Pocahontas -puku – Karnevaaliasut naisille

Pocahontasin puku piirtää maan värin

Tee oma puku!

Riippumatta siitä, valmistaudutko Mardi Grasiin vai haluatko vain pitää hauskaa, Pocahontas osoittautuu suureksi sankariksi. Tässä muutamia ehdotuksia P: n saamiseksiocahontas puku osaa pelleillä. Käsityöideamme on halpa ja voidaan toteuttaa nopeasti.

Pocahontas -puku

Pocahontas puku piirustus kangas

Leikkaa raidoiksi

Pocahontas Puku piirustus kangas kudottu kangas

Etsi maanvärinen kangas. Valitse villa tai muu kasvimateriaali, kuten hamppu tai pellava. Kankaan tulee olla tarpeeksi suuri, jotta se mahtuu vartalollesi ja pituudellesi; saatat haluta vaaleamman tai tummemman ruskean korostusväriksi. Tarvitset sitä vyötäröllesi ja reunukseksi ylä- ja alareunassa. Älä huolehdi kankaan väristä pitkään. Varmista kuitenkin, että mekko ei ärsytä ihoasi.

Pocahontas -puku

Pocahontas puku piirustus kaunis tyttö

Käsittele Pocahontas -puku (katso muoto kuvista). Olennaiset mallit löytyvät verkosta tai mistä tahansa käsityökaupasta. Mikä parasta, voit valita vartalollesi parhaiten sopivat korut. Älä unohda raitoja! Rajataksesi reunan, leikkaa suuri kangaspala nauhoiksi ja kiinnitä se yläosaan.

Etsi malleja verkosta

Pocahontas-puku-piirustus-kangas-kuvio-kokoa muutettu

Kiinnitä villasta valmistettu vyö. Ohut köysi toimisi myös hyvin. Voit käyttää mitä tahansa, joka näyttää vankalta ja luonnolliselta.

Meikkivinkit ja tarvikkeet

Levitä itseruskettavaa poskille ja luo ruskettunut ilme. Älä liioittele sitä – Pocahontas ei kuitenkaan ole oranssi. Jos ihosi on vaalea talveksi, valitse rusketettu ilme punastumalla ja itseruskettavalla.

meikki

Pocahontas naisten puku piirustus kangas meikki

Tarvitset edelleen puuhelmistä valmistetun kaulakorun. Jos haluat tehdä nämä itse, niin paljon parempi! Pocahontasin kaulakoru on sininen ja siinä on valkoinen riipus. Choker on mukava tapa lisätä hieman väriä pukuusi. Huomaa rannekkeet, mutta älä liioittele sitä täälläkään. Valitse lisävaruste tai kaksi. Vähemmän on enemmän täällä.

Tumma peruukki ja pääpanta myös

Pocahontas puku piirustus kangas hiusnauha

Löydä itsellesi pitkä tumma peruukki kodinparannusmarkkinoilta. Jos olet toteuttamiskelpoisen näköinen, puno pitkä punos tai kaksi. Pohjimmiltaan tummat hiukset ovat perinteisiä Pocahontasille.

Metsässä

Pocahontas puku piirustus kangas luonne

Erilainen Pocahontas -puku

Pocahontas puku piirustus malli

Aidosti harkittu

Pocahontas -puku piirtää vankan ilmeen

    Onnellinen nainen 

Pocahontas puku piirustus kangas muoti