Keramiikan tekeminen lasten kanssa tarjoaa monia etuja pienten kehitykselle

Muistatko ensimmäisen kerran, kun jouduit kosketuksiin saven kanssa lapsena? Kyllä, se on vapauden tunne, että voi tehdä mitä tahansa uuden luomiseksi. Keramiikka käsittää mielikuvituksen ja rauhoittaa sekä aikuisia että lapsia. Lapset ovat luonnostaan ​​luovia, uteliaita ja energisiä. He tuntevat tarpeen ilmaista itseään ja kun he ilmaisevat itseään taiteen kautta, he kasvavat onnellisemmiksi. Joten keramiikan tekeminen lasten kanssa on yksi luovimmista aktiviteeteista, joita lapsi voi kokea.

Keramiikka lasten kanssa on hauskaa nuorille ja vanhoille

Keramiikan tekeminen lasten kanssa leikkimällä savella

Keramiikkatyön hieno asia on, että ei ole kaavainta, johon tarttua. Et voi tehdä mitään oikein tai väärin, on vain itseilmaisua …

Näin lapset oppivat olemaan luovia

Keramiikka lasten kanssa, keramiikka, keramiikkapyörä

Vaikka et polta ja lasita lastesi keramiikkaa, on silti hauskaa pelata savella ja saada kätesi likaiseksi. Ja jopa tämä tarjoaa useita terveyshyötyjä pienimmille. Ajan myötä savella työskenteleminen antaa lapsille mahdollisuuden tarkempaan moottorin hallintaan, parempaan käden ja silmän koordinaatioon ja vahvistaa heidän kykyään ymmärtää, että heidän teoillaan on pysyviä seurauksia maailmassa. Lue lisää keramiikan tekemisestä lasten kanssa …

Nauti vain prosessista

Keramiikan tekeminen lasten kanssa keramiikkapyörä lasten käsissä savi

Keramiikkaa lasten kanssa

Mielikuvitusta ja itsetuntoa

Lapsilla on erittäin vilkas fanatismi. Keramiikka antaa sinulle mahdollisuuden ilmaista itseäsi vapaasti ja muotoilla ideasi. Jos voit luoda jotain käsilläsi, se antaa sinulle itseluottamusta ja avaa monia ovia mielikuvituksellesi ja luovuudellesi.

Keramiikka kannustaa lapsia jatkamaan ajatuksiaan ja haastamaan itsensä

Keramiikan tekeminen lasten kanssa lasten käsien maalaus savikuppia

Aistien ja motoristen taitojen kehittäminen

Keramiikkakurssi voi auttaa kehittämään lasten aisti- ja motorisia taitoja monin tavoin. Lapset muotoilevat savea ja luovat erilaisia ​​hahmoja käsivarsien ja käsilihasten avulla. Tavallaan he oppivat tuntemaan käsiensä hyödyllisyyden. He työskentelevät kehittääkseen hienoja motorisia taitoja käyttämällä käden ja silmän koordinaatiota ja yrittäen tasapainottaa liikkuvan pyörän kanssa.

Nämä taidot auttavat heitä myös koulussa. Opit kirjoittamaan oikein ja keskittymään helpommin.

Lapset oppivat ja kehittyvät leikin kautta

Keramiikka lasten kanssa Lasten keramiikkapyörä

Rauhoittava vaikutus

Keramiikassa sitä pelataan savella ja sillä on rauhoittava vaikutus. Voit kertoa, kuinka lapset käsittelevät saven muotoilua. Jopa hyperaktiiviset lapset nauttivat siitä ja keskittyvät uuden rakentamiseen. Saven rauhoittavat ominaisuudet pitävät ne kiireisinä pitkään.

Luovat prosessit, kuten keramiikka, kehittävät myös pienten keskittymistä 

Keramiikka lasten kanssa keramiikkapyörä vesisavi

Ratkaise ongelmia ja haasta itsesi

Keramiikka on kolmiulotteisten taideteosten luomista, joten se vaatii lapselta tilallista mielikuvitusta. Pienen pitäisi löytää jatkuvasti vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Kuinka minun pitäisi muotoilla maljakko? Pitäisikö sen olla pyöreä? Kuinka suuri sen pitäisi olla ja kuinka paljon savea ja vettä minun on lisättävä??

Keramiikka auttaa lapsia ratkaisemaan ongelmia, kyseenalaistamaan itsensä ja oppimaan virheistään.

Jos ajattelet luovasti, voit löytää ratkaisun nopeasti ja helposti

Keramiikka lasten kanssa, keramiikkapyörä, lasten kädet, keramiikkatunti lapsille

Keramiikkapyörän kohdalla

Keramiikka lasten kanssa keramiikkapyörätaide savesta

Kurinalaisuutta ja vastuuta

Säännöt ja ohjeet ovat keramiikassa erittäin tärkeitä pienten terveydelle ja turvallisuudelle. Jos lapsi ei tee niin, sillä voi olla kielteisiä seurauksia. Säännöt ovat kuitenkin lapsille helposti ymmärrettäviä ja ne noudattavat niitä erittäin hyvin. Näin lapset oppivat ottamaan vastuun omista teoistaan.

Kun annat lapsille työkaluja aikuisille, luotat myös heihin. Ja se auttaa pieniä kehittämään kunnioitusta ja perusteellista lähestymistapaa työhönsä ja käyttämiinsä välineisiin.

Työskentely keramiikkatyökaluilla

Keramiikan tekeminen lapsille keramiikan valmistustyökaluja

Käsillä työskentely tekee hyvää mielelle ja keholle

Keramiikka lasten kanssa, jotka oppivat keramiikkatuotteita

Keramiikan tekeminen lasten kanssa on yksi luovimmista aktiviteeteista nuorille ja vanhoille. Anna lastesi nauttia kaoottisesta pelistä ja he yllättyvät mielikuvituksellaan ja luovuudellaan.

Keramiikan tekeminen on lapsille hauskaa

Keramiikan tekeminen lasten kanssa hyödyttää lapsen kehitystä pienten lasten käsissä

Lapset, jotka luovuttavat luovuutensa, kasvavat onnellisempina ja terveinä

Keramiikan tekeminen lasten kanssa hyödyttää lapsen kehitystä