15 Legújabb selyemszál karkötők gyűjteménye 2021 -ben

A selyemszál -karperecek olyan karperecek, amelyeket selyemszállal csomagolnak. Új a karkötő piacon, és nagy a kereslet is. A fiatal lányok több őrületben vannak a selyemszálból készült karperecekben. Az ilyen típusú karperecek nagy részét a piacon, a zarándokhelyek közelében találja. Ezeket a karkötőket minden korosztály használhatja. Még a menyasszony is viselhet selyemfonatból készült karperecet esküvője napján. A selyemszállal ellátott karkötők vonzónak tűnnek viselésükön, és szokatlan megjelenést kölcsönöznek.

Gyönyörű és divatos menyasszonyi karperecek selyemszállal:

A selyemszálból készült karperecek számos változatban megtalálhatók. Az új, selyemszállal ellátott karperecek egyedi dizájnnal rendelkeznek, amelyek miatt másképp nézel ki, mint mások.

1. Selyemszál karkötők kőmunkával:

Selyemszál karkötők kőmunkával

Nagyon szép selyemszál karperecek, amelyeken kőmunka található. Két széles karperec van, amelyek között kis karperecek vannak. A széles karperecen nagy, kék és fehér színű kő található. Összeillik a nehéz rózsaszín és sárga színű chaniya cholival.

2. Selyemszál menyasszonyi karperecek:

Selyemszál esküvői karperecek

Ez a menyasszonyi selyemszál karkötő kialakítása. A rózsaszín és a narancssárga szín kombinációjában a rózsaszín kis karperec egyszerű. A narancssárga karperec fölött aranyszínű golyó található. Ez igazán félelmetesen fog kinézni a menyasszonyi ruhájával, és másképp fog kinézni, mint a többi menyasszony.

3. Kézzel készített karkötők selyemszállal:

Kézzel készített selyem szál karkötők

Ez a kézzel készített selyemszál karkötő olyan vonzó. A rózsaszín és zöld színű selyemkarpereg olyan lenyűgözőnek tűnik, és egy gyémántsorozat van rögzítve a zöld karperec felett. Az egész selyemszál karkötő olyan nehéznek és gazdagnak tűnik.

4. Széles selyemszál karkötők:

Széles selyemszál karkötők

Ezek a széles selyemszál karkötők egy darabban is viselhetők. Ez tökéletes a fiatal lányok számára, hogy kurtával és ruhával viseljék. Mindhármukat olyan egyedileg tervezték. Több színű száltervezés történik mindegyiken, és kőmunkát is rögzítenek rajta.

5. Indiai selyemszál karkötők:

Indiai selyemszál karkötők

Ez igazán elképesztő selyemszál karkötő, fehér és zöld színkombinációval. Nagyon szép, fehér és zöld sima karkötőkkel. Néhány fehér karperecen zöld színű selyemszál van hozzáadva. Ez a legújabb selyemszál karkötő. Nemzeti zászlónk két színét ábrázolja.

6. Selyemszál karkötők gyöngyökkel:

Selyemszál karkötők gyöngyökkel

Szeretem a gyöngyöket. Puha érzést kelt. Ebben a selyemszálból készült karperecek tervezési képében gyöngyök felhasználásával virágtervezés történik. Annyira lenyűgözőnek tűnik az egyszerűségében. A kialakítás könnyű és nehéz is. Díszíteni fogja a csuklóját, és vonzó lesz. Kellemes.

7. Elegáns selyem szál karkötő készlet:

Elegáns selyemszál karkötők

Kiváló szín ez a selyemszál karkötőben. Az arany szín olyan, hogy minden színű ruhához jól mutat. A sima selyemszálból készült karperecet még két karperec borítja, és aranyszínű golyókat rögzítenek rajta. Valóban elegánsnak fog tűnni a kezében.

8. Kreatív selyemszál karkötők:

Kreatív selyemszál karkötők

Ez a karkötő selyemszállal olyan kreatív. Nagyon kicsi vékony karpereceket használnak, a vastagokon pedig a gyöngy és a kő sorozat különböző kialakítású. Az arany selyemszálat vastag karperecre kötik. Együtt olyan stílusosnak tűnik.

9. Selyemszál karkötők gyerekeknek:

Selyemszál karkötők gyerekeknek

Ez a selyemszál karkötő gyerekeknek. Színes selyemszálat használnak két sorozat kőmunkával. A gyerekek ezt mindkét kezükön viselhetik. A gyerekek aranyosak lesznek ezekkel a selyemszál karkötővel és chaniya cholival. A gyerekek boldogok lesznek, ha megdicsérik őket ezekben a karkötőkben.

10. Többszínű selyem szál karkötők:

Többszínű selyemszál karkötő

A többszínű selyemszálból készült karperec előnye, hogy bárhol és bármilyen színű ruhán viselheti. Egyszerűen divatosnak és méltóságteljesnek tűnik. A sok színű selyemszálat kecses megjelenéssel használják. Divatos és finom, finom színkombinációval is.

11. Tervező selyem szál karkötők:

Tervező selyem szál karkötők

Ez a selyemszálból készült karperec modell szakértő alkotása. Széles, sárga selyemszál karperecén szép kőmunkát végeznek kerek és körte alakban. Ezt a selyemszál -karperecet házassági funkciókra is használhatja. Csodálatosan és elragadóan néz ki.

12. Háromszínű selyem szál karkötő:

Háromszínű selyemszál karkötő

Ez valami divatos selyemszál karperec fehér, rózsaszín és kék színkombinációval. Az alapfehér színen klasszikus design kék és rózsaszín selyemszállal készült. Kifinomultnak tűnik a nyugati ruhákkal is, és tökéletes a fiatal lányok számára.

13. Selyemszál karkötő Ghungroo -val:

Selyemszál karkötők Ghunghroóval

Ez az egyedi kialakítás karperecben, selyemszállal. Ghungroo van a selyemszál karperecre rögzítve. Anklet -hez hasonlóan Cham Cham -t is fog csuklón megszólaltatni, és az emberek nagyon dallamos zenét fognak hallani. A hölgyek őrültek a karkötő mögött.

14. Selyemszál karkötők gömblánccal:

Selyemszál karkötők labdalánccal

Ezt a selyemszálból készült karperecet arany színű golyóláncok díszítik. Ez olyan művészi és szépnek tűnik. A hölgyek imádni fogják ezt a dizájnt, és csuklón is édesnek tűnnek. Ez a selyem szálból készült karperec elbűvölővé és imádnivalóvá teszi.

15. Selyemszál party karkötők:

Selyemszál fél karkötők

Van egy tendencia, hogy fekete és piros színű ruhát viselnek a buliban. Tehát ez a selyemszál -karperec alkalmas lesz a bulijára. Fehér színű kő van domborítva a fekete és piros selyemszál karperecre. Ez ragyogni fog a ruháddal az éjszakai parti sötétjében.

A selyemfonalas karkötő nagyon kecses és stílusos. Divatos formatervezéssel rendelkezik a fiatal lányok számára is. A selyemszálból készült karperec gyerekeknek, fiataloknak és nőknek is szól. A legújabb selyemszálból készült karpereceknek sok díszes kivitele van, kövekkel és gyöngyökkel. A selyemszálból készült karperec gyönyörű megjelenésű, lenyűgöző hölgyeket vonz. A szokásos fém karkötőkön kívül a hölgyek ezekhez a selyemszál -karperecekhez mozdultak, hogy némi változást szerezzenek. Ez új és divatos lesz az öltözékével. Ez bizonyulhat a legjobb ajándéknak szeretteinek.