30 modern tervezésű szálkarkötő nőknek 2021 -ben

Az esküvőktől és rendezvényektől kezdve az ünnepségeken és az általános hagyományos megjelenésen és megjelenésen nem maradhat ki a karkötő viselése. Legyen szó sarikról, ruhákról és churidárokról, a karperecek valóban nőies és ünnepi megjelenést kölcsönöznek. A legújabb trend itt a vadonatúj szálkarkötő. Ezek a szálkarperecek az utóbbi években egyre népszerűbbek, tekintettel az elegáns és kifinomult megjelenésre, valamint a sima plüss megjelenésre és kialakításra. Ma mindent megtudunk a gyönyörű szálmunkás karkötőkről. Ők a szezon slágerei, és fogadunk, hogy nem szeretné kihagyni őket.

A szál karkötők legújabb modelljei képekkel együtt:

Dolgoztunk azon, hogy a lehető legszebb, legmodernebb és legújabb szálkarkötő -mintákat és modelleket hozzuk el nektek. Ezek a szálkarperecek általában selyemszálakból készülnek, amelyek sima karkötők körül gördülnek, hogy részletgazdag és bájos megjelenést kölcsönözzenek nekik. Számos kivitel és modell található bennük, például az alapvető cérna karkötők, vagy a gyöngyökkel, flitterekkel vagy kristályokkal. Tudassa velünk ezeket a churi és chudi terveket ma képekkel.

1. Selyem szál karkötők:

Selyem szál karkötők

Forrás: Instagram

Kezdjük a legegyszerűbb és mégis egyszerű és elegáns dizájnnal. Ezek a kék színű, selyemfonalból készült karkötők absztrakt kivitelben divatosak és bájosak. Elég alkalmi, mindenki számára alkalmas, és sokoldalú is. Ha a selyemszálból készült karperecek tervezésével szeretne kezdeni, ez jó választás lehet. Ha nem kék színű, akkor ez is megtalálható és testreszabható különböző színekben.

 • Tervezés: Kék színű selyem szál karkötők
 • Alkalom: Ünnepélyek, alkalmi
 • Stílus tipp: Viselje őket churidar készletekkel és anarkalisokkal az elegáns megjelenés érdekében.

2. Szálak karkötők nevekkel:

Szál karkötők nevek

Forrás: Instagram

Nálunk a selyemszálból készült karperecek személyre szabott nevekkel is gravírozottak. Íme egy ilyen példa. Ezek kézzel készített szálkarperecek, amelyek tökéletesek esküvőkre és nagyszerű alkalmakra, különösen a menyasszony számára. A stílus és a nőies, hagyományos személyre szabott megjelenés varázslatos és kecses érzést keltenek. Mit gondolsz? Ezek a legújabb, szálkarkötő -tervezések közé tartoznak.

 • Tervezés: Selyemszál karkötők egyedi színekben
 • Alkalom: Esküvők
 • Stílus tipp: Ezek ideálisak hagyományos pattu saree -k viselésére.

3. Tervező szál karkötők:

Tervező szál karkötők

Forrás: Instagram

Ki nem szereti a dizájner dolgokat? Hiszen mi nők szeretjük az ilyen bonyolult, gyönyörűen tervezett karpereceket és kiegészítőket. Ezek a tervező szálkarperecek a kedvenceink közé tartoznak, kundan kövekkel és bonyolult tervezéssel. Ideális esetben a kék és fekete árnyalatú selyemszálat használják a plüss hangulat megteremtésére.

 • Tervezés: Tervező selyemszál karkötők Kundan Stones -szal
 • Alkalom: Fogadások, esküvők
 • Stílus tipp: Ezek a karperecek tökéletesek a sarees, a fél sarees és a lehengasokhoz.

4. menyasszonyi szál karkötők:

Menyasszonyi szál karkötők

Forrás: Instagram

A dél -indiai menyasszonyok időtlen, klasszikus kialakítású menyasszonyi viseletű karpereceket éreznek, a legtöbb esetben hasonlóak. Még hasonló mintájú cérna karpereceink is vannak, és itt van egy ilyen példa. Ezek a menyasszonyi cérna karkötők választható színekkel, kövekkel vannak ellátva. Ezek a szál ékszerkarkötők hagyományosnak tűnnek, és tökéletesek esküvőkre.

 • Tervezés: Menyasszonyi szál karperecek kövekkel
 • Alkalom: Esküvők és esküvő előtti ünnepségek
 • Stílus tipp: A szári és a félszári tökéletes ehhez a stílushoz.

5. Menetes karkötők gyöngyökkel:

Menetes karkötők gyöngyökkel

Forrás: Instagram

Szerelmesek vagyunk ebbe a gyönyörű, merész színű karkötőbe, gyöngyházakkal. Ezek a gyöngyökkel ellátott karkötők gyönyörűek és bájosak azoknak a nőknek, akik szeretik az elegáns, egyszerű és egyedi dizájnt. Nézd meg őket, és te is szeretni fogod őket!

 • Tervezés: Piros szál karkötők gyöngyökkel
 • Alkalom: Alkalmi, ünnepségek és rendezvények
 • Stílus tipp: Ezek a karperecek ideálisak churidars, anarkalis és salwar készletekhez.

6. Egyszálú karkötők:

Egyszálú karperecek

Forrás: Instagram

Valami egyszerű és mindennapi célt keres? Íme az egyszálú karperecek, amelyekkel találkozhatott. Ez a piros színű modell ezüst tónusú apró tartozékokkal rendelkezik, amelyek hozzáadják a stílust és az általános megjelenést. A menetes karperecek tökéletesek minden korosztályú nők számára, és sokoldalúan használhatók.

 • Tervezés: Piros színű egyszál karkötők
 • Alkalom: Minden nap
 • Stílus tipp: Ezeket olyan alkalmi ruhákkal lehet viselni, mint a kurtas és a salwar.

7. Többszínű szál karkötők:

Többszínű szál karkötők

Forrás: Instagram

Valami sokoldalú és megfelelő ruhát és ruhát keres? Mit szólnál ezekhez a többszínű szálkarkötőkhöz, amelyek megfelelnek a napnak? Ez a modell tökéletes és megfelelő, ideális a különféle ruhákhoz és árnyalatokhoz való illeszkedéshez. Gyöngyökkel és kövekkel ellátott tartozékokkal hozza létre a modern hangulatot és az elegáns stílust.

 • Tervezés: Többszínű menetes karkötő gyöngyökkel és kő tartozékokkal
 • Alkalom: Ünnepségek
 • Stílus tipp: Ruhák, salwars és sarees.

8. Thread Bangles for Baby Girl:

Téma karkötők kislánynak

Forrás: Instagram

A kislányok és a csecsemők karkötőben is szépnek és imádnivalónak tűnnek. Ezek a zöld színű apró cérnás karperecek kislányoknak tökéletesek, hogy illeszkedjenek aranyosságukhoz és kis kezükhöz. Függetlenül attól, hogy ünnepség jön, ünnepségek vagy bármilyen esemény, próbálja ki ezeket szép mellékletekkel és díszítésekkel; Fogadjunk, hogy a baba elbűvölőnek tűnik.

 • Tervezés: Zöld színű szál kislány karkötő kristály díszítőelemekkel
 • Alkalom: Ünnepélyek, rendezvények
 • Stílus tipp: Pattu Wear.

9. Resham szál karkötők:

Resham szál karkötők

Forrás: Instagram

Hallottál és találkoztál már Resham szálkarkötőkkel? Ezek a gyönyörű megjelenésűek tökéletesek, ha nem szeretnénk túl egyszerű megjelenést vagy formatervezést. Maguk a resham szálak óriási eleganciát és plüss megjelenést kölcsönöznek, és határozottan ezek a karperecek sokkal fényesebbek. Ez a Resham szálkarkötő -készlet egy ilyen megjelenés. Hogy tetszik?

 • Tervezés: Resham szál karkötők kristályokkal és tartozékokkal
 • Alkalom: Funkciók
 • Stílus tipp: Lehengas, sarees és hosszú ruhák tökéletesek.

10. Gyapjúszál karkötők Latkan -szal:

Gyapjúszál karkötők Latkannal

Forrás: Instagram

Nincs olyan, mint a gyapjúszál karkötő azoknak a nőknek, akik szeretik az egyedi megjelenést vagy az észak -indiai kulturális viselet ihlette. Ez a különleges design maga is elbűvölő és szép. Tökéletesek az ünnepi megjelenéshez, lélegzetelállító lenyűgöző és összességében egzotikus megjelenéssel.

 • Tervezés: Gyapjúszál karkötők Latkan dizájnnal
 • Alkalom: Ünnepélyek, funkciók
 • Stílus tipp: Salwars, Patialas és ruhák tökéletesek ahhoz, hogy jó hangulatot hozzanak ezekhez a modellekhez.

11. Szál Gota Wrap karkötők:

Téma Gota Wrap Bangles

A gota munka nagyon gyakori és kiváló Indiában. Sarees, salwar készletek stb. A karperecek cérnába és gota munkába vannak csomagolva, így nagyon alkalmasak partikra, esküvőkre stb.

12. Szalagszál karkötők:

Szalag szál karkötők

Sok karperecet először selyemfonalba csomagolnak, majd koordinált szalagokkal mintázva keresztbe teszik, hogy hagyományos megjelenést kapjanak. A szalagok arany vagy ezüst színűek is lehetnek. Ez gazdagabb megjelenést kölcsönöz a karpereceknek. A szalagból készült karperecek színesek, esküvőkre, eljegyzésekre stb.

13. Tervezői karkötők a szál használatával:

Tervező karkötők a szál használatával

A szálak közül a karperec modellek a tervezői karperecek, amelyek ma nagyon népszerűek. Ezeket általában egyedi megrendelésre készítik, hogy megfeleljenek az ügyfelek egyedi igényeinek. Az öltözéked szerint beszerezhetsz egy jól működő dizájn karkötő készletet. Ha az öltözék kék, akkor a készlet tartalmazhat kék selyemszál karkötőt és ezüst vagy arany karperecet. Így a különböző készletekből származó karpereceket is keverheti és illesztheti egymáshoz.

14. Laharia stílusú karkötők:

Laharia stílusú szál karkötők

Rajasthani hagyománya laharia nagyon híres az egész. A laharia kialakítású sarees, salwar készleteket a nők szeretik, és különösen az esős évszakban viselik. Ezt a megjelenést kiegészítve vannak laharia karperecek ugyanabban a laharia mintában. Különböző színekben kaphatók, és egyszerű színekkel is kombinálhatók.

15. Gyöngymunka szálak:

Gyöngy munka szál karkötők

A selyemszálból készült karperecek gyöngyfűzést is tartalmaznak, hogy egyedivé tegyék a készleteket. A karpereceket selyemfonalba csomagolják, majd az utolsó sort apró aranygyöngyökkel kombinálják. Ez a teljes megjelenés nemcsak a szálak színét, hanem az aranygyöngyök gazdagságát is biztosítja.

16. Kőmunka szálmunkák:

Kő munka szál munka karperecek

A legújabb szálkarperecek közé tartoznak ezek a kőből készült szálkarkötők, amelyek gyönyörűek, bájosak és stílusosak. Elég olcsók is, de sok karaktert tartalmaznak. Sok színben kaphatók, és a rajtuk lévő kőmunka is nagyon modernsé teszi őket. A kövek élénk színűek vagy talán átlátszóak. Ez kecses hatást kölcsönöz a karpereceknek, és páratlan ragyogást kölcsönöz az egész megjelenésnek.

17. Neon szál karkötők különböző színekben:

Neon szál karkötők különböző színekben

Folyamatosan új szálkarkötők jelennek meg a piacon. Minden új dizájnnak egyedinek kell lennie. Ezek a neon színű cérna karperecek a divat most, mivel exkluzívak és kifejezetten a fiatalabb generáció számára készültek. A fiatal lányok szeretnek megjelenéssel büszkélkedni, és ezek a neon árnyalatok nagyszerűek a megjelenés ragyogásához.

18. Tervező gyöngyök karperecek szál:

Tervező gyöngyök karkötő szál

A karperecekhez hozzáadott apró aranygyöngyökön kívül ezeket a cérna karkötőket tervező gyöngyök, harangok stb. Díszítik. A választék óriási, mivel néhány cérna karkötő szép, apró fehér gyöngyökkel készült. Némelyikük csengőkkel van összekötve, amelyek olyan halkan csörögnek, amikor valaki mozog. Ezek ismét a modern generációt szerető fiatal generáció választása.

19. Indiai design karkötők:

Indiai Design karkötők

A selyemszálból készült karperecek szintén hagyományos, indiai mintákkal készülnek. A készlet általában egy széles karperecet tartalmaz a közepén és vékony karperecet az oldalán. A széles karperecet ezután hagyományos indiai dizájnnal díszítik. Ezek az indiai minták lehetnek levél, páva, virágos stb.

20. Charms Thread Bangles:

Charms Thread Bangle

A selyemszálból készült karperecek egyedi csavarja a varázsa segítségével készül. Ezek egy selyemszálból készült karperecek, amelyek egy varázslánc segítségével kapcsolódnak egymáshoz. A varázsain golyók vagy más szálmunkák lóghatnak. A varázsa könnyűnek tűnik, és furcsa hatással van a karkötők egész készletére.

21. Négyzet alakú vagy hatszögletű karperecek:

Négyzet alakú vagy hatszögletű karperecek

A modern nőnek szüksége van valami egyedire és távol a hagyományoktól. Ezeket a négyzet alakú vagy hatszögletű karpereceket a fiatal gyerekek és lányok kedvelik. Ezek olyan stílusosak, hogy farmerrel is párosíthatod őket. A négyzet alakú karperecek általában egy színben vannak. Ezek élénkzöld, rózsaszín, sárga, piros stb. Lesznek, a legtöbb fiatal lány öltözékével. A hatszögű karperecek csavarják az egyszerű négyzet alakúakat. Elég dühösek, és a főiskolára járó közönség használja őket.

22. Cikk -cakk szövésű szálmunka:

Cikcakkos szövés szál munka karperec

Ismét valami modern és ízléses a cikcakkos minta, amelyet a karperecek használnak. Ez a szál karkötő legújabb formatervezése kiegészítő színekkel rendelkezik, amelyeket cikk -cakk módon szőttek. Ezek viselhetők farmer fölött, vagy akár párosíthatók a legújabb salwar szettjével.

23. Gomb szál karkötő minták:

Gomb szál karkötő minták

Ez egy aranyos kivitel, amely gombokat tartalmaz a szálkarperecekben. A gyerekek általában ezeket használják. Párosíthatók kedvenc ruháikkal. A gyerekek szeretik a gombok hatását bármilyen elemre, és ezek a gombszál karkötők a legjobbak. Annyira színesek, hogy minden gyermeket vonzanak ezek a gombok. Mindegyik gomb furcsa módon van befűzve, kivéve az ingek egyszerű szálait.

24. Checker Style Thread Bangle:

Checker Style Thread Bangle

Ezt a stílust nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is használják. Kombinálja a kockás stílusú szálmunkát gyöngyökkel vagy kövekkel. Általában kiegészítő színekben készülnek, amelyek jól illeszkednek az indiai ruhákhoz. A checker stílusú szálkarperecek új, modern megjelenést kölcsönöznek. Szélesebb karperecekben készülnek úgy, hogy az ellenőrző minta legalább négy sorból áll, és a minta látható.

25. Selyemszál harang karkötők:

Selyem szál harangok karperecek

A szálmunkás karperecek elegánsnak tűnnek, ha rajtuk van az indiai tervezés. Ide tartoznak a karkötőkön lógó harangok. Különösen esküvőkre, stb. Használják, ahol a menyasszony az esküvői készletet viseli. Ezek a selyemszálból készült karperecek gyönyörűek és a legjobban illnek indiai öltözékünkhöz.

26. Nehézmunkás tervező selyemszál munka karperecek:

Nehézmunka tervező selyem szál munka karperecek

Ezek a dizájner selyemszál karperecek a legegyedibbek. Nagy kövekkel és gyöngyökkel díszítették. Ez nagyon gazdag megjelenést kölcsönöz a karkötőknek, amelyek tökéletesek különleges alkalmakra, például esküvőkre, eljegyzésekre, partikra és egyéb ünnepségekre. A legtöbb menyasszony szereti viselni ezeket a nehéz tervezői karkötőket, mivel dicsérik a nehéz munka lehengáit vagy a szárnyakat, amelyeket a menyasszony visel az esküvője napján.

27. Fukszia szálak selyemben:

Fukszia szálak selyemben

Sok modern menyasszony és nő visel ezt a divatos színt. A fukszia modern színű, és ragyogóbbá és ragyogóbbá teszi a viselőjét. Ezek a selyemszálból készült karperecek fukszia színű cérnából készülnek. Fényes varázst kölcsönöz a készletnek. Gyöngyökkel is díszítik őket, hogy hagyományos megjelenést kölcsönözzenek nekik.

28. Virágmintás szál karkötők:

Virágmintás szál karkötők

A szálkarperecek egyszerűbb megjelenése a virágmintás. Az egész karperec egyetlen színű szállal van burkolva. Ezután a karperecet virágmintás apró rózsaszín gyöngyök díszítik. A gyerekek és a fiatal lányok leginkább a virágmintát szeretik. Ez egy nagyon aranyos minta, és sokan vásárolják az élénkségért.

29. Zari szál karkötők:

Zari szál karkötők

Zari munkát végeztek Indiában hosszú évek óta. A szálmunkás karperecek selyemfonalba és zari szegélyekbe vannak csomagolva. Ezek a leghagyományosabb és legteljesebb indiai megjelenések. Ez a mű annyira híres a legtöbb ruhában, hogy a karperecek azonos módon való kiegészítése csak kiegészíti a megjelenést. Ez általában gazdag megjelenésű, és a zari border sarees -nel együtt viselik. Sok fiatal lányt látunk, akik szívesen párosítanák őket divatos ruháikkal is.

30. Kortárs szál karkötők:

Kortárs szál karkötők

A modern nőnek szüksége van néhány ékszerre, amelyek jól mutatnak az öltözékének. Ezek közé tartozik a farmer, a ruha stb. Ugyanakkor a modern nő is szeretné párosítani modern dizájner ruháját egy kis hagyományos megjelenéssel. Ezek a korszerű szálkarkötők a megfelelő illeszkedést biztosítják a hagyományokhoz. Megfelelő színt adnak az öltözéknek, és stílusossá teszik.

A menetes karperecek különböző típusúak és modellek. Ezek a szálkarperecek képei betekintést nyújtanak a piacon elérhető különféle típusokba. Segít megítélni, hogy melyik illik legjobban az öltözékéhez. Válasszon a selyem, gyöngymunka, tervező, gomb, cikcakk, kortárs, szőtt, gyöngy, neon és kő közül. Mindezek a menetes karperecek lehetővé teszik a legjobb választás kiválasztását. Párosítsd a hagyományos ruháddal, legyél modern és elegáns, és párosítsd pólóval és farmerral.

Még a ruhák is a legalkalmasabbak erre a gyönyörű ékszerre. Hozza ki tehát a legtöbbet ebből az indiai ékszerből, amely ma már hagyományos és modern. És legyen a stílusod. A menetes karperecek nagyszerűen kiegészítik ékszergyűjteményedet. Fülbevalókkal, nyakláncokkal és gyűrűkkel egészíti ki a készletet. Nagyszerű gyerekeknek, fiatal lányoknak és felnőtteknek. Nagyon sok típus közül lehet választani, és mindegyik típus gazdag megjelenést kölcsönöz az öltözékének.