15 forskellige typer halskæder til herrer

Herrehalskæderne er nu tilgængelige i forskellige stilarter og størrelser, og derfor er det vigtigt at kende de velinformerede valg af dem til dig. Der findes snesevis og snesevis af mønstre, der nu eksisterer for at forskønne mandens eksisterende maskulinitet. Alle kan blive overrasket over at høre, at disse halskæder eksisterede fra mange århundreder før.

herrekæder

Der er mange varianter af herrekæder som kabelkæde, Rolo -kæde, Figaro -kæde, Rebkæde, hvedekæde, Fox -halekæde, Serpentine -kæde, Curb Chain, Herringbone chain, Byzantine chain, Venetian or Box chain, Omega chain, Omega chain, slangekæde osv.

Mandskæder Smykker Designs:

Her præsenterer vi 15 enkle og nyeste designs af kæder til mænd som følger.

1. 14K massiv gul guldmændskæde med diamantsnit:

14K massiv gul guldmændskæde med diamantsnit

Denne klassiske italienske cubanske ledkæde giver et solidt udseende og passer til både afslappet og forretningsdragt, der har et langt liv med bedst bygget kvalitet. Det er håndlavet af 14 k gult guld med et diamantsleben metal, der giver en skinnende finish, der har et iøjnefaldende design. Den har en hummerlås, som er meget elegant og har en fast lås, der passer bedst til de formelle såvel som afslappede outfits.

2. Håndlavede sølvkæder til mænd:

Håndlavede sølvkæder til mænd

Kæden er håndlavet med klassisk mat sølv, og den har en perfekt balance mellem maskulinitet og god stil og god vægt og vil være klassisk med en hummerlås, der lukker sikkert. Det har en førsteklasses håndværkskvalitet med håndplukkende metaller og håndlavet arbejde.

3. Sortbelagt rustfrit stål rebkæde til mænd:

Sortbelagt rebkæde i rustfrit stål til mænd

Denne rebkæde er fremstillet af et metal reb i rustfrit stål, som er stærkt poleret med sort belægning over. Den indviklede snoet rebkæde har et trendy og elegant look, der passer til alle tøj og lejligheder. Vedhæng kan også fastgøres til det, hvilket giver et ekstra godt udseende til det, og det har hummerkloer som lås, der fuldender dette design af herrehalskæde.

4. Sort læder herre kæder med stål påfugl horn vedhæng:

Sort læder herre kæder med stål påfugl horn vedhæng

Denne vedhæng af påfuglhorn i læder er designet med inspiration fra nutidens krigere i den blide tid. Dette er håndlavet af eksperthåndværkerne med den højeste udsmykningskvalitet, og det har en justerbar sort læderkæde med et påfuglinspireret mønster indgraveret i et hornformet vedhæng. Det er påvirket af fetichisme og påvirket af sortmærkets samlinger af dit hårde modetilbehør. Det er moderne og alligevel det ældgamle design af smykkerne.

5. Twisted Sterling Silver Chain for Guys with Star Pendant:

Twisted sterling sølv kæde til fyre med stjerne vedhæng

Den minimalistiske kæde er håndlavet med kravet fra nutidens mænd med de trendy designs med den højeste kvalitet af udsmykning. Den er forsynet med sølvvedhænget, der er fremstillet af håndværkerne i hånden. De er skinnende lavet med high-end sterlingsølv, der giver et elegant look og bedste dragter til alle afslappede outfits. Den har en justerbar metalkæde og hummerlås, der tilføjer ekstra fordele for brugeren.

6. Herre tykt rustfrit stål kæde:

Herre tykt rustfrit stål kæde

Den tykke halskæde i rustfrit stål til mænd er designet til de bedste udsigter for alle outfits og passer til behovene hos moderne mennesker, der fortjener kvalitet og bedste design. Dette design er især designet fra Black label -samlingerne og håndlavet af eksperterne, der er elegante i udseende med en 5 mm bred kæde, som er holdbar i lang tid.

7. Poleret rustfrit stål 30-tommer rebkæder til mænd:

Poleret rustfrit stål 30-tommer rebkæder til mænd

Denne kæde er lavet af rustfrit stål materiale med et klassisk reb design, der har en række små snore snoet for at danne en reb kæde, der er klassisk og elegant i look og poleret finish giver det bedste look med t-shirts og jeans kombination. Denne kæde er 30 tommer lang og giver derfor et godt look, der er slidt ud af tøjet med et vedhæng fastgjort til det, vil gøre en perfekt rockstjerne.

8. Mænds sort kugle i rustfrit stål:

Mænds sort kæde i rustfrit stål

Denne halskæde er lavet af sort belagt rustfrit stål materiale med et klassisk kugledesign. Der er to varianter med 24 tommer og 30 tommer længder og kan bruges som ID-snor og i svømning kan det være et mere sikkert sted for nøgler. Det vil se godt ud med alt fritidstøj og på grund af dets hårde materiale kan det modstå stress.

9. Rustfrit stål Spiga -kæder til mænd:

Rustfrit stål Spiga -kæder til herrer

Denne halskæde er lavet med det tunge rustfrit stål materiale og en poleret Spiga -kæde, og den kan bæres sammen med vedhænget for at gøre den til en favorit. Den kan bæres med alle slags outfits og giver et maskulin look med den. Det har en hummerlås med det, der har god fastspænding og med vedhæng tilføjet til det gør et ekstra iørefaldende look.

10. Fremada 14k gul guld reb kæder til mænd:

Fremada 14 k gult guld rebkæder til mænd

Dette gule guld herretov har en majestætisk lys polsk med mange strenge af 14 k gult guld snoet for at danne en klassisk rebkæde, der giver en smuk tekstur. Det ser bedst ud uden vedhæng, men vedhæng kan tilføjes i henhold til outfits, der er slidt, og det har en hummerlås til et frim hold.

11. 925 sterling sølv Figaro kæder til mænd:

925 Sterling sølv Figaro kæder til herrer

Denne 30 tommer lange Figaro halskæde består af sterlingsølv med en større bredde, hvilket giver et majestætisk look med nogle store vedhæng. Denne klassiske sølvkæde til mænds hals er håndlavet med eksperthåndværk og den klassiske lukning med hummerlåsen. Det blev fremstillet ved hjælp af det tunge 925 sterling sølv, der sikrer længere holdbarhed.

12. Kuglekæde i rustfrit stål med kors vedhæng:

Herre rustfrit stål kæde med kors vedhæng

En kuglekæde i rustfrit stål til mænd med den høje polske finish er fastgjort til sølvkorset, som har et gylden gult farvet kryds indlejret i det, og guldkorset er monteret i sølv af rustfrie stålskruer, som tilføjer et godt udseende til det. Det har det nye trendy design, som det kræves af de moderne mænd med hummerkloens lukning, der er let at have på.

13. Forgyldt rustfrit stål kantstenskæde til mænd:

Sortbelagt rustfrit stål kantkæde til mænd

Den sortmalede rustfrit stål halskæde med kantstenskæde, der giver et fedt look og har et normalt design, men den polerede sorte gør det til et elegant look. Det er håndlavet af de bedste designere, det har en skjult lås, som er meget pålidelig og let at folde med høj styrke og holdbarhed. Det passer bedst til alle former for tøj og til alle lejligheder på grund af dets elegante look.

14. Sort rustfrit stål Razor Link Chain halskæde til mænd:

Sort rustfrit stål Razor Link Chain halskæde til mænd

De sorte halshalskæder i rustfrit stål til mænd er et sofistikeret og trendy tilbehør, der har et unikt linkdesign i barberblad, der tilføjer smykket et ekstra look. Denne halskæde er meget slidstærkt og designet er trendy, hvilket skaber alle tiders gode design af den bedste håndværker.

15. Perle kæde i sterlingsølv:

Perlekæde i sterlingsølv

Denne type herrekæder er lavet af sterlingsølv af høj kvalitet med høj polsk finish, hvilket gør det enkelt og elegant, det er en kuglekæde, der har mange sølvkugler forbundet til at danne en kæde, lukningen er af fjederring, der er let at have på og sikker

Der er mænd, der ikke overvejer specificiteten, og meget få undersøger produktet grundigt ud fra de nødvendige specifikationer. Sørg for at købe et specifikt produkt, der bedst tjener det specifikke formål. Uanset stilen er, hvis du har en idé om, hvad du kan lide, skal du bruge et par minutter på at finde flere sammenligninger og finde et attraktivt vedhæng at gå med. Du er klar til at finde en halskæde, der ikke kun ser godt ud, men som du også vil være stolt af.