15 új 22k arany karkötő kollekció modern nők számára

Mivel az aranyárak magasra emelkednek, mindenki aranyvásárláson vesz részt! Ha befektetési céllal aranyat szeretne vásárolni, akkor jó ötlet a karperecek szedése. A jó megtérülés mellett a 22 karátos arany karperecek gyakorlati célokat is szolgálnak. Viselheti őket minden nap, vagy különböző formatervezési mintákat rakhat különleges alkalmakra. Ezek a gyönyörű ékszerek minden korosztály és méretű nő kezét díszítik. A hagyományos 4 részes karkötő készletektől a baba karperecekig összegyűjtöttük a legjobb formaterveket, csak az Ön számára. Olvassa el, és fedezze fel a legújabb 22 karátos karkötő -képeket képekkel.

A karkötők legújabb és gyönyörű modelljei 22 k aranyból:

Vizsgáljuk meg, hogy van -e néhány legjobb dizájn 22ct arany karkötőben különleges alkalmakra Indiában.

1. 22 karátos dizájner karkötő készlet 2 db -ból:

22 karátos tervező karkötő készlet 2 -ből

VÁSÁROLJ MOST

Íme egy többfunkciós, 2 darabos karkötő, amely mindennapi és alkalmi viseletként is használható. A karkötők tökéletesen géppel készültek, hogy sima és hibátlan felületet biztosítsanak. A körök és a háromvonalas minták egyedi kombinációja texturált felülettel vonzó megjelenést kölcsönöz a kezének. Kísérleti megjelenés érdekében bilincsként is viselheti nyugati viseletben.

 • Tervezés: 22K sima arany karperec
 • Súly: 57,42 gramm
 • Alkalom: Fesztiválok, esküvők és társadalmi összejövetelek.

2. 22 karátos arany egyetlen díszes karperec:

22 karátos arany egyetlen díszes karperec

VÁSÁROLJ MOST

Íme egy gyönyörű 22 karátos karkötő, amely olyan egyedi, mint a sugárzó személyisége! A dizájn kifinomultságot és eleganciát sugároz, hogy megkülönböztesse a tömegtől. Az arany linkek rétegei csúszó módon vannak elrendezve, hogy létrehozzák ezt a nyilatkozatot. Ennek a darabnak a birtokában a legjobb az, hogy sok ruhán viselheted anélkül, hogy más ékszerekkel párosítanád. Ez az egyetlen arany Kangan csak annyi, amire rengeteg bókot kell keresnie!

 • Tervezés: 22K Dariya arany karkötő
 • Súly: 19,05 gramm
 • Alkalom: Esti partik, villásreggeli, recepció

3. 22 karátos arany karperecek 4 db -os készlet:

22 karátos arany karperecek 4 db

VÁSÁROLJ MOST

Ez a 4 karkötő 22 karátos tisztaságú készlet ideális azoknak a nőknek, akik inkább ragaszkodnak a hagyományos mintákhoz. A karperecek sima belső felülettel és texturált külső felülettel rendelkeznek a fényes hatás érdekében. A vonalak és virágok alternatív mintái díszítik ezeket a szépségeket, hogy különleges vonzerőt kölcsönözzenek. A készletet 2 vagy 6 karkötőre is testreszabhatja az Ön igényeinek megfelelően. Az olyan napokon, mint a fesztiválok és esküvők, keverje össze őket néhány színes Gudival, hogy lenyűgöző megjelenést hozzon létre a kezén.

 • Tervezés: Arany karperecek 22 karátos
 • Súly: 53,18 gramm
 • Alkalom: Mindennapi viselet, fesztiválok, esküvők

4. 22 karátos motívum kőből készült karperec:

22 karátos motívum kő karperec

VÁSÁROLJ MOST

Nézze meg ezt a modern stílusú arany karkötőt, amely tökéletesen illik a modern nők ízléséhez! Az egyetlen karperec minimalista motívumokkal rendelkezik az egész külső felületen. Az apró fehér CZ kövek ragyogó elemet adnak ehhez a darabhoz. Ez a sokoldalú 22 karátos arany karperec nagyon jól illik a hagyományos és a nyugati viselethez. Ideális választás mindennapi viseletre, és könnyen párosítható más karkötőkkel is.

 • Tervezés: A motívummal díszített karperec
 • Súly: 13,63 gramm
 • Alkalom: Alkalmi, mindennapi viselet és irodai viselet

5. 22K hagyományos arany karkötő, Tanishq:

22k hagyományos arany karperec Tanishq

VÁSÁROLJ MOST

Egy etnikai megjelenés sem teljes anélkül, hogy hagyományos arany karkötőt viselne. Itt van egy ilyen design, amely gyönyörűen ötvözi a hagyományokat a modernséggel. A vastag, arany Kangan rubinokkal és smaragddal díszített, hogy megfeleljen a legtöbb indiai ruhának. Régi világ varázsát sugározza, amely emlékeztet bennünket a királyi nők szomorú döntéseire. A fesztiváloktól az esküvőkig ez a remek darab minden alkalmat lefed!

 • Tervezés: 22 karátos sárga arany hagyományos karkötő rubinnal és smaragddal
 • Súly: 19,05 gramm
 • Alkalom: Fesztiválok, esküvők, vallási események

6. 22 K -es hálómintás arany karkötő készlet:

22 K -es hálómintás arany karkötő készlet

VÁSÁROLJ MOST

Ez a pár 22 karátos arany karperec azonnali beszélgetésindító. A 19 mm széles karperec design Jaali mintát tartalmaz, amelyet a hagyományos Kaarigars művei ihlettek. A nagy pontosságú gépi munkának köszönhetően biztos lehet a sima felületben. Ez nem minden! A ródium zománcra utaló jelek kettős tónusú megjelenést kölcsönöznek a karperecnek, így ellenállhatatlan darab. Viselhetsz egy -egy karperecet mindkét kezeden, vagy hozzáadhatod a színes Kangan -t, hogy ünnepi díszletet alkoss.

 • Tervezés: Rácsos háló arany karperec
 • Súly: 34,51 gramm
 • Alkalom: Esküvők, fesztiválok, fogadás

7. 22 karátos antik karkötő készlet:

22 karátos antik karkötő készlet

VÁSÁROLJ MOST

Ez az antik arany karkötő készlet valóra vált álom sok nő számára, akik szeretik a vintage ékszereket. Nevéhez híven a fém mély sárgásbarna tónusú, hogy régi világ kinézetét keltse. A karperec bonyolult részletei emlékeztetnek a múlt nagyszerűségére. A hagyományos kövek, mint a rubin és a smaragd, megemelik e karperecek megjelenését, és hiteles királyi érzést kölcsönöznek nekik.

 • Tervezés: 22 karátos antik karkötő
 • Súly: 59,65 gramm
 • Alkalom: Esküvők, esküvői viselet, fesztiválok

8. 22 karátos 5 rétegű arany karkötő:

22 karátos 5 rétegű arany karkötő

VÁSÁROLJ MOST

Vessen egy pillantást erre az 5 rétegű arany karkötőre, amely minden szögből luxust áraszt. A 22 karátos sima arany karkötő ideális azoknak a nőknek, akik különleges eseményeken kivételesen nagyszerűnek és vonzónak szeretnének tűnni. Amikor ezeket a tömör karkötőket viseli, egyáltalán nem kell aggódnia a rétegezés miatt, vagy más ékszerekkel kell párosítania őket. Minden Churi nyilatkozatként működik, hogy káprázatos megjelenést biztosítson.

 • Tervezés: Szilárd arany karkötő készlet
 • Súly: 24,49 gramm (egyenként)
 • Alkalom: Esküvő, esküvői viselet, fesztiválok

9. 22 karátos baba arany karperecek:

22 karátos baba arany karperecek

VÁSÁROLJ MOST

Ajándékozd meg gyermekednek ezeket az aranyos arany karpereceket, amelyeket egész életében kincsként őrizhet. Az állítható karperec kialakítás kiváló ötlet, figyelembe véve, hogy a csecsemők milyen gyorsan nőnek. Ezek a kádák csecsemőkortól a kisgyermekekig illeszkednek, csak kisebb kiigazítással. A kivételesen sima felület nem okoz kárt a babák finom bőrében. A legjobb az unisex kialakítás, amely még kisfiúk számára is alkalmassá teszi őket!

 • Tervezés: 22 karátos sárga arany karkötő babáknak
 • Súly: 11 gramm (kb.)
 • Alkalom: Névadó ünnepség, születésnap stb.

10. 22 karátos arany nyilatkozat Bangle Design:

22 karátos arany nyilatkozat Bangle Design

VÁSÁROLJ MOST

Nézze meg ezt a lenyűgöző arany karkötőt, amelyet minden nő számára terveztek, aki a maga módján királynő! A 4,5 mm x 18,5 mm -es (magasság X szélességű) karperec elegendő a show ellopásához! Ez a partyruha arany karkötő finom részletekkel, virág- és levélmintákkal rendelkezik, amelyek kifogástalan ügyességet és kivitelezést mutatnak. Ez az egyetlen karkötő lehet az ékszerdobozában, amely minden ruhájához és szinte minden alkalomhoz használható!

 • Tervezés: Prasasthi arany karkötő
 • Súly: 16,66 gramm (kb.)
 • Alkalom: Esküvők, esküvői viselet, vallási események

11. 22 karátos arany Meenakari arany karkötő:

22 karátos arany Meenakari arany karkötő

A négy vékony karkötőből és két Kada karperecből álló gyönyörű karkötő -kollekció ragyogóan néz ki, ha az ékszerekben a meenakari exkluzív művészetével tervezték. A 22 k arany karkötő meenakari dizájn gyönyörűen illeszkedik bármilyen hagyományos ruhához.

12. 22 k arany karkötő készlet Kadas -szal:

22 k arany karkötő készlet Kadas -szal

A hagyományos indiai kézműves kollekció 22 ct -os arany karkötőjében 8 karkötőből és 2 kadas -ból álló készlet található, gyönyörű hagyományos dizájnú ládás ékszerekkel. A karkötők gyönyörű és finom mintái tükrözik az indiai ékszerkészítő mestereket.

13. 22 karátos arany filigrán patta karkötő:

22 karátos arany filigrán Patta karkötő

A kádák a legegyszerűbbek, de az indiai nők szokásos napokon viselt karpereceit mutatják be. A kadák széles karperecek, amelyeket szintén gyönyörűen készítenek 22 karátos arany karperecekben. A filigrán patta munka a karkötőkön hihetetlennek tűnik.

14. 22 karátos arany gyöngy karkötő:

22 karátos arany gyöngy karkötő

Csodálatos művészet a gyöngyszegek kombinációjával, 22 kilométeres arany karperecekben. Gyönyörű, nem túl széles Kada karperecek készíthetők gyöngyszegekkel, végül a karperecek arany kézművessége között. A Kadas csavaros rögzítésekkel készülhet a karkötők könnyű viselése érdekében.

15. 22 Karat Jodha Akbar karkötő:

22 Karat Jodha Akbar karkötő

Az új ékszerek mindig tükrözik az ősi művészet formáját. A Jodha Akbar ékszerek híresek egyedi formatervezésükről. A merész minták és a csiszolt arany egyszerű, de exkluzív kivitelben teszik az ékszereket kiemelkedővé. Egy 22 karátos karkötő Kada szabálytalan, kerek formájú, gyönyörű formatervezéssel a felületén éppen ez kell.

A gyönyörű filigrán karkötőművek a legmagasabb helyet foglalják el a 22 ezer aranyból készült karkötők között. A gyémánt szegecses karperecek és a meenakari karkötők mindenkori kedvencei voltak. A karkötők ma nem csak ugyanazok a régi kerek formájúak maradtak. De a karkötőknek különféle formákat adtak, például a négyzet alakú, szabálytalan csavart formákat, hullámos formákat és sok hihetetlen mintát, amelyek megfelelnek a szemnek a következő ékszervásárlásnál.