Tee pieniä lahjoja itse – 22 ideaa siitä, miten voit tuoda iloa rakkaillesi

Tee pieniä lahjoja itse – järkeviä ja yksilöllisiä lahjaideoita

Onko tulossa synttäreitä tai muita juhlia, joihin sinut kutsutaan? Tarvitsetko pikaisesti lahjaidean? Onko isäntä hyvä ystäväsi, sukulaisesi vai vain tuttavasi? Koska sillä on valtava rooli tällaisissa tapauksissa. Lahjojen ostaminen on ensinnäkin monimutkainen tehtävä. Vain silloin, kun haluat valita täydellisen lahjan. Koska ymmärrämme tämän tehtävän vaikeuden, yritämme auttaa sinua muutamalla idealla. Suosittelemme, että teet lahjan itse. Mitä luulet pystyväsi käsittelemään sen kanssa? Ei oikeastaan? Kuinka niin? Älä huoli! Olemme luoneet seuraavan valokuvasarjan, joka on täynnä luovia käsityöideoita kannustaaksemme mielikuvitustasi ja luovuuttasi. Nauti näistä ja kerää kaltaisiasi inspiroivia ideoita tee itse pieniä lahjoja!

Tee pieniä lahjoja itse ja herätä kauniita tunteita

tee pieniä lahjoja itse, tee itse ideasi luoviksi

Tee pieniä lahjoja itse – langasta valmistettu rannekoru

tee pieniä lahjoja itse rannekorut näpyttele ideoita

Kukapa ei haluaisi saada lahjoja? Iso tai pieni lahja on kaunis ele, osoitus kiinnostuksesta ja huomiosta. Joskus osut härän silmään, muuten lahjan saaja on hieman pettynyt … Mutta lahjan antaminen on perinne itsessään, jota halutaan jatkaa viljelemistä. Ja kuvittelitko, että lahjojen tekeminen voi olla myös nautittavaa? Kyllä, olen varma, että on aina hauskaa, kun luot jotain itse!

Tinker korulaatikko itse

tee lahjoja itsellesi

Lahjoja tehdään vain läheisille. Näin ilmaiset syvän kiintymyksesi. Itse tehdyllä on suurempi arvo kuin ostetulla. Myös sentimentaalinen merkitys. Tee pieniä lahjoja itse on yllätys saajalle ja samalla hauska aktiviteetti lahjan antajalle. Katso kaikki kuvagalleriamme ideat ja katso itse, kuinka miellyttävää ja hauskaa se on!

Ompele värilliset pussit

tee pieniä lahjoja itsellesi laukut ompele värikkäät

Voit tehdä lahjoja mistä tahansa esineestä. Ensinnäkin on kuitenkin olennaista, että sinulla on tietty käsitys siitä, mitä haluat luoda, ja selkeä käsitys siitä, miltä haluat sen näyttävän. Kierrätys on moderni trendi, joka koskee myös lahjoja. Voit tehdä lahjoja hyvin outoista asioista.

Painettu kangaskassi on käytännöllinen lahja

tee pieniä lahjoja itse ompele kangaskassi

Pienien lahjojen tekeminen itse ei aina näytä niin helpolta. Hyvä asia siinä on, että itse tekemäsi voi löytää mielekästä käyttöä sisustuksessa tai jokapäiväisessä elämässä. Voit myös antaa lahjalle persoonallisuuden, jos haluat tehdä siitä vieläkin erikoisemman. Joten tietyissä tapauksissa on paljon käytännöllisempää tehdä lahja itse kuin ostaa se. Katsotaanpa nyt, mitä voidaan todella tehdä.

Kukkakimppu paperikukkia

Kaikki on tehty paperista. Siitä on myös erittäin helppo tehdä kauniita kukkia. Jos sidot ne kauniiseen kukkakimppuun, saat hyvän lahjaidean rakastetulle naiselle.

Paperikukat yhdessä muodostavat kauniin kimpussa

Tee lahjoja itsellesi paperikukkia

Tee itse rannekoru

Naiset pitävät koruista. Jos etsit kauniita käsityöideoita tyttöystävällesi tai vaimollesi, voit tietysti luottaa rannekkeeseen. Mutta älä osta sitä, tee se itse. Tämä tekee vaikutuksen rouvaasi paljon enemmän ja pysyy mukavana muistona mukavasta eleestäsi ajan myötä.

Tee oma tyylikäs rannekoru koristeilla

tee pieniä lahjoja itse rannekoru -ideoita

Värillinen rannekoru tuo varmasti iloa

tee pieniä lahjoja itse värillinen rannekoru

Ompele lahjat itse

Osaatko ommella? Jos on, niin ehkä itse ommellut kangaskassit tai itse ommellut lapaset olisivat hyvä lahja äidillesi tai parhaalle ystävällesi? Tai voit löytää ompelemasi matkapuhelinkotelot ja tyynyliinat omaperäisemmiksi ja hyödyllisemmiksi?

Värikäs matkapuhelinkotelo on trendikäs lisävaruste

Tee lahjoja itse ompelemaan matkapuhelimen suojus

On olemassa useita käytännön käsityöideoita, joista voi tulla hienoja lahjaideoita. Voit esimerkiksi tehdä lasinalusen tai tarjotimen itse ja antaa sen jollekin lahjaksi. Niille, joilla on hieman enemmän kokemusta DIY: stä, meillä on muutama DIY -idea: Miksi et tekisi kynärasiaa tai riippuvalaisinta itse? Eikö tämä ole erityisen alkuperäinen lahjaidea?

Tee tyylikkäitä korulaatikoita

näppärät lahjat itse korulaatikko tekevät valkoisesta tyylikkään

Luo puusta lyijykynälaatikko

tee lahjoja itse kynät laatikko diy ideoita

Toiminnalliset lokerot on valmistettu vanhoista esineistä

tee lahjoja itse tarjotin kuvakehys

Värikkäät lapaset ovat mukava lisävaruste keittiössä

tee lahjoja itse värikuvioisilla kukilla

Tarkista, että kuvio on tuore

näpertää lahjoja itse ruudullinen kuvio tuoreena

Geometrinen riippuvalaisin

tee lahjoja itsellesi geometrinen riippuvalaisin

Tee alkuperäinen lahja

tee lahjoja itse tarjotin ideoita kuvakehykset

Käytännön lahjoja

tee lahjoja itsellesi riippuvalaisin DIY -ideoita

Koristele lampunvarjostin

koristele lampunvarjostin itse

Ompele luonnoskirjan kansi

tee lahjoja itse ompelemaan luonnoskirjan kansi

Anna pois pienet pussit

tee pieniä lahjoja itse ompele pieniä pusseja

Ompele kangaspussi

tee pieniä lahjoja itse laukku kangas vihreä kuvio

Värillinen rannekoru kesäksi

tee pieniä lahjoja itse värillisiä rannekoruja