Top 15 legújabb tervező karkötő

A karkötők általában az egyik észrevétlen dísztárgyak, amelyeket egy nő visel, mégis sok mindent tartalmaz önmagában, amelyek kiegészítik szépségét. Egy kerek dísz, amelyet a csuklójában kell viselni, és elegáns megjelenést kölcsönöz a személyiségnek, különösen azoknak, akik követik a divatirányzatokat.

tervező-karperecek

A karkötők a legújabb korban sok kreatív módon bonyolultan lettek megtervezve, és egy értékes ékszerek egy házas nő számára.

Különféle tervezői karkötők:

Az alábbiakban bemutatjuk a legújabb designer arany karkötőket, amelyek segítenek kiválasztani az Önnek legmegfelelőbbet.

1. Gyémántokkal díszített tervező arany karkötők:

Tervező arany karkötők gyémántokkal

Legyen ez cicabuli vagy alkalom, egyetlen hölgy sem hagy kőt fordulatlanul, hogy a legszebb módon öltözzön fel. A hivatalos vagy személyes elitgyűlés a legjobb alkalom arra, hogy ezt a karperecet válasszuk. Egy drága, kinézetében is, mindenkire az értékelés központjává válna. Nem túl széles és józan viselet, az arany karperec gyémánttal és smaragddal van ellátva, etnikai megjelenést kölcsönözve, elég jó ahhoz, hogy szárival vagy öltönyrel viselhető legyen.

2. Virágmintás gyémánt karkötők:

Virágmintás gyémánt karkötők

A széles fekete karkötő gyémántokkal díszített, virágos kivitelben az egyik legújabb designer karkötő. Egy szemet gyönyörködtető dísz, amely nem csak az etnikai viselethez illik, de egyben kiegészíti a nyugati ruhát.

3. Széles gyémánt karkötők:

Széles gyémánt karkötők

Egy dizájner gyémánt karperec szokatlanul széles, de a legújabb divatirányzat szerint. Nem is kerül sokba, ha csak egyet viselsz, jó munkát végez! A virágos kivitelű gyémántok közé tűzött smaragdok klasszikus megjelenést kölcsönöznek.

4. Gyanta karkötő arany pelyhekkel:

Gyanta karkötő arany pelyhekkel

A legújabb dizájn karkötő egzotikus megjelenéssel, csábító ékszerekkel a tinédzserek számára. A színes gyanta extra hétköznapi megjelenést kölcsönöz neki, és határozottan kitűnik a tömegből.

5. Arany kar mandzsetta:

Arany kar mandzsetta

A legújabb tervezői arany karkötő, a kar mandzsetta olyan dísz, amely alkalmas az időseknek és a fiatal hölgyeknek is. A vékony szegély és a bonyolult kialakítású levelek mindkét oldalán előkelő megjelenést kölcsönöznek, és bármilyen előnyös ruhával együtt viselhetők.

6. Vékony arany karkötők:

Vékony arany karperecek

A legújabb divatirányzatok, amelyek szerint a kurtát és az anarkalist túlzottan viselik a nők, ezek a vékony karkötők ömlesztve, hogy ilyen etnikai viseletben viselhetők, mindenképpen passzolnak a ruhához.

7. Egy karkötő minden tekintetben:

Karkötő minden tekintetben

Ez egy zöld színű arany tervező karkötő, szöges gyémánttal, smaragddal és rózsaszín zafírkövekkel. Rendkívül spirálszerűen tervezett karperec, furcsa dísz lenne, amelyet Ön visel, ritkán talál valaki más kezében. A spirális módon tűzött gyémántok is más megjelenést kölcsönöznek.

8. A páva Kada:

A páva Kada

Az arany karkötő gyémánttal, egy antik, mégis legújabb stílusú, elit ékszer, amelyet bulikban és alkalmakkor kell viselni. A karperec páva alakban, kövekkel és gyémántréteggel a sarkokban vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez egy széles karperec, és kiegészítené egy nyíltan öltözött etnikai hölgyet.

9. A fehér arany karperec:

A fehér arany karperec

A ritka fehér arany karperecek rubin kövekkel tűzdelve drágakő, amelyet meg kell vásárolni és viselni kell. Az oldalán szegecselt gyémántok klasszikus megjelenést kölcsönöznek, és ezt azok a nők részesíthetik előnyben, akik ritka darabokra vágynak. A karperec széles alapja is kiegészíti a kialakítását.

10. A hagyományos indiai karperec:

A hagyományos indiai karperec

India ismert szokásairól és hagyományairól. Egy friss házas nő ajándékozására ez a karperec lenne a legjobb megoldás. A vékony arany karperec az ásó mintákkal és a köztük lévő gyémántokkal olyan ékszerek, amelyeket bárki örömmel birtokolna.

11. A nagy gyémánt karperecek:

A nagy gyémánt karperecek

A klasszikus és józan gyémánt karperecek a sarkokban rétegezett erősen szegecselt kövekkel és a köztük lévő lépcső alakú négyzet alakú gyémántokkal áldottak. Ezek erősen tervezett karperecek a gyémántokkal, amelyek kizárólag bulikra és alkalmakra alkalmasak, nehéz sarikkal vagy öltönyökkel.

12. A sárga arany gyémánt karperec:

A sárga arany gyémánt karperec

Egy elegáns kinézetű arany karperec egyszerű, mégis józan kialakítással, mind a tizenévesek, mind az idősebbek számára egyaránt alkalmas. Legyen ez western vagy hagyományos viselet, a karperec bármelyikhez illik. A közepén lévő vastag vonalak egy szövőszéket is adnak neki, amely az egyszerűség kategóriájából emelkedik, amelyhez a karperec tartozik.

13. A Rose Gold Diamond karóra:

A Rose Gold Diamond karóra

A karkötő alapgondolatától eltérve ez egy nem olyan könnyen megtalálható dísz, amelyet bármelyik hölgy előnyben részesít. A karóra és a karperec kombinációja tökéletes dísz. Talán az ötlet, hogy két díszt viseljünk együtt. A kígyózó minta a gyémántokkal olyan erősen szegett rétegekben, és az óra illeszkedik a középpontba, rendkívül vonzó megjelenés a néző szemében.

14. A gyöngy és fehér arany karkötő:

A gyöngy és fehér arany karkötő

A nyugati fémes megjelenésű karperec lógó gyöngyökkel a mindennapi viselet egyik lehetősége lehet egy hölgy számára. Az arany karperec ívelésekkel és szöges kövekkel etnikai és nyugati megjelenést kölcsönöz, talán etnikai nyugati karperecnek nevezve.

15. A Sterling Yellow Gold Diamond karkötő:

Sterling sárga arany gyémánt karkötő

A legújabb dizájner gyémánt karkötő arany csomóval a tetején egy vékony karperec, fülbemászó kivitelben, amelyet a tizenévesek és a nők is kívánnak.

Amint fentebb említettük, a leginkább észrevétlen dísz észrevehető, ha a fent felsorolt ​​karpereceket részesíti előnyben. Ha részt vesz egy rendezvényen, alkalmi buliba vagy összejövetelre, akkor minden alkalom könnyen részt vehet, kevesebb nyomással, hogy mit válasszon. Mindegyik, egymástól elkülönítve, vonzó, és bármelyik közül választhat.