9 vonzó dizájn sárgaréz karkötőben férfiaknak és nőknek

A sárgaréz karperecek etnikai és hagyományos értelmet hordoznak magukban. Kialakításukban olyan varázsa van, mint a gyöngyök, tengeri kagylók, achát, csatok stb., Amelyek történelmi tapintást kölcsönöznek a kezének vagy az öltözékének. Ezeket etnikai és nyugati viseleten egyaránt viselhetik férfiak és nők. Korábban a sárgaréz karpereceket karkötőknek is nevezték. Még mindig Mali, Bella karperecek, Nabila és még sok más néven ismertek különböző országokban, csodálatos tervekkel.

Legújabb karkötők sárgarézből:

Nézzünk néhány olyan sárgaréz karkötő mintát, amelyet a karkötő dobozában tartalmaznia kell.

1. Színes gyöngyös sárgaréz karkötők:

Színes gyöngyös sárgaréz karperecek

A sárgaréz karpereceket több színben és gyöngyös kivitelben nagy valószínűséggel a főiskolai tizenévesek választották ki a nyugati ruhákban. Vannak olyan karkötők is, amelyek domború kivitelűek, és tökéletesen illeszkednek más karperecekhez. Elég széles körben látható, hogy a dizájnt alkalmi stílusban is hordozzák.

2. Domborított sárgaréz karkötő:

Domborított sárgaréz karperec

Más néven kadas, a sárgaréz karperec egy oldalsó nyílást kapott, amely bármilyen méretre illeszkedik. A karperec ívelt mintákat és apró dekoratív virágmintákat is kap. A karkötő karperece széles kialakítású, alkalmas a nehéz csuklóra.

3. Tervező sárgaréz karkötők:

Tervező sárgaréz karkötők

A sárgaréz karperecek dizájnerejűek, gyönyörű színekkel és pöttyös mintákkal. Az ilyen kialakítású karkötők Gujarat egyes területein lakh karkötők néven is ismertek, ruhákkal és szárikkal kombinálva.

4. Férfi egyszerű sárgaréz karkötő:

Férfi egyszerű sárgaréz karkötő

Egy meglehetősen egyszerű és elegáns afrikai sárgaréz karkötőt a férfiak is széles körben hordoznak. A karperecet oxidált kötél kialakítás díszíti, felhúzott fém kialakítással az alkalmi élethez. A karkötő otthon is elkészíthető a kívánt formájú és méretű puszta mappával.

5. Házi sárgaréz karkötő férfiaknak:

Házi sárgaréz karkötő férfiaknak

A stílusos, házi készítésű férfi sárgaréz karkötő meglehetősen divatos manapság. A kialakítás két sárgaréz heveder és kampós sárgaréz mandzsetta kombinációjával készült. Bármikor hordhatók. A szépség kedvéért halálos varázsa is rögzíthető a középső réshez kötéssel.

6. Jaipuri karkötők sárgarézben:

Jaipuri karkötők sárgarézben

Jaipur meglehetősen híres a sárgaréz karkötőkészletekről, amelyeket gyöngyökkel és kövekkel ragyogó megjelenést kölcsönöztek. A sárgaréz színes, nagy és kicsi méretű kövekkel és gyöngyökkel van kirakva, hogy dizájner megjelenést kölcsönözzön. Az arany gyöngyök, amelyeket szegélyek készítésére használnak a végén, szorosan rögzítik a karpereceket a kövek számára, hogy megnöveljék élettartamát.

7. Kötél által tervezett sárgaréz karkötő férfiaknak:

Kötélből készült sárgaréz karkötő férfiaknak

Az új, egyszerűsített megjelenésű sárgaréz karkötők széles körben elfogadottak a rendszeres viselethez. A dizájnt a karkötőként ismert afrikai stílusú karperecek ihlették. A karkötő kötél kialakítású, csavarással és fordulatokkal tökéletes az alkalmi viselethez. A karkötő más fémek és sárgaréz kombinációjával is elkészíthető.

8. Történelmi sárgaréz karperecek nőknek:

Történelmi sárgaréz karperecek nőknek

Szeretne történelmi vonzerőt adni személyiségének! Ragadja meg a karkötőt sárgarézből, történelmi tapintással, éles késsel kötött mintákkal. A vastag karperecek megformálódnak a karjaid körül, és javított megjelenést kölcsönöznek nekik. A karkötők elkészíthetők a kedvenc mintáival is.

9. Funky Brass Bangles:

Funky sárgaréz karperecek

A divatos és modernizált érintést a rézből készült karperecek kapják, amelyeket széles körben viselnek alkalmi vendégek számára. Az egyszerű sárgaréz harang alakú, nem varázsa, gyöngy vagy bármilyen más díszítéssel. Főiskolai hallgatók számára is kiváló választás partikra.

A sárgaréz karperec mintákat most a házassági funkciókban is viselik, mivel a vonzó formatervezésű modernizált formatervezés etikailag jó kombináció. Tartóssága és minősége a legjobb oka annak, hogy nemcsak a férfiak, hanem a nők is kiválasztják őket.