25 fantastiske og nyeste sølvkædedesign til mænd

Sølvkæde til mænd er ret populær over hele landet i mange årtier. Udover at metallet er tilgængeligt og i budgettet for alle, tilføjer det også en særegen og unik trend og mode til alle de fyre, der bærer det. Også kendt som Chandi ki -kæden på hindi, har disse herrepynt vokset popularitet på tværs. Der kommer også flere nye designs og typer inden for det samme. I dag vil vi afsløre et par hemmeligheder ved at vælge den rigtige kæde til dig selv blandt flere sådanne udseende og tendenser. Det være sig et traditionelt look eller de moderne, lyse nuancer til din modefornemmelse; disse top sorter vil helt sikkert imødekomme dine behov.

sølvkæder til mænd

Sølvkæder er altid et modehit for både mænd og kvinder, som kan bære dem når som helst og til enhver lejlighed. Sølvkæder kan bedst supplere enhver hud- og tøjfarve, bortset fra det er økonomivenligt. Utallige designs og stilarter er tilgængelige på det indiske marked.

Trendy mænds sølvhalskædesign:

De væsentlige effektive smykketyper og smukke og unikke sølvhalskæder til mænds forandring mellem samfund er stadig regelmæssigt tilsyneladende evige.

1. Renhed sølvkæde til mænd:

Renhed sølvkæde til mænd

KØB NU

Denne tværbundne sølvkæde til mænd er det nyeste design, der er i trend allerede over hele kloden. Dem, der ønsker et unikt og usædvanligt design, forskelligt fra den regelmæssigt søgte sort, giver et klassisk og vintage look mest foretrækker sådanne kæder. Dette kommer i sølv på 92,5 renhed og er bedst på markedstendenserne i dag.

 • Design: Krydsbundet sølvkæde
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Casual Wear, festligt slid
 • Tip om stil: Brug dette med etnisk slid til festlige sammenkomster for at se godt ud.

2. Kæde i rent sølv i sterling:

Kæde i ren sølv til drenge og mænd

KØB NU

Denne række sølvkæder til mænd er ret tyk og bedst til muskuløse og omfangsrige kroppe. Det ser passende og passende ud til sådanne kropstyper og kan også markant markere stilerklæringen. De mænd, der foretrækker traditionelle og dekorative detaljer, kan bedst foretrække sådanne designs. Det er en løbende trend i ganske få år, men dominerer fortsat markedet med sin stedsegrønne stil.

 • Design: Cirkulær sammenkoblet designkæde
 • Metal: 92,5 bis Hallmark Sølv
 • Lejlighed: Almindeligt slid
 • Tip om stil: Brug dette med afslappede og almindelige outfits.

3. Lang kantkæde i sølv til mænd:

Lang kantkæde i sølv til mænd

Hvis du foretrækker mindre sarte og tynde kæder og vil have mere sølv vist i ornamentet, hvad er så bedre end det nyeste lange kantkantdesign? Det leveres med ren sølvmærke og ser godt ud som et klassisk design til alle mændene her!

 • Design: Bremse kædedesign
 • Metal: 925 sølvkæde
 • Lejlighed: Festtøj
 • Tip om stil: Brug den til festlige outfits eller halvformede skjorter for at se godt ud.

4. Ren sølvkæde til mænd og drenge:

Ren sølvkæde til mænd og drenge

KØB NU

Denne nyeste række sølvkæder er bedst egnet til unge mænd og fyre, der foretrækker et smart og trendy moderne look. Det ser udsøgt og klassisk ud, bedst egnet til dem, der ikke ønsker et traditionelt look. Det er en kort og lille kæde til mænd derude, der ikke ønsker et fedt udseende.

 • Design: Elegant cirkulært og ovalt kædedesign
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Festtøj
 • Tip om stil: Bær med semiformal eller fest slid vestlige outfits.

5. Double Link Silver Men’s Chain:

Double Link Silver herrekæde

KØB NU

Denne unikke og fede sølvkæde til drenge og mænd er ret trendy lige nu over hele kloden. Det kommer i dobbelt links og lag, hvilket gør det ser unikt og trendy ud i mønsteret samtidigt. Det er også lidt dyrere end standard sølvkæden. Det gør dog mest ud af det med sit moderne design og snit.

 • Design: Double Link Chain Design
 • Metal: Ren sølv
 • Lejlighed: Fester og festlige udflugter
 • Tip om stil: Dette er godt som vintermode.

6. Oval kugle sølvkæde:

Oval kugle i sølv

KØB NU

Denne sølvhalsede kæde til drenge og mænd kommer med en antislibende frakke, der bedst beskytter og undgår beskadigelse af metallet på grund af slid. Med sin moderne designtrend og udseende har den en designerstemning omkring sig. Man kan finde denne kæde i forskellige længder, det være sig korte og små, mellemstore eller lange.

 • Design: Oval kugle design kæde
 • Metal: Ren 92,5 sølv
 • Lejlighed: Almindeligt slid
 • Tip om stil: Man kan bære dette med almindelige t-shirts og outfits for at give det bedste look.

7. Spiral sølvkæden til mænd:

Spiral sølvkæden til mænd

KØB NU

Træt af de afslappede ovale og cirkulære kæder? Har du udsøgte og smagfulde smagspræferencer, der matcher boho vibes? Denne helt nye sølvkæde til mænd passer måske bedst til dig. Det kommer i særskilt design og trend, med de nyeste trends indarbejdet i det samme. Den er hverken tyk eller tynd og er også let.

 • Design: Spiral design kæde
 • Metal: Ren sølv
 • Lejlighed: Fester og bryllupper
 • Tip om stil: Brug dette med klassisk tung etnisk og traditionel slid.

8. Sterling sølv kæde til mænd med interlinks:

Kæde i sterlingsølv til mænd med interlinks

Et andet mønster af sammenkoblet sølvkædedesign er her. Hvis du er brugt eller allerede har en i sorten og leder efter et andet behageligt og elegant design, der er populært på markedet, kan dette være det bedste valg. Det er enkelt, men har det nyeste nye look, som kan give en intens stemning.

 • Design: Interlink Design sølvkæde
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Bryllupper og festtøj
 • Tip om stil: Det kan være godt med formelt og traditionelt slid.

9. Enkel sølvkæde til mænd:

Enkel sølvkæde til mænd

KØB NU

Hvis du foretrækker en simpel kæde til regelmæssig brug og ikke ønsker et for fedt eller hypet look, kan denne sort være den bedste og passende pasform. Det kan passe til mænd i ældre aldersgrupper og give et trendy og ungdommeligt look ubesværet.

 • Design: Enkel sammenkoblet kæde
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Almindeligt slid
 • Tip om stil: Man kan bære dette med både formelt og dagligt slid.

10. Almindelig sølv afslappet kæde:

Almindelig sølv afslappet kæde

KØB NU

Sidst men ikke mindst stjæler denne almindelige sølvkæde vores hjerter af forskellige årsager – den er super enkel, men unik i designet og kommer med en lille glans. Hvis du vil have en almindelig sølvkæde, kan dette være det bedste nutidige valg. Unge mænd og aldersgrupper kan foretrække, at dette ser tidløst og elegant ud.

 • Design: Almindelig sølvkæde med lille sammenkoblet design imellem
 • Metal: 92,5 sølv
 • Lejlighed: Fester
 • Tip om stil: Festtøj og formelt slid kan være bedst her.

11. Tung Figaro sølvkæde til ham:

tunge-figaro-kæder-1

Mange flere hals sølvkæder er praktisk i butikker til mænd. Denne fuldsølvbelagte tunge Figaro-kæde er laserbelagt og poleret med sterling sølv for varig glans. Figaro sølvkæden til mænd består af et stykke af høj kvalitet og bredt. Du kan overraske den særlige mand i dit liv med denne sensationelle Figaro -kæde. Dette kan tilføje et elegant look til ethvert outfit.

12. Vintage Cross sort og sølv kæde:

vintage-sort-sølv-kryds-kæde-2

Sort og sølv har en klassisk latinsk stil og er lavet af sølvfarvet letvægtsmateriale. Vedhænget er præget, graveret og består af skinnende sølvfarvet metal med afrundede hævede mønstre. Denne krydshalsede kæde er velegnet til enten en mand eller kvinde og er en vidunderlig match i fremragende vintage stand.

13. Hunky Chunky mænds sølvkæde:

hunky-chunky-mens-chain-3

Hunky chunky herrekæde designet med letvægts sølvkæde og fremhævet med blå og hvide hvirvlede glasperler og perlehætter i sølvlegering. Denne hunky chunky kæde tilbyder et mandigt look. Hvis du kan bære denne sølvkæde, forbedrer det din personlighed end andre. Det er et populært design blandt alle mænd for sit maskuline blik.

14. Lang sølvkasse design til mand:

lang æske-sølv-kæde-4

Sølvkæde til mænd Der er flere online butikker, og mange designs til kæder er tilgængelige. Dette kommer i forskellige bredder; der er mange muligheder for at vælge din egen stil online. Denne sølvkæde har indarbejdet et mønster af den lange æske. Det giver en enkel og klassisk udsigt til bærerens hals.

15. Sterling sølv kæder til mænd:

sterling-sølv-kæde-5

Det gode ved sølvkæden er dens alsidighed at vedhæfte med et sølvvedhæng for at få det til at se charmerende og moderigtigt ud. Disse kæder i sterling sølv til mænd er lavet med en blank sølvfinish eller antik sølvfinish. Kæden har en meget flot vægt uden at være for tung og er den ideelle gave til en modebevidst mand.

16. Skallevedhæng med sølvkæde til drenge:

kranium-vedhæng-med-sølv-kæde-6

Inspireret af berømtheder viser de fleste unge deres kranier vedhængskæder. De fleste kæder er specialfremstillede og viser det hårde arbejde bag deres fremstilling. Denne kranium vedhæng gav et rædsel og inspireret look til seerne. Mange berømtheder kan bære denne form for unik kæde.

17. Guitar vedhæng sølvkæde til drenge:

fantastisk-rock-and-roll-guitar-vedhæng-sølv-kæde-7

Den fantastiske rock and roll guitar vedhæng sølvkæde vil helt sikkert opgradere dit udseende med et imponerende trendy touch med et exceptionelt guitar design, smukt udført i kvalitets rustfrit sølv. Vedhænget til sølvkæden består af gulfarvet poleret design, som er et fantastisk design for instrumentelskere.

18. Unik sølvkæde til mænd:

unik-sølv-hals-kæde-8

Sølvkæder til mænd giver andre en overkommelig pris og et attraktivt syn. Dette er grunden til, at sølvkæder er i og varme for mænd. Jo enklere det ser ud, jo bedre er det for dem. Disse unikke sølvkæder er lavet af små afrundede perler og poleret med strålende sølvmateriale.

19. Deific Lucent kæde i sterling sølv til mænd:

deific-lucent-silver-chain-9

Denne vidunderlige lyse sølvkæde har lavet de fineste håndlavede smykker med kraftfulde designs og knivskarp opmærksomhed på de mindste detaljer for berømtheder, højt profilerede personer. Denne sølvkæde, designet med tyndt sølv og et lille vedhæng, giver en enkel og elegant udsigt til din hals. Du kan bære denne kæde til enhver kjole.

20. Sølvtonekæder til mand:

sølv-tonet-kæde-10

Mænds sølvkæder er en integreret del af menneskets liv, især for mænd. Disse sølvfarvede kæder er den perfekte gave til lejligheder og helligdage som jul, fødselsdage og bryllupper. Dette kan være en ideel gave til din mand eller din kæreste. Hvis du vil tilføje et vedhæng med denne kæde, giver det et ekstra elegant look til din påklædning.

21. Sølv flad kæde til mænd:

flad-sølv-kæde-11

Den flade sølvkæde er altid en klassisk hæfteklammer til enhver smykkeskrin. Brede og lette flade sølvkæder er så behagelige, at du næsten ikke vil bemærke at bære dem. Det vil gøre en forbløffende gave i løbet af ferien til en elsket en. Du kan også vælge denne sølvkæde til din almindelige brug og til kontorformål.

22. Sølvkæde med krystalkvarts:

krystal-kvarts-med-sølv-kæde-12

Sølvkædedesign til en mand passer godt til enhver form for tøj, uanset om det er formelt eller uformelt. Selv med et enkelt outfit kan du overskygge sølvets skønhed. Dette design dejlige lille kvarts krystal kæde med turkis forbundet med sterling sølv kæde og tråd.

23. Indiske traditionelle sølvkæder til mænd:

traditionel-sølv-kæde-13

Den traditionelle sølvkæde til mænd skaber et unikt look; det er ekstremt fleksibelt og flydende ved deres udseende. Kæden kan være et meget poleret og lysreflekterende stykke. Sølvkæden er lavet med et traditionelt komplekst design og giver et godt look til dit hverdagens ensemble. Disse traditionelle sølvkæder er velegnede til bryllupsceremonier og andre funktioner.

24. Læder med sølvvedhæng:

læder-med-sølv-vedhæng-14

Nogle mennesker foretrækker kæder, der er let justerbare i længden. Det sølvfarvede vedhæng i sølv er lavet med letvægts sterling sølv og hængende med en læderhalskæde, hvilket giver et enkelt udseende og tilbyder et fantastisk og unikt, mens det sammenlignes med andre.

25. Superman mænds sølvkædedesign:

supermand-sølv-kæde-15

Sølvkæde til drenge er tilgængelig i forskellige finish som poleret, rustik såvel som antik. Filigreedkæderne er elegante og sarte samt tilgængelige i forskellige stilfulde designs. Et af de mest folkerige designs er supermand vedhæng sølvkæder. Disse designs er meget populære blandt teenagere og også for børn.

Selvom sølvkæder og chokers kun bruges af mænd, bruges sølvkæder mest af kvinder, og mænd fås i forskellige finish, lige fra antik til rustik og hamret. Disse kan bæres permanent på din hals og et perfekt tilbehør, der kan blandes med ethvert tøj. Sølv havde aldrig været ude af mode; du kan give det videre til den næste generation. Det kan være den perfekte værdifulde metalkæde, der kan være overkommelig for alle.