DIY -projektit – Kotitekoinen kasvi edustaa huoneesi

 diy-projektit-kasvi-ruukut-geometriset kuviot

DIY -projekteja kotiin ja puutarhaan

Onko talossasi tyhjä nurkka, joka näyttää kylmältä? Jos siellä ei olisi joitain kukkia, se vain virkistää koko asiaa?

Jotta havaittavissa oleva keinu tulee sisään, tarvitset jotain dramaattista ja katseenvangitsijaa. Sinun pitäisi käyttää jotain merkittävää.

Oletko jo yrittänyt piristää tunnelmaa terrakottaastialla, mutta sillä ei ollut toivottua vaikutusta? Sitten on aika olla hieman luovempi.

Haluatko luovuuden DIY -projektit kasvien telineille ja säiliöille? Jos on, pidä siitä kiinni!

Meillä teokset on helppo luoda ja ne edustavat loistavaa tapaa muuttaa huone.

DIY -ideoita kasvien telineille

diy -projektit puukasvien jalusta vuosisadan puolivälissä

Aloitetaan kasveista. Vaikka luot täydellisen kasvisäiliön, tarvitset tarpeeksi tilaa sen sijoittamiseen. Aloitetaan hienolla yritysprojektilla Kaunis sotku klo! Se on malli, jolla on viime vuosisadan modernismin tunnusmerkit. Heidän houkuttelevuutensa johtuu suurelta osin niiden retro -luonteesta. Voit piristää tunnelmaa uskomattomasti.

DIY-projektit kaksitasoinen tehdas

Seuraavaksi haluamme esitellä teille Claire Zinneckerin betoni- ja kupariprojektin Camille Styles esitellä. Tämä kappale sopii täydellisesti tämän päivän aiheeseen! Ulkonäkö näyttää karkealta, modernilta, satumaiselta ja se johtuu suurelta osin käytetyistä materiaaleista ja yksinkertaisista muodoista.

DIY -projekteja betonista ja kuparista

diy -projektit kasvijalusta kuparia

Siirrytään ympyröistä neliöihin! Nämä kasvit, joilla on suorat modernit linjat, ovat peräisin Kodikas Oh My! Säiliöt valmistettiin puusta ja keramiikasta. Henkilökohtaisesti pidän erityisesti mahdollisuudesta muokata tätä työtä halutessasi laattoilla.

Valmistettu puusta ja keramiikasta

DIY -projektit moderni tehdas seisoo yksinkertaisia ​​viivoja

Bloggaajan kirjoittaja Elise Blaha Cripe yksi on tämän suunnittelun velkaa. Sinulla on paljon tilaa, jossa voit esitellä monia erilaisia ​​kasveja. Moniin tämän päivän projekteihin kuuluu kukkaruukkujen maustaminen väreillä. Mutta luonnollinen terrakotta -varjostus on erottamaton piirre tässä upeassa kasvisäiliöprojektissa.

Tee se itse puisia kasveja

DIY -projektit puukasvien jalusta

Tämä kasvisäiliö on mielestäni nykytaideteos. Sen teki Home Made Modern. Huomaa puhtaat linjat, tuoreiden värien kasvien yhtenäiset rivit. Niin jumalallista, eikö totta?

Projekti maksaa enintään 30 euroa ja se voidaan saada päätökseen kahden tunnin kuluessa. Usko minua! Olen kokeillut!

Pystysuora puutarha

DIY -projektit kasvihylly pystysuora puutarha

Tekeekö mieli käsitöitä? Tarvitset paljon tikkaita. Kyllä, olet ymmärtänyt oikein: tikkaat! Jätä kaikki maanläheisiin sävyihin tai maalaa koko asia moderniksi. Se on sinusta kiinni.

Muista lisätä henkilökohtainen kosketus. Juuri tästä saat tämän kasvitelineen Funky roskat sisätilat saavutettu.

Portaikko – kasviteline

DIY -projektit kasvijalustan portaat

Täällä meillä on myytävänä kasviteline. Minusta vain katsominen on inspiroivaa. Varastan idean. Mietin todella, olisiko myös kokoontaitettava tuoli tai pitkä amme sopiva materiaali tähän tarkoitukseen. [mukaan Gardenista]

Taitettava tuoli

diy -projektit kasvi seistä pieniä portaita

DIY -projektit

Haluatko nyt muutaman kasvisäiliön? Seuraava kuva inspiroi minua suuresti tähän artikkeliin. Se edustaa modernia pilarin muotoista kasvisäiliötä, jonka idea on peräisin Tasaisesti. Löysin heidät etsiessäni inspiraatiota ulkolounun sisustamiseen.

Voit myös käyttää tätä ajatusta, jos haluat muotoilla vinjetin korkeammaksi.

Ulkopuolella

diy -projektit kasvien ruukku

Tee tämä DIY moderni kasvisäiliö läpi Seattle puhdistettu on super helppoa. Tätä varten sinun on ostettava kaksi kukkaruukkua. Suihkuta ne sitten valitsemallasi värillä.

Värilliset kukkaruukut

DIY -projektit kasvi ruukut valkoinen keltainen

Täällä olevat keraamiset kukkaruukut on suunniteltu erinomaisesti. Ne upotettiin maaliin. Voit toteuttaa idean IKEA: n edullisilla kasvisäiliöillä ja käyttää jäännösmaalia. Tämä projekti edustaa älykästä lähestymistapaa suunnitteluun.

Keraamiset ruukut

DIY -projektit istuttavat ruukkuja keraamisia

Onko sinulla vanha arkistokaappi? Muuta tämä kasvisäiliöksi! Poista laatikot, aseta se vaakasuoraan ja lisää kerros rustoleumia. Joten melkein kaikki on todella valmis!

Kasvisäiliö

DIY -projektit värillisiä ruukkuja

Jos puhumme kuitenkin vanhoista kaappeista, meidän pitäisi puhua loistavasta HomeMade -projektista. Se on kivinen DIY -kasvisäiliö, joka luotiin vanhasta kaapista. Koko rakenne voidaan helposti työntää edestakaisin teloilla. Itse asiassa tämä voidaan myös nostaa helposti.

Kasvijalusta kivestä ja rullat

DIY -projektit betonitehtaan jalusta pyörillä

Tämän päivän artikkelin lopussa haluaisin esitellä teille kolme suurta kasvisäiliötä. Ne on erittäin helppo valmistaa ja tämä on yksi heidän rakastettavista ominaisuuksistaan.

Lisäksi kaikki kasvisäiliöt läpäisivät ajan testin.

Ensimmäisen esimerkin tekemiseen tarvitset vain maalarinteipin, vaahtoharjat ja valitsemasi maalin. Joten voit liittää kattiloihin perusmuotoja.

Kaksisävyiset istutuskoneet

DIY -projektit maalasi ruukkuja

Seuraava DIY -kasvisäiliö oli tuoksukynttilänjalka. Tunnistatko sen? Aukot, jotka pitivät kynttilöitä, tekevät nyt tilaa kasveille. Rehellinen mielipiteeni on, että mehikasvit ovat paras valinta tähän.

Tuoksuva kynttilänjalka

DIY -projektit kasviteline puun koristelu

Suljetaan nyt artikkeli todella upealla roikkuvalla kasvisäiliöllä. Tätä varten on parasta käyttää erittäin kevyttä kukkaruukkua. Aloita muovisesta kasvisäiliöstä.

Riippuva kasvisäiliö

diy -projektit kasvien ruukku

Halvasta kukkaruukusta, köydestä ja suihkukaapin renkaasta on niin helppoa luoda jotain niin kaunista!