9 indiai hagyományos kristály karkötő napi használatra

A karkötők fontos és finom díszei voltak a hölgyeknek. A színes csilingelők mindig imádnivalóak voltak, mivel a kezükön megjelentek. A karkötő kialakításának meglehetősen divatos kialakítása a kristálykarperecek, amelyek karkötők formájában is megjelennek az exkluzív megjelenés érdekében. Otthon is megtervezhetők az Ön ruhájához illő kristálygyöngyök szerint.

Karkötő minták kristályokkal:

Az alábbiakban néhány fülbemászó formájú karperec található a kristálymunkában, és nem fogja megállni, hogy megragadja.

1. Ezüst kristály karkötő karkötő:

Ezüst kristály karkötő karkötő

Az ezüst kristállyal kombinálva dicsőített dizájnt ad. Az ezüst sterling kristály karperec karkötő kialakítás kis kristályvonalakat tartalmaz az egyik oldalon rögzítve. A karkötő különleges alkalmakkor hordható dizájner ruhákon, vagy egyszerűen alkalmi ruhákon. A karperec egy kézzel is hordható partikra.

2. Vágott kristály karperecek:

Vágott kristály karperecek

A kivágott kristály karperecek bronz fémből készülnek. A karperec ívelt vágást kap, ahol az egyik levéllel készített mintákat hordoz, míg a másik fehér kristályokat hord. Méltóságteljes dizájnt ad a kezének, hozzá illő etnikai ruhával.

3. Kézzel készített kristály karkötő gyöngyökkel:

Kézzel készített kristály karkötő gyöngyökkel

Gondolkodás, hogy egy kristály gyöngy karperec! Itt van egy design, amelyet átgondolhat. Az ezüst karperec vízszínű kristálygyöngyökkel és lila gyémánt alakú gyöngyökkel van rögzítve. Ezzel együtt olyan aranyos varázsa, mint a szív és a csillagok, díszes megjelenést kölcsönöz.

4. Fekete -fehér kristály karkötő:

Fekete -fehér kristály karkötő

Az egykezes karkötő ihlette karperec fekete -fehér kristályokkal ragyogó megjelenést kölcsönöz az etnikai és alkalmi megjelenésnek. A vastag ezüst kristály karperec több fehér kristályt kap, míg a középső részét fekete kristályok borítják, amelyek széles körben alkalmasak az etnikai ismeretekre.

5. Bőr kristály munka karkötők:

Bőr kristály munka karkötők:

A karkötők funky designja a karkötő, amely bőrövekkel készült. A széles bőröv fehér és kék kristályokkal van rögzítve, ami áramlást biztosít. A design a főiskolai tizenévesek körében a kedvenc, főleg farmer és hosszú szoknya.

6. Egykristályos karperec:

Egykristályos karperec

A rózsaarany fémből készült szép kivitel számos színes kristályt kapott. Az egyetlen karperec gyémántvonalat kap a határoknál, míg a közepét különböző méretű kristályok töltik ki. Bármilyen színű ruhához illik, elbűvölő megjelenéshez.

7. Tervező egyszerű kristály karkötő:

Tervező Egyszerű kristály karkötő

Az ezüst kristály karperec egyszerű karkötőt kapott, aranyos virágos kristály fehér színben. A karkötő másik végén zár típusú kialakítást kapott, apró kristályokkal. Ez egy egyszerű minta, amely ezüstből és platinából is készülhet. Egyszerűbb képet adhat a ruhákról és a nyugati ruhákról.

8. Gyöngy és kristály karkötő:

Gyöngy és kristály karkötő

Az indiai kristálykarkötő dizájn elegánsnak tűnik, ha gyöngyökből és kristályokból áll. Az arany karperecek közepén krémszínű gyöngyökkel díszítettek, míg oldalaik kristályokkal szegélyezettek. Rajta kívül a karperecek virágos kristályokat is kapnak a közepén.

9. Tervező kristály karkötők:

Tervező kristály karkötők

Az indiai kristálykarperecek meglehetősen királyi formatervezése ezüstből, vízkék kristályokkal és ezüst gyöngyökkel meglehetősen széles körben használatos a tökéletes menyasszonyi megjelenés érdekében. A karperec ezüst gyöngyökből készült görbe mintákat kapott, és fehér és kék kristályokkal van tele.

A kristály karperecek a karkötők módosított megjelenése. Készíthetők oxidált, arany, ezüst, platina és bronz fémekből is. A jaipuri minták kristály karperecekben meglehetősen híresek, mint a kategória új dizájnja. Ettől eltekintve a kristálykarkötők azoknak a nőknek is kedvezőek, akik utálják a karperecek viselését.