Gyémánt karkötő minták – 20 legújabb kollekció, amelyek szebbek

A gyémánt örök. Ez egy nő legjobb barátja is, aki csillogást és ragyogást kelthet. A gyémánt ékszerek forró kedvencei azoknak a nőknek, akik szeretnek gyönyörű dísztárgyakkal díszíteni magukat, amelyek sugárzóvá teszik őket. A gyémántokat a státusz szimbólumaként is kezelik, mivel ezek az drágakövek meglehetősen drágák és vagyont érnek. A gyémánt karperecek felváltották a hagyományos sima arany karkötőket. Ezek a csillogó karperecek különféle kivitelben készülnek, hogy megfeleljenek a mindennapi viseletnek és az esküvői alkalmaknak. A gyémánt karperecek kézzel készülnek a tökéletességhez, és rubinokkal és smaragdokkal is párosítják, hogy még szebbek legyenek. Ez a cikk segít kiválasztani kedvenc darabjait a gyémánt karperecek legújabb dizájnja közül.

gyémánt-karperec-tervek

A legjobb és divatos gyémánt karkötő tervezés képekkel:

Tekintsen meg néhányat ezek közül a tervek közül, amelyek minden bizonnyal megkívánják, hogy megszerezze őket:

1. Vágatlan gyémánt karperecek rubin kövekkel:

Vágatlan gyémánt karperecek rubin kövekkel

A gyémánt vágásának módja leírja értékét, és észrevehetően befolyásolja annak szépségét, szcintillációját és tisztaságát. Ez az oka annak, hogy a gyémántvágás óriási hatással van arra, hogy a gyémánt miért táncol. Mellesleg, a fenti kivitelű, vágatlan és rubin kövekkel ellátott gyémánt karperecek kiválasztása megéri mindkettőt, mert a munka elegáns megjelenésű.

2. Gyémánt köbös cirkónium karkötők:

Gyémánt köbös cirkónium design karkötők

Ha hagyományos megjelenést szeretne, és ékszereket, különösen az indiai öltözékben lévő gyémánt karpereceket szeretne párosítani, a cirkónium köbméter formájú karperecek kiválasztása mindenképpen jó és bölcs választás lehet. Ezek a karperecek sokoldalúak, értékes helyet foglalnak el a nők szívében, különösen indiai származásúak.

3. Virágos amerikai gyémánt karkötők:

Virágos amerikai gyémánt karperecek

A virágos dizájnú gyémánt karkötők amerikai gyémántokkal szívesen feldobják a megjelenést félig hagyományos öltözékkel, amely jól illeszkedik a modern megjelenésbe, hogy mindkét oldalát megmutassa játékos önmagának. Ezzel a karpereccel könnyű lesz választani, mivel ez nagyon jól néz ki.

4. Galaxy Broad Diamond Ruby Bangles:

Galaxy széles gyémánt rubin karperecek

A Galaxy széles gyémánt karperece rubin és smaragd kövekkel minden bizonnyal a divat könnyű választása lesz. A bókolt színek meglehetősen jól állnak, és finom kiegészítők maradnak, ha fúziós együttesekkel viselik.

5. Széles Diamond Chic Bangles:

Széles gyémánt elegáns karperecek

A divatos karperecek a legnépszerűbb modellek minden korosztálybeli nők körében, míg ők a könnyű ékszereket részesítették előnyben a legújszerűbb kivitelben. Ügyeljen arra, hogy az Önnek megfelelő méretre hivatkozzon, mert ez lesz a legfontosabb.

6. Gyémánt karkötők egzotikus gyűjteménye:

Egzotikus gyémánt karkötők gyűjteménye

Egy nő, aki ezzel az egzotikus gyémántkarkötő -kollekcióval öltözött fel, elegánsnak érezheti magát, mivel ezek a smaragdszegecses gyémántokkal díszített karperecek exponenciálisan fokozzák az öltözék szépségét..

7. Tervező gyémánt karkötők:

Tervező gyémánt karkötők

A formatervezett gyémánt karkötők rendkívül szépek lesznek, és kiemelik a finom csukló szépségét, és ezt egyszerűen nem lehet jól helyettesíteni többek között, mivel csillog és dicsőíti egy nő szépségét.

8. Egysoros gyémánt karkötők:

Egysoros gyémánt karperecek

Az egysoros gyémánt karperecek a legcsodálatosabbak. A legtöbb nő ezt az egyszerű, mégis elegáns dizájnt keresi, állandó dizájnnal, egyetlen vonalú, gyémántos mintával, virágmintával.

9. Solitaire Cut Diamond Bangles:

Solitaire Cut Diamond Bangles

A pasziánsz csiszolású gyémánt és rubin kövekből készült gyémánt karperecek kétszínű és három tónusú árnyalatokat eredményeznek, rajta a gyémánt és a rubin. A kövek szépen elrendezettek, mindkét végén gyöngyház kialakításúak.

10. Hagyományos gyémánt karkötők:

Hagyományos gyémánt karperecek

A hagyományos gyémánt karperecek két sor gyémántkövekkel tökéletes választás a női öltözékhez. Egyetlen más formatervezés sem helyettesítheti ezt az időtlen eleganciát, amelyet a hagyományos gyémántkarperecek csábítanak, amelyeket változatlanul használtak az idők óta.

11. Amerikai stílusú gyémánt karkötők:

Amerikai stílusú gyémánt karkötők

Az amerikai stílusú, gyémántkövekkel tűzdelt gyémánt karkötők kiválóan megtervezettek és vonzóak, ha viselik őket, és ez rengeteg nőt árasztott el a büszkeségtől. Ez lesz a tökéletes kollekció esküvőkre és minden partira, mivel ez mindenféle ruhához illik.

12. Lenyűgöző hagyományos Ruby Emerald Designer karkötők:

Lenyűgöző hagyományos Ruby Emerald Designer karkötők

Ezeknek a lenyűgöző, hagyományos Ruby Emerald Designer gyémánt karpereceknek a viselése figyelmen kívül marad, és nagyobb számú közönséget vonz, mivel ez egyfajta pasziánsz design, amely minden alkalomhoz illik.

13. Tüskés kövek gyémánt karkötők:

Tüskés kövek gyémánt karperecek

Ez a karperec gyémántból és aranyból készült, amelyben a cirkónium kövek nagyon szépen díszítettek virágos kivitelben, és ez a karkötő -készlet 4 darab különböző méretű, például 2.4, 2.6, 2.8 méretű gyémánt karperecet tartalmaz, ezüst arany és ezüst ródium bevonattal. Ganga Yamuna bevonat. Ezek a gyémánt karperecek jó minőségűek, és ez a szánalmas gyémánt ékszerek egyik legújabb terve.

14. Surat Diamonds Hagyományos kéttónusú indiai stílusú tervező karkötők:

Surat Diamonds Hagyományos kéttónusú indiai stílusú tervező karkötő

A Surat Diamonds hagyományos kéttónusú indiai stílusú karkötői a legjobb dicséret vagy bármilyen tökéletes ruhát alkotó ruhák. Ezeknek a gyémánt karpereceknek a viselése ügyessé és jóképűvé teszi a megjelenését, akár hagyományos, akár divatos ruhákkal.

15. Együttműködő Kada Diamond Bangle:

Együttműködő Kada gyémánt karkötő

Az együttműködő Kada gyémánt karperecek a legújabb karkötők és a legnépszerűbb gyémántkarkötők, mivel ez szélesebb és szélesebb kialakítású, két sor gyémánttal kívül és virágos mintás szegecselt rubin kövekkel belül, így tökéletes színt biztosítva kombinációk, amelyek nagyszerű és elegáns megjelenést kölcsönöznek.

16. Valódi gyémánt karkötők:

Valódi gyémánt karkötők

Ezek a vékony gyémánt karperecek a legjobbak a mindennapi viselethez. Körülbelül 150 gyémánt van a karperecekben, és ragyogó vágásuk van. 14 k aranyból készültek, és elegánsan néznek ki. Minden 3 gyémánthoz tartozik egy kisméretű arany doboz, amelyben gyémántokkal van ellátva a divatos kivitel.

17. Dél -indiai gyémánt karkötők:

Dél -indiai gyémánt karperecek

Nézze meg ezt a lenyűgöző kijelentést, amely templomi stílusú ékszerekben kapható. A karperec egyetlen darab, rubinokkal és smaragdokkal, valamint csiszolatlan gyémántokkal. Ez a ragyogó műalkotás tökéletes menyasszonyi viselethez, ha hozzáillő karkötőkkel kombinálják a készletet.

18. Single Stone Diamond Bangle:

Egyetlen kő gyémánt karkötő

Az egyszerű, mégis stílusos kinézetű karkötőket részesíti előnyben? Az egykő gyémánt karperecek tökéletesek a mindennapi viselethez, és meglehetősen elegánsak. Ezek a karperecek karkötő modellekben is megtalálhatók, egyetlen gyémánttal. A gyémánt ragyogó vágással ragyog és tükrözi a fényt.

19. Fehér arany gyémánt karkötő:

Fehér arany gyémánt karperec

Ez a gyönyörű fehér arany gyémánt karperec kétsoros modellben kapható. A gyémántok keresztmodellben vannak szegezve, váltakozva közepes és kis méretű gyémántok között. Ezek a karperecek nagyon stílusosak és tökéletesek a nyugati viselethez. Már a kéz egy kis mozdulata is csillogóvá és ragyogóvá teheti ezeket a gyémántokat.

20. Amerikai gyémánt karkötők:

Amerikai gyémánt karkötők

Szeretnél egy pár gyémánt karperecet, de nem vagy hajlandó ennyit költeni? Ne aggódj! Nézze meg ezeket az amerikai gyémánt karpereceket, amelyek fényében és ragyogásában közel állnak a gyémántokhoz. Ezek ötvözött fémből készültek, aranyozott borítással. Ezek a gyönyörű karperecek egyedi hálóval rendelkeznek.

Manapság a legtöbb vállalat divatékszer -készletek egyedi kollekcióival áll elő. Ezek a készletek aranyból és gyémántból készülnek a kiemelt ügyfeleknek, akik szeretnek egyedi formatervezést viselni, és soha nem akarják megismételni a modelleket. Fontos azonban tudni néhány pontot, mielőtt gyémánt karperecekbe fektet. A gyémántok minősége a vágáson, a tisztaságon és a karáton alapul. A modell kiválasztása előtt alaposan ellenőrizni kell a paramétereket, mivel a legtöbb gyémántüzlet hamis köveket vagy gyenge minőségű gyémántokat árul. Reméljük tetszettek ezek a mesés modellek, amelyek biztosan lesöpörnek a lábadról!