A kék karkötők 9 legjobb árnyalata a divatban 2021

A karperecek évszázadok óta az indiai kultúra részét képezik, de most az új karkötők a legsokoldalúbbak és exkluzívabbak, mint korábban. A kék szín az éghez és a tengerhez hasonlít, sőt az érzékenységet, a bölcsességet és a kötelességek iránti aggodalmat szimbolizálja. Még az erőt, a szeretetet és a bizalmat is tükrözi, hasonló tulajdonságokkal rendelkezik a világ nőitől. Mivel a kék szín rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, a népi hölgy imádja, hogy különböző árnyalatú kék karpereceket visel, és gyönyörűnek és észbontónak tűnik. A karperecek félelmetes művészi alkotásokkal készültek, így megkülönböztetve téged és a kezedet másokétól.

Különböző típusú kék színű karperecek:

Nézzük meg a legjobb 9 kék karkötő mintát nőknek Indiában:

1. Navy Blue menyasszonyi karkötő készlet:

Navy Blue menyasszonyi karperecek készlet

Ez a fajta sötétkék, nehéz menyasszonyi karperec egyedülálló és gyönyörű, mivel segít abban, hogy a menyasszony különleges és kiemelkedő legyen a tömegből. A karperecek kundan dombornyomással vannak ellátva, közepén kis piros és kék kövekkel, így egyedi és hagyományos megjelenést kölcsönözve a csuklónak és a menyasszonynak.

2. Menetes kék karperecek nőknek:

Menetes kék karperecek nőknek

A karperec fémből készült, és ezen felül a kék szálak egyedi mintába vannak szőve, így igazán félelmetes megjelenésű, és megnehezíti az ellenállást. Ezek a karperecek kombinálhatók egy farmerrel és alkalmi, és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

3. Kék és arany gyöngy karkötők:

Kék és arany gyöngy karkötők

Amikor a gyöngy a kék karperecekhez és az aranyhoz is hozzákapcsolódik, így az egész készlet elegáns és klassz megjelenést kölcsönöz. A karperec számos hajtogatással javítja megjelenését, és csodálkozik a dicsőségben és a boldogságban.

4. Ezüst pöttyös kék karperecek:

Ezüst pöttyös kék karperecek

Az ilyen típusú karperecek üvegből és fémből egyaránt kialakíthatók, és tetszés szerint választhatja ki a kinézetét. Az ezüst pöttyök a kék karperecben szótlanok maradnak, és nagyon szépnek tűnnek a csuklóidon, ha irodába viszik vásárláshoz vagy társalgáshoz..

5. Világos és sötétkék csíkos karkötők:

Világos és sötétkék csíkos karperecek

A világos és sötétkék félelmetes színkombinációk lecsupaszított mintával a modernség egy részét tükrözik ezekben a karkötőkben. A karperecek számos mintában és kivitelben kaphatók, és csinosan néz ki, ha bármilyen ruházattal párosítod.

6. Akril kék karperecek:

Akril kék karperecek

Az ilyen típusú világoskék akril karkötők tökéletesek a dolgozó nők számára, mivel nagyon könnyűek és hosszú távon sem romlanak el. A karperecek egyszerűnek tűnnek, mégis egy kis eleganciát tartalmaznak, így másnak tűnnek a többieknél.

7. Kundan Work Royal Blue Bangles:

Kundan Work Royal Blue Bangles

Itt jön egy karperec, amely királyi és előkelőnek tűnik. A királykék karperec csillogó kundan kövekkel van díszítve egy virágban, és mindenütt mintázatot hagy, így több varázst adva hozzá. A karkötő viselőjét még a tömegben sem lehet észrevenni, így különlegesnek érezheti magát másoktól.

8. Műanyag kék kristály karperecek lányoknak:

Műanyag kék kristály karperecek lányoknak

A karperec műanyagból készült, és tetején kis csillogó, vízkék kristályok vannak domborítva, így a karperecnek csillogó és forró megjelenése van. Az ilyen típusú karpereceket a fiatal lányok kedvelik, mivel bármilyen ruhához illik, és egyedivé teszed magad másoktól, ha bármilyen partin vagy társalgóban viselik őket.

9. Etnikai kék színű üveg karkötők:

Etnikai kék színű üveg karperecek

Ez a fajta egyszerű kék ​​üveg karkötő hagyományos és etnikai megjelenést kölcsönöz a csuklójának. A karkötők mindennapi használatra is használhatók, és varázslatosabbá teszik megjelenését, és divatos megjelenést kölcsönöznek.

A kék karperecek számos kék árnyalatban kaphatók, mint a sötétkék, a mély, a világos és a királykék, és megragadhatja a ruhájához illő karkötőt. A kék karperecek egyedivé és elképesztően szépnek tűnnek, amikor bármilyen alkalomra viselik. Ezek a karkötők minden nőnek megfelelnek, kortól és színtől függetlenül. Így szerezzen be egy kék karperecet, és szerezze be azokat a hagyományos és etnikai megjelenéseket.