Inspiroivia ja ajantasaisia ​​kuvia intiaani kasvomaalille

Eksoottinen kasvomaali on jotain, jota tulisi käyttää jokapäiväisessä elämässä. Tapauksia, joissa niistä voi olla hyötyä, on hyvin monia. Karnevaali- ja kesäjuhlat ovat erittäin suosittuja. Myös muut tällaiset tapahtumat eivät ole harvinaisia. Kasvomaalia ei välttämättä tarvitse käyttää erityisissä tilaisuuksissa. Jossain vaiheessa voit tehdä tämän pienenä vapaa -ajan projektina, jotta voit löytää oman luonteen uuden puolen. Katso upeat esimerkimme tästä!

Useimmat naiset valitsevat kasvomaalin, joka korostaa silmiä

punainen ruskea väripaletti kasvomaali intiaanit

Korosta silmiä kasvomaalauksella

Suosituimmat intialaisen kasvomaalin tyypit on tarkoitettu silmien korostamiseen. Tämän päivän artikkelin ensimmäinen esimerkki osoittaa tämänkaltaisen upean ajatuksen. Ruskeat raidat punertavalla varjolla korostavat silmien luonnollista väriä.

Valkoinen alleviivaus korostaa tätä vaikutusta entisestään. Koko asia pidetään tyylikkäänä ja yksinkertaisena. Tämäntyyppinen meikki harmonisoituu upeasti höyhenkarvan koristeen kanssa.

Intialaistyyliset meikkiideat ovat suosittuja vain mustana ja harmaana

tumma tukka nainen kasvomaalaus intiaanit

Mustia ja harmaita sävyjä

Monet naiset suosivat mystistä meikkiä mustalla ja harmaalla. Tämä luo dramaattisen ja samalla erittäin modernin ja alkuperäisen ulkonäön. Nämä vivahteet sopivat yhteen ruskean ja beigen kanssa ja muodostavat upean ilmeen seuraavassa kuvassa. Sopii Halloweeniin, mutta myös tyylikkäisiin karnevaalijuhliin ja muihin iltatapahtumiin. Ihanteellinen myös monille nuorille, jotka haluavat korostaa paljon ristiriitaisia ​​tunteitaan. Seuraavassa alla olevassa esimerkissä näemme samanlaisen väripaletin, mutta tällä kertaa se irtoaa kauniisti keltaista taustaa vasten.

Keltainen tekisi loistavan taustan tällaiselle kasvomaalille

keltaiset kasvomaalaukset intiaanit

sininen ja vihreä

Intian kasvomaalauksessa sinisen ja vihreän yhdistelmät ovat yhtä onnistuneita. Seuraavassa esimerkissä ne tulevat hienojen raitojen muodossa silmien alle. Näitä samoin kuin poskia korostetaan ihanasti. Valkoisen maalin käyttö luo virkistävän kontrastin. Tällaiset yhdistelmät tekevät ulkonäöstäsi erittäin elävän ja samalla alkuperäisen. Sopivat pään ja hiusten lisätarvikkeet korostavat vaikutusta entisestään.

Yhdistä intialainen meikki upeaseen päähineeseen!

kasvomaalaus intialainen (14)

Dramaattinen meikki ja hienovarainen kasvomaalaus

Seuraava ja useimmat artikkelimme esimerkeistä esittävät intialaisen kasvomaalauksen variantteja, jotka todella sopivat hyvin jokapäiväiseen ulkonäköön. Meillä on raskaampi meikki silmille. Tämä on erityisen tehokasta käyttämällä valkoisia tai mustia raitoja. Jälkimmäisiä käytetään siten, että ne korostavat myös kasvojen luonnollisten piirteiden kauneutta. Useimmat naiset valitsevat tämän lähestymistavan erityistilaisuuksiin! Entä sinä? Katso myös muita suuria intialaisia ​​kasvomaalien inspiraatioita, ja tee sitten päätös!

Vihreä, beige ja punainen – paras yhdistelmä monille kasvoille!

kasvomaalaukset intialaiset kirkkaat värit

Sopiva asu intialaisella hipi -tyylisellä kasvomaalauksella

kasvomaali intialainen (15)

Intialainen meikki voi joskus olla hyvin hienovarainen ja silti tehokas

kasvomaalaus intialainen värikäs puku

Toinen loistava esimerkki intialaisesta kasvomaalauksesta, vain kahdessa värissä

kasvot maalaus intiaanit daramtischer näyttää

Intialainen meikki ja hiukset samaan tyyliin! Hyvä idea!

kasvomaalaus intialainen yksinkertainen asu

Erittäin mystinen ja samalla mielekäs ulkonäkö!

kasvomaalaus intiaanit kauniilla kampauksella

Toinen hieno intialainen ilme kauniisti korostetuilla silmillä!

vihreä raita kasvomaali intiaanit

Erilaiset punaruskeat vivahteet luonnehtivat myös tätä kasvomaalausta

puolipunaiset kasvot kasvomaali intiaanit

Tämä on luultavasti nykyaikaisin meikkiesimerkki kokoelmastamme!

taisteluvälineet kasvomaalaus intiaanit

Nauha riittää joskus täydelliseen intialaiseen kasvomaalaukseen!

mustavalkoinen kuva kasvomaali intiaanit


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80