Epätavallisia lahjaideoita itsellesi

epätavallisia lahjaideoita kotitekoisia DIY -lahjoja

Lahjaideoita, jotka ovat alkuperäisiä ja edullisia

On useita syitä etsiä alkuperäisiä lahjaideoita, jotka ovat myös edullisia. Tämän takana oleva vaikeus ei ole aina se, onko meillä varaa yhteen tai toiseen. Monet ihmiset eivät yksinkertaisesti halua alistua markkinointistrategioiden ja sosiaalisten odotusten paineille.

Haluat säilyttää inhimillisen elementin lahjoissa. Voit aina ostaa kalliita lahjoja eri tilanteisiin. Ehkä vuoden kauneimpia juhlia ei kuitenkaan välttämättä tarvitse yhdistää kalliisiin lahjoihin ja muihin kalliisiin yllätyksiin.

Epätavallisia lahjaideoita kotitekoisia

epätavallisia lahjaideoita tyttöystävä DIY -lahjoja

Yhä useampi jakaa tämän näkemyksen. Luoput kalliista vaihtoehdoista ja etsit tietoisesti lahjaideoita, jotka ilmaisevat ihmisen kiintymystä ja olosuhteiden lämpöä. Käytät usein aikaa tehdä jotain erityistä ystävillesi ja perheellesi. Ja aika on tärkein resurssimme, eikö olekin?

Hienosti pakatut DIY -lahjat 

hauska ja epätavallinen lahjaideoita kotitekoisia DIY -lahjoja

DIY -lahjaideoiden joukossa on erilaisia ​​ryhmiä, jotka ovat osoittautuneet erityisen suosittuiksi ja sopiviksi. Ne ovat universaaleja siinä mielessä, miten ihmiset ymmärtävät ne. Haluaisitko tietää siitä enemmän?

Yllätä rakkaasi!

epätavallisia lahjaideoita kotitekoinen yllätys

Paperitaide

Paperitaiteella on pitkät perinteet. Tämä ei ole vain jokaisen origamikappaleen, vaan myös länsimaisen taiteen todistama.

Origami antaa sinulle kolmiulotteisia hahmoja liittämättä niitä yhteen. Muut menetelmät vaativat liimaa. Origamin oppiminen vie yleensä hieman enemmän aikaa.

Anna origamin kukka

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjoja origami -kukka

Paperitaide sopii myös, jos haluat valmistaa jalo lahjan erikoispakkauksissa. Sillä ei siis ole pelkästään kaupallista, vaan myös suurta inhimillistä arvoa.

Taitettava paperi 

epätavallisia lahjaideoita origami -DIY -lahjoja

Origami -lahjapakkaus 

epätavalliset lahjaideat DIY -lahjat origami -lahjapakkaukset

Kauniisti sisustetut yksinkertaiset esineet

Osta yksinkertainen, hyödyllinen tuote ja tee siitä jotain erityistä. Se voi olla mukava kangas, jonka maustat upeilla saumoilla reunalla. Se voi olla myös tuoli, sivupöytä tai maljakko, jonka maustelet kuvioilla ja väreillä.

Tee itse lahjoja ja kiedo ne kauniisti

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjat kauniisti pakattuina

epätavallisia lahjaideoita kotitekoisia

Kiitos paljon!

epätavallisia lahjaideoita kotitekoisia käsitöitä paperilla

Tee romanttinen julistus rakkaudesta!

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjoja ystävänpäivälle

Todellisia laadukkaita viinejä ja herkkuja

Et osta vain parasta viiniä tai ylellisiä gourmet -tuotteita rahalla. Joskus sinun tarvitsee vain tietää, mistä niitä voi ostaa. Usein kyse on kotitekoisista tavaroista, joihin kaikilla ei ole pääsyä.

Pyydä hyvää kotitekoista viiniä tai hienoja herkkuja ja anna ne rakkaillesi.

Kypsennä tai paista jotain maukasta!

Mistä nautit enemmän kuin kauniisti valmistetusta kakusta tai upeasta ateriasta juhlissa? Voit myös näyttää muille huoneessa oleville ihmisille, kuinka paljon rakkaasi merkitsee sinulle. Älä anna mahdollisuuden ohittaa sinua. Tällä tavalla naiset voisivat voittaa miehensä ikuisesti.

Kotitekoinen kakku lahjaksi

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjat leipovat kakkuja

Osta jotain, mutta ole luovempi

Joskus pieni osa hienoimmista voi olla enemmän kuin vain suuri mutta tavallinen lahja. Oletko samaa mieltä? Valitse sitten yksi hienoimmista saippuoista ja ehkä kaksi pyyhettä, jotka tekevät uinnista nautinnon.

Romanttisia lahjaideoita ystävänpäivälle

epätavallisia lahjaideoita romanttisia lahjoja ystävänpäivälle

Aromakynttilät

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjoja romanttinen Karzen

Älä koskaan unohda lähettää henkilökohtaista viestiä rakkaalle lahjan kautta. Suuren viinin kera sanot ilman sanoja: “Ansaitset ja voit nauttia elämän parhaasta!”

Näytä tunteesi! 

epätavallisia lahjaideoita DIY -lahjat rakkausilmoitus

Alkuperäisiä lahjoja, jotka eivät maksa mitään

Fancy lahjaideoita DIY -lahjoja tee omat onnittelukortitepätavallisia lahjaideoita DIY -lahjojaepätavalliset lahjaideat DIY -lahjat alkuperäiset kuvakehyksetepätavallisia lahjaideoita DIY -lahjat seinäkoriste sydämet epätavallisia lahjaideoita kotitekoinen seinäkoristeepätavallisia lahjaideoita kotitekoisia sydämiäepätavallisia lahjaideoita DIY -lahjoja, joissa on karttoja ja kuvakehyksiä