9 legjobb dizájn 8 grammos arany ékszer karperecek Indiában

A karkötők hagyományos ékszerek, amelyeket nők viselnek Indiában. Csuklón viselik, és népszerű ékszer. Lehetnek aranyból, ezüstből, üvegből vagy fémből. A nők általában az arany karpereceket részesítik előnyben. Az arany ára magas; ezért a nők a 8 grammos arany ékszereket választják. Ez egy arany és más fém ötvözete, például a réz. Úgy néz ki, mint az arany, és nem fekete, mint a többi fém. Ezenkívül a karkötők típusától és stílusától függően eldöntheti, hogy naponta, vagy munka vagy bulik alkalmával viseli.

8 grammos arany karperecek

A 8 grammos arany karperecek kialakítása:

Íme néhány típusú női arany karkötő, 8 grammban.

1. A Csinos:

8 grammos arany gyémánt karperecek

Mindenki szereti a csillogást a díszében. Diamond befejezi ezt. Nagyon jól passzolnak az aranyhoz. Az ezzel a kombinációval ellátott karkötők gyakran elképesztő figyelmet kapnak. Gazdagnak és előkelőnek tűnnek. Sárival és akár estélyi ruhával is viselheted.

2. Thegem stílus:

8 grammos arany drágakő karperecek

Sokan hiszünk a drágakőben. Azt mondják, ha a születési dátumodnak megfelelő drágakövet hordod, az minden problémádat megoldja. Az emberek gyűrűkben, medálokban és karperecekben hordják őket. Jól néz ki, és jól illik a legtöbb ruhához. Elegáns és hagyományos megjelenést kölcsönöz.

3. A vastag 8 grammos arany karperec:

Rádium 8 grammos arany karperecek

Mint a karperece vastag és fényes? A rádium egyfajta fényezés az aranyon, amely extra fényt és ezüst megjelenést kölcsönöz. Ez az új stílus nemcsak jól néz ki, hanem költséges is. Az ezüst és az arany kombinációja kiemeli a dizájnt. Legyen óvatos, amikor viseli őket, mivel víz vagy szappan lemoshatja a rádiumfényezőt.

4. A régi arany: az antik stílus:

Antik 8 grammos arany karperecek

Ez egy komplett esküvői kinézetű karperec. Hagyományos stílusa és megjelenése gondoskodik arról, hogy saját szépségérzetét adja hozzá az öltözékhez, miközben sikerül ellopnia a show -t. A karperec kövekkel van ellátva. Válassza ki a kívánt köveket.

5. Klassznak lenni: a végső 8 grammos arany karkötő:

Klasszikus 8 g -os arany karperecek

A klasszikus 8 grammos arany karperecek a szokásosak. Simább a felületük. Nyugati ruhákhoz is jó. Saree -vel viselhető. Klassz vagyonuk igazolja nevüket. Nem túl fényesek, de mégis csodásan néznek ki a csuklón. Napi használatra használhatók.

6. A Party Wear Kind:

Party Wear 8gm arany karkötő

Sokan nem tudjuk, milyen ékszereket viseljünk a parti ruhákon. Lehet, hogy nem akarja túl a kiegészítőket, és úgy néz ki, mint egy menyasszony. Ezért a minimális ragyogás, de elég ahhoz, hogy elkápráztassa a karkötőket, jó választás a parti viseletéhez, mint a 8 grammos arany karkötő. Stílusosan néznek ki, miközben enyhe fényt biztosítanak. Bármilyen ruhához jól passzolnak. Egy -vagy kettős karperec választható az alkalom alapján.

7. A napi irodai viselet típusa:

Irodai viselet 8 grammos arany karkötők

Ez a hölgyek legnépszerűbb választása. Itt található a mindennapi használatra ideális karkötő, amely sok minden és sokáig tart. Ezek a karperecek simaak és erősek. Tartósak vonaton és buszokban való utazáshoz. Nem túl fényesek. Ez egy elegáns választás.

8. A nyitott 8 grammos arany karperecek:

Nyissa ki a 8 grammos arany karkötőt

A nyitott 8 grammos arany karperecek hasonlóak a karkötőkhöz. Nyílással vannak ellátva, hogy megkönnyítsék a viselést. Zárral van ellátva. Ez könnyű és okos, különösen azok számára, akiknek nagy tenyereik vannak, és nem tudnak könnyedén viselni karperecet.

9. Kadas arany karperecek:

Kadas 8gm arany karkötő

A kádák nagy, széles karperecek. Egyedül viselték. Sok nő más, vékony, fémből vagy üvegből készült karkötővel viseli. Hozzáadják az x-faktort a viselt karperecekhez. Ideális esküvőkre és rendezvényekre.

A karkötők az ékszerek népszerű választéka a nők körében. A könnyen elérhető opciók és formatervezési lehetőségek széles skálájával most elkezdheti napi viselését.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80