15 Legújabb indiai üveg karkötő kollekció

Az ékszerek és dísztárgyak az egyik legfontosabb kiegészítő, amely kiegészítheti a női ruházatot. Nagyon igaz, hogy egyetlen hagyományos ruha sem hiányzik karperecek nélkül. A karperecek fontos szerepet játszanak fesztiválokon, házasságokban vagy különleges alkalmakkor. Sokféle karkötőt találhat, mint például üveg karkötő, műanyag karperec, fém karkötő, kő és gyöngy karkötő, stb. De az üveg karpereceket leginkább a nők preferálják, különösen, ha új menyasszonyról van szó, ezek a karperecek kötelező tartozékká válnak.

Indiai dizájner üveg karkötők:

Nézzük meg a divatos top 15 divatos üvegkarpereg -tervek listáját:

1. Sima üveg karkötők:

indiai-sima-üveg-karperecek

A sima üvegből készült karpereceket a nő a legszélesebb körben használja józan és ízléses megjelenése miatt. A sima üveg karkötők széles színválasztékát és stílusát találja. És a legjobb dolog az ilyen típusú karkötőkben az, hogy a ruháid színéhez igazíthatod őket, és saját stílusnyilatkozatot adhatsz.

2. Kő szegecselt üveg karperecek:

üveg-karperecek-kő-szegecselt-üveg-karperecek

A kőből készült üvegből készült karperecek varázst hozhatnak személyiségébe. Az ilyen típusú karperecek különösen a hagyományos ruhákkal működnek. A kövek különböző színekben kaphatók. Ha ezeket a karkötőket a többi sima karkötővel párosítja, megmutathatja egyedi stílusérzékét.

3. Piros üveg karkötők:

üveg karperecek

A vörös üvegkarperecek az indiai üvegkarkötők fontos részét képezik. Láthatjuk, hogy az ilyen típusú karkötőket leginkább az újonnan házasodott nők viselik. Viselje ezeket a lenyűgöző piros karpereceket a kezében, és mutassa meg gazdag ízlését a kiegészítők számára.

4. menyasszonyi üveg karkötők:

üveg-karperecek-menyasszonyi-üveg-karperecek

Amikor a menyasszonyi karperecekről beszélünk, csak a „chura” jut először eszünkbe. De sokféle indiai üvegkarperecet is beszerezhetünk a menyasszonyok számára. Megtalálható a designer és stílusos menyasszonyi üveg karperecek inchura stílusban is. Ezek a gyönyörű üvegkarperecek örökre emlékezetessé tehetik esküvőd napját.

5. Tervező üveg karkötők:

üveg-karperecek-tervező-üveg-karperecek

A dizájner üvegkarperecekre nagy igény mutatkozik magas színvonalú és hagyományos megjelenésük miatt. Az ilyen típusú karperecek drágakövekként a kristályokkal, gyöngyökkel vagy más kővel vannak összeállítva. A nők szívesebben hordják ezeket a karkötőket bármilyen különleges alkalmon, például esküvőkön vagy bármilyen családi rendezvényen. Az ilyen karperecek a hagyományos ruhákkal működnek a legjobban.

6. Kína üveg karkötők:

üveg-karperecek-porcelán-üveg-karperecek

A kínai üvegkarperecek nagyon népszerűek a fiatal lányok körében. Többnyire szélesebbek, mint a többi normál karkötő, és fényes megjelenéssel rendelkeznek. A porcelán üvegkarperecek a hétköznapi öltözékekkel működnek a legjobban. Tehát, ha kirándulni készül, viseljen egy -két darabot ebből a karkötőből, és ez elég ahhoz, hogy egy díva megjelenését keltse.

7. Üveg karkötő-karkötő stílus:

üveg-karperecek-üveg-karperec-karkötő stílusú

Ha szereti hordani a karkötőt a csuklója körül, de szeretne karkötőt is látni, akkor az ilyen típusú karkötő az Ön számára készült. Ebben a kategóriában sokféle dizájnt és stílust talál. Némelyikük kristály- vagy cirkóniumkövekkel tűzdelt, amelyek fokozhatják személyiségét a körülöttük élő emberek előtt.

8. Jhumka üveg karkötők:

üveg-karperecek-jhumka-üveg-karperecek

Az egyik legszélesebb körben használt karkötő a jhumka Glass karkötő, mivel különleges alkalomra kiegészítheti ruháját. Ez az egyedülálló és hatékony, stílusos karperec növelheti az azonnali csillogást az átalakítás során. Szerezd meg ezeket a jhumka karpereceket, és hagyd, hogy a kezed beleszeretjen belé.

9. Muránói üveg karkötők:

üveg-karperecek-muránó-üveg-karperecek

A muránói üveg karperecek az egyik legjobb divatkiegészítő. Ha Ön a divatékszerek szerelmese, akkor ez az Ön számára a legjobb. A kategória legújabb üvegkarkötőinek és formáinak széles választékát találhatja meg, ezért vásárolja meg a Murano üvegkarkötők bármelyikét az Ön igényei szerint, és készen áll arra, hogy új stílusban pompázzon.

10. Csavart üveg karperecek:

indián csavart üveg-karperecek

A csavart üveg karperecek a legújabb üvegkarkötők egyik újabb része. Az ilyen karpereceket leggyakrabban a fiatal lányok és tinédzserek használják. Ezek megtalálhatók sima üvegben vagy nyomtatott üvegben. A nyomtatottak vonzóbbnak tűnnek, és egy mai modern nő megjelenését nyújtják.

11. Gyöngyszegecses üveg karkötők:

üveg-karperecek-gyöngy-szegecses-üveg-karperecek

Ha meg akarja mutatni tetszését a gazdag és igényes ékszerek, dísztárgyak iránt, akkor ezek a gyöngyszeggel díszített üvegkarperecek kielégíthetik Önt. Ezeket a karkötőket különleges eseményeken vagy különleges fesztiválokon viselheti. Más karkötőkkel is párosíthatod, vagy egyedül is viselheted. Függetlenül attól, hogy hogyan viseli őket, minden bizonnyal szemet gyönyörködtető személyiséggé válnak.

12. Többszínű üveg karkötők:

üveg-karperecek-többszínű-üveg-karperecek

A többszínű üveg karkötők azok a karperecek, amelyek soha nem mennek ki a divatból. Ezek a karperecek valójában az összes ruháddal párosíthatók. Ezeknek a bájos szivárvány karpereceknek a viselése elegendő ahhoz, hogy okos és elegáns megjelenést kapjon. Miután megszerezte ezeket a karpereceket, nem kell vesztegetnie az idejét, hogy összeállítsa a karkötőket a ruha színeivel.

13. Fehér üveg karkötők:

üveg-karperecek-fehér-üveg-karperecek

Fehér üveg karkötőt bármely korosztály nő viselhet. A magas színvonalú, fehér színű üvegkarperecek egyedi stílusmegjelenést kölcsönöznek Önnek. Gyönyörűen kialakított vörös és zöld kristályokkal, ezek a karkötők ünnepi alkalmakkor viselhetők. A fehér üveg karperecek tökéletesek az ékszergyűjtemény megújításához.

14. Arany üveg karkötők:

üveg-karperecek-arany-üveg-karperecek

Az aranyszínű karkötők az egyik leggyakoribb kiegészítő, amelyet a nők használnak. A legjobb rész ezekben a karperecekben az, hogy mindenféle vagy öltözékkel dolgoznak, legyen az alkalmi vagy buli. Ha néhány színes karkötőt ad hozzá, akkor bling az általános megjelenésében.

15. Nyomtatott üveg karperecek:

legújabb nyomtatott üveg-karperecek

A nyomtatott üvegkarperecek egy divat aláírása. A nyomtatott üveg mindenféle ruhához viselhető. Ez az egyetlen karperec viselhető inggel és tunikával, és ha szári vagy bármilyen hagyományos ruhát visel, akkor két vagy több karkötőt viselhet mindkét kezében.

Kétségtelen, hogy a nő szereti az ékszereket és a divatkiegészítőket, és a karperecek egyike azoknak, amelyeket egy nő csuklójának díszítésére használnak. De ez sokkal több, mint az egyszerű kiegészítő, amely javítja a női csukló szépségét. Az üveg karpereceknek megvan a maguk helye, és elegáns megjelenést kölcsönöznek a megjelenésednek. Az üveg karperecek számos csodálatos és imádnivaló kivitelben kaphatók. Ha üvegkarkötőkkel látja el magát, merész és divatos kalandvágyóvá válhat, hogy más megjelenést kapjon, és elősegíti az egész öltözék felbukkanását.