15 unikke varianter af sølvkæder til kvinder

Sølv har taget håndværksverdenen med storm! Der er utvivlsomt en stigende tendens i retning af sølvkæde. Disse er hæfteklammer, som enhver kvinde bør have i sin smykkesamling. Dette sølvsmykke kan være meget praktisk, når du ikke kan tænke på, hvilket tilbehør du skal have på. Du kan matche dem med ethvert outfit og kan bære dem til enhver begivenhed eller tidspunkt. Uanset hvad du har på, og hvor du skal hen, vil dine sølvkæder tilføje et strejf af flair til dit outfit. Blandt de forskellige smykketyper, der bæres af kvinder, er designerkæderne i sølv de mest fremtrædende smykker, der sælges i dag.

Forskellige typer sølvkæder:

Hvis du leder efter en unik sølvkæde, kan du gå til denne artikel og nyde samlingerne. Med denne sølvkædedesign, som får dig til virkelig at elske dem og hjælper med at vurdere dit look med ethvert tøj.

1. Perle kæde i sterlingsølv:

Perle kæde i sterlingsølv

Perlekæde i sterlingsølv tilføjer et personligt præg til dit professionelle outfit eller uniform. Denne sølvhalskæde er lavet med små led og glasperler i høj kvalitet og forsølvede blomster og perler med diskant. Denne lille perle giver let vægt og behagelig fornemmelse i nakken.

2. Vintage sølvhalskæde:

Vintage halskæde i sølv

Siden 1980 er disse halskæder velkendte og i vid udstrækning ligesom alle piger og kvinder i alle aldre. Denne elegante damehalskæde er lavet i sterlingsølv i et yderst unikt og indviklet sammenlåsende, jagtende og ovalt leddesign. Dette er en af ​​de folkerige vintagesamlinger. Det giver et smukt, high fashion og unikt look til alle.

3. Sølv Dragonfly kæde:

Sølv Dragonfly kæde

En sød guldsmede kæde består af en tynd kæde i sterlingsølv, der giver et elegant udsagn. Denne sølvkæde indeholder vedhænget af et lille guldsmedesymbol, som tilføjer en elegance og charme til din afslappede kjole eller aftentøj! Dette giver det enkle og klassiske udseende sammenlignet med andre designs.

4. Håndlavet rundkædet sølvkæde:

Håndlavet rundkædet sølvkæde

Mellemlange tråd i sterling sølv er blevet håndlavet til små afrundede led, hamret og forbundet til en fantastisk halskæde. Hvert eneste link er hamret, og fastgørelsen er en krog og øje lukning. Denne håndlavede sølvkæde giver et moderne blik på din hals.

5. Sølv øjenglasholder med turkis krystal:

Sølv øjeglasholder med turkis krystal

Sølvkæder fås til piger, enten den kan bæres alene eller kombineres med en vedhæng, se spektakulær ud på kvinder. Disse skinnende sølvkæder har evnen til at tilføje nåde og udstråling til ethvert outfit, der bæres til enhver lejlighed. Facetterede turkise krystaller skinner på en raffineret forsølvet kæde, der byder på unikke fremtoninger

6. Kærlighed med uendelig symbolskæde:

Kærlighed med uendelig symbolskæde

Sølvkæder til kvinder findes normalt i mange designs som kabel, kasse, skovl, kantsten og ankerstil. Der er dog mange typer sølvkæder, der ikke er let tilgængelige i alle butikker og er lavet på specialordre fra kunden. Denne kærlighed med uendelig symbolskæde tilbyder en enkel og repræsenterer uendelig kærlighed. Dette kan være en perfekt gave til din kæreste

7. Naturlig blomstervedhæng med sølvkæde:

Naturligt blomstervedhæng med sølvkæde

Denne kæde består af vedhæng i sterling sølv og blomster, forskellige designs inden i deres kronblade. Dette design er velegnet til enhver lejlighed. Dette kan designes med en lang tynd kæde, som giver det mere trendy look. Vil du tilføje en ekstra farve til vedhængene. Du kan vælge kontrastfarver.

8. Perle med sølvkæde:

Perle med sølvkæde

En romantisk perle med sølvtrådindpakket halskæde er meget smuk, og det detaljerede link har vidunderligt naturinspireret udseende og kurver, der fanger den lysende skulpturelle effekt. Denne enkelt perle giver en enkel udsigt, mens den kan bæres om din hals. Samling af sølvkæder er praktisk til damer for at give et unikt glimt.

9. Indledende sølvkædedesign:

Indledende design af sølvkæder

Sølvkæder med små bogstaver i din initial i vedhænget er en af ​​de mest populære og almindelige typer kæder. Du kan bære disse kæder på et kontor eller bare når du vil shoppe i vinduer. Der er ingen begrænsninger. Du kan bære din initial som et vedhæng eller din elskedes initialer.

10. Sterling sølv med 3 ring vedhængskæde:

Sterling sølv med 3 ring vedhængskæde

Kæder i sterlingsølv findes i mange forskellige slags, og du har stort set det store udvalg af muligheder at overveje. Sølvkæder er tilgængelige afhængigt af brugerens personlighed eller endda blot det indtryk, du ønsker at give ved at bære disse halskæder. Tre ringe i sterling sølv, der gradueres i størrelse, er knyttet sammen og hooket fra en sølvkæde, der giver et enkelt udseende.

11. Unik Snake Design sølvkæde:

Unik sølvkæde i slangedesign

Unik slangedesignet sølvkæde lavet af sterlingsølv, og den kan forbindes med komplekse designs. Dette kan være velegnet til alle slags lejligheder og giver et ekstra specielt, karakteristisk look. En sølvkæde giver bæreren overkommelighed og komfort.

12. Sølvkæde med engelvinger:

Sølvkæde med englevinger

Få det færdige outfit i stil, mens du omfavner de nyeste trends med denne engelvinger vedhæng sølvkæder. Bær denne skytsengelvinger med dig for at beskytte dig hele tiden. Denne sterling sølv kæde har en vidunderlig vægt og et dejligt fjer design. Tilpas din kæde ved at tilføje ekstra ædelstene som vedhæng i denne kæde.

13. Granat Edelstener Sølvkæde Design:

Granat ædelsten sølvkæde design

Ægte granatperler er trådindpakket til en robust sølvkæde. Sølvkæden hænger i granat ædelstenen, der er pyntet med dekorative perler giver et elegance look. Giv denne kæde som en gave til en modebevidst kvinde i dit liv, eller videregiv den til din personlige smykkekollektion for en delikat dosis stilarter.

14. Fugl med sølvkæde:

Fugl med sølvkæde

En skinnende fugl med sølvkæde er beregnet med glasperle og pakket med en kæde i sterlingsølv. Du kan tilføje en eller flere fugle i dit vedhæng med perlerne. Denne søde halskæde er et perfekt tilbehør til at opdatere dit look fra det gamle.

15. Dreng og pige vedhæng sølvkæde:

Dreng og pige vedhæng sølvkæde

En romantisk, dreng og pige vedhæng med sølvkæde er et design af høj kvalitet, og omdrejningspunktet er, at en dreng og pige står og kysser sammen, hvilket giver den uendelige kærlighed og glæde. Denne sølvhalskæde har et klassisk look, lyshvid glans og bidrager til smykkedesignets overordnede skønhed.

Det vigtigste, når du vælger typer af halskæder, er at matche dem med dit tøj og hele udseende. Selvom sølvkæder kun bruges af kvinderne, er sølvkæder ikke kønsspecifikke. Dette kan bruges både køn. Disse er rimelig billige og klogt tilgængelige for folk at vælge mere end en.