9 testreszabott kivitel arany karkötőben kövekkel

Az arany karperec a kövekkel a női ékszerek fontos része. Minden nő szereti az arany karperecet, és ez határozza meg India hagyományait. A házasságokban szokássá vált arany karperec viselése. Az arany kőből készült karperecek meghatározzák a nők életének előtérbe kerülését, és segítenek díszíteni őt a funkciókban. A házasságban a szülők ajándékba adják ezt a gyönyörű arany karkötőt a lányának, hogy boldogságukat képviseljék. Nevezhetjük „Kangan” -nak is. Az arany köves karperecek az indiai női ékszerek szerves részét képezik. Az arany karperec hordható értékét növelte.

Kőbe vésett karkötők arany színben:

Íme néhány hagyományos kőből készült arany karperec a női ékszerekben.

1. Arany karperec rubin kővel:

arany karperecek kövekkel

Ebben az arany karperecben virágos design készült rubin kővel. Egyedülállónak tűnik a hagyományos arany karperecekhez képest. Isteni és elegáns megjelenésű, jó aranyszínnel. Ajándéknak is tökéletes.

2. Arany karkötő AD kővel:

Arany karkötő kővel

Ez az arany karperec AD kövekkel van ellátva. Divatos dizájnnal rendelkezik, és minden ruhához illik. Egy gyönyörű, kerek csiszolású gyémánt különböző időközönként leszúrva. Szép formát kapott gyémánt és arany.

3. Arany antik karkötő kővel:

Arany antik karkötő kővel

Az antik ékszerek dizájnja évek óta fennáll. Két különböző méretű aranygolyóval rendelkezik, fehér és piros színű kövekkel. Elegáns megjelenést kölcsönöz viselőjének. Az antik ékszerek valódi kincsek, és értékesebbek.

4. Rózsaszín kőből készült arany karperec:

Rózsaszín kőből készült, aranyozott karperec

Ez az arany karperec rózsaszín színű kővel van ellátva. Kényelmes napi viselet, egyszerű és kellemes megjelenésű. Kicsi a formatervezése, és nagyon illik a saree -hez. Az arany felhasználása is sok, és gyönyörű dizájnt kap a karperec.

5. Kőből kitűzött páva arany karkötővel:

Kőből készült páva arany karkötővel

Ez az egyik fantasztikus arany kőből készült karkötő. Ez a karperec gyönyörűen néz ki, kőből kitűzött páva kialakítással. Hagyományosnak tűnik, és meg fogja tölteni az egész kezét. Csillogni fog a kezedben, és felkelti a nyilvánosság figyelmét.

6. Arany karkötő zöld kővel:

Arany karkötő zöld kővel

Ez egy fantasztikus design arany karperecekben. Zöld színű kövekkel rendelkezik. Hagyományainkban a zöld szín kedvező. Ez a zöld kő csillogó és szerencsét hoz viselőjének. Alkalmas mindennapi viseletre és kényelmes is.

7. Arany karkötő drágakővel:

Arany karkötő drágakővel

Ez az arany karperec többszínű kövekkel rendelkezik. Drágakő néven ismert. A többszínű kő előnye, hogy minden ruhához illeszkedik. Nagyon finom vágást kaptak ezek a kövek. A kőből készült karkötő arany színben, több színben szokatlan.

8. Piros & Zöld zománcozott arany karkötő:

Piros & amp; Zöld zománcozott arany karperec

Nagyon divatos kivitel arany karperecben, piros és zöld színű kövekkel domborítva. Ez olyan kifinomult dizájn, hogy a hölgyek biztosan pompásak lesznek ebben. Ezt könnyű viselni a rutin életében.

9. Divatos arany karkötő kövekkel:

Divatos arany karkötő kövekkel

Ennek az arany karperecnek a kialakítása szép és divatos. Virágmintás ezen az arany karperecen. Minden virágon különböző színű kő található. Egyedül fog kinézni a lány kezében. Ez a dizájn új és biztosan mindenki kedveli.

Arany ékszereket viselnek a hölgyek, hogy fokozzák szépségét. Az ókortól kezdve továbbra is arany karpereceket hordanak. Ez az arany karperec kövekkel segít díszíteni a hölgyek csuklóját. Mély gyökerei az indiai kultúrában vannak. Jelenleg webhelyekről is vásárolhat kövekkel díszített arany karpereceket. Számos lenyűgöző kivitel közül lehet választani. Vásárolhat egyet és ajándékot a partnerének.