombornyomott, így csodálatos darab. Tehát a Ghungroo gyöngyökkel nagyszerű kombináció és örök design.

4. Snake Chain Pearl Bangles:

Snake Chain Pearl Bangles

Karkötője lehet kígyó mintájára, és a gyöngyök között szegecselt. A használt gyöngy tetszőleges színű lehet. Kívánt esetben felakaszthat néhány apró miniatűr elemet, például kristályokat vagy szív alakú függönyöket. Ez a típusú karkötő aranyos, és funky, hűvös megjelenést kölcsönöz.

5. Fancy Pearl Bangle Design:

Fancy Pearl Bangle Design

Ahogy maga a szó is leírja, a díszes gyöngy karkötőt a nők viselik, hogy saját stílust és divatot hozzanak létre. Ezek a díszes gyöngy karkötők alkalmasak sarikra és nyugati viseletekre is, és aranyos megjelenésűek, valamint a csuklód.

6. Polki dombornyomott gyöngy karkötők:

Polki dombornyomott gyöngy karkötők

Mivel a polka vágatlan gyémánt, és különböző színekben kapható. Gyönyörű gyöngy karkötők hozhatók létre Polki és gyöngy kombinációjával, hogy javítsák a csukló megjelenését. Ezeket a karkötőket akár tinédzserek, valamint középkorú nők is viselhetik, hogy javítsák a megjelenést és stílust alakítsanak ki barátaik és kollégáik előtt.

7. Legújabb arany gyöngy karkötők:

Legújabb arany gyöngy karkötők

Mivel az arany örökzöld, a tervezők arany karkötőket gyöngyökkel kevertek, hogy javítsák a karkötők megjelenését. Az arany karkötők között gyöngyök vannak, így a bangle nagyon bájos. Az ilyen típusú karperecek napi szinten is viselhetők, és jó irodai viselet is lehet, és így segít kialakítani saját stílusát.

8. Gyöngy karkötők lányoknak és gyerekeknek:

Gyöngy karkötők lányoknak és gyerekeknek

A fiatal lányok és gyerekek olyan ékszert is szeretnének, amellyel saját stílusukat alakíthatják ki, és divatosnak tűnhetnek. Az arany karperecek közé domborított gyöngyök tökéletesek a kis aranyosok számára, mivel bármikor viselhetik, amikor csak akarják, és nagyon aranyosak, mint a szögek.

9. Fehér gyöngy karkötők:

Fehér gyöngy karkötők

Sok nő inkább fehér színű gyöngy karkötőt részesít előnyben. Tehát a fehér gyöngy karkötők a megfelelő választás az Ön számára. Mivel a fehér gyöngy a tisztaságot és az eleganciát szimbolizálja, a karperecek ugyanazt a jelentést és megjelenést hordozzák. A karperecek teljesen lenyűgözőnek tűnnek, és a nők imádják, hogy egyszerűen, de elegánsan és stílusosan öltözzenek fel.

10. Gyöngy karperecek kövekkel:

Gyöngy karperecek kövekkel

A gyöngy és a színes kő gyilkos kombináció. Ahogy a gyöngyök ragyognak és csillognak, és amikor színes kövek vannak szegezve, a karperec félelmetesen néz ki. Az ilyen típusú karperecek stílusosnak tűnnek, és bulikban is viselhetők, jó irodai viselet is lehet.

11. Vintage menyasszonyi gyöngy karkötők:

Vintage menyasszonyi gyöngy karkötők

Ahogy a neve is mondja, a vintage menyasszonyi gyöngy karperecnek a karkötőknek stílusosaknak, egyedieknek és királyiaknak is kell lenniük. Ezeket a karpereceket a menyasszonyok kedvelik, mivel nagyon elegánsnak tűnnek, és eltérnek a tömegtől. Tehát ezek a karperecek alkalmasak a menyasszonyoknak és még az ellenséges újonnan házasodott pároknak is.

12. Fényes réz és gyöngy karkötők:

Ragyogó réz és gyöngy karkötők

Mivel a réz finom megjelenésű és gyöngyház ragyog, mindkettő kombinációja teszi a karperecet gyönyörűnek és bájosnak. Akár színes gyöngyöket is használhat a karkötő megjelenésének javítására, és az ilyen típusú karkötők jól mutatnak etnikai viselet mellett, és nagyon csinosak és bájosak.

13. Tervező Pearl Bangle:

Tervező Pearl Bangle

Mivel a gyöngy karkötő divat soha nem megy ki, és ráadásul a karperec formatervezett megjelenésű, így szinte lehetetlen megállni, hogy saját kezébe vegyen egy párt. A karperecek különböző formákba vannak faragva, és a szélein a gyöngy dombornyomott, hogy dizájneri megjelenést kölcsönözhessen és gyönyörűnek tűnjön. Ezek a karperecek különböző fémekből is készülhetnek.

14. Gyémánt gyöngy karkötők:

Gyémánt gyöngy karkötők

A Diamond jól ismert tisztaságáról, fényéről és vakító szikráiról. A gyöngy és a gyémánt tökéletes kombináció. Ezeket a karkötőket bármikor viselheted, akár bulikon, valamint esküvőkön is. Nincs szükség különleges ruhára, amely illeszkedik a gyémánt karperechez. Csodálatosan néznek ki a kezeden, és királyi érintést is kölcsönöznek neked.

15. Kundan Pearl Bangles:

Kundan gyöngy karkötők

A Kundan karperecek a legelőnyösebb ékszer, mivel ragyog és szikrázó hatású. Ha a gyöngy a kundan közé van szegezve, a kettő keveréke nagyszerű kombináció, és a karperecet gyönyörűnek tűnik. Gazdagok és királyi érintéssel rendelkeznek. Nagyszerűnek tűnik, de nagyon elegáns a kezében.

Az ékszerekről ismert, hogy fokozzák a személyiséget és szép megjelenést kölcsönöznek. Az emberek által viselt dísztárgyak segítenek leírni egy személy divatját, és segítenek benyomást kelteni másokban. A gyöngy karkötők a tökéletes díszek, és lányok, tizenéves lányok és nők is viselhetik. Tökéletes választás, és bármilyen alkalomra viselhető. Lángoló és autentikus formájú karpereceket kap, és ízlése és divatja szerint választhat.