25 nyeste halskæde designs til herrer og damer

Kæder bruges i smykker i nakke, håndled og ankler, og de hænger også dekorative charms og vedhæng. Kæder er udelukkende til at forbedre personens udseende. Den mest elegante måde at få adgang til halsen på er ved hjælp af en kæde. Tynd eller tyk, uanset hvad designet er, en kæde falder smukt på halsen. Gylden, sølv, metallisk, beaded etc. design, mønstre, former og farver er udbredt og enorme. De pryder halsen og danner i disse dage et fashion statement med eksklusive designs og former.

nyeste-hals-kæde-designs-til-herre-og-damer

De har også betydning knyttet til. Nogle mennesker bærer det af religiøse årsager, nogle bærer det efter ægteskab, nogle bærer det for held og lykke, studier osv. Men kæder som helhed bruges af alle fashionistas til at øge stilkvoten.

Forskellige typer af kæder til hals:

Her får vi et kig på de 25 bedste kædedesign.

1. Gyldne kæder til mænd og kvinder:

Gyldne kæder til mænd og kvinder

Det sikreste bud og aldrig gå ud af modefarven er guld og noget i guld. Man kan altid være sikker med ethvert gyldent smykke for farve, glans, udstråling og værdi. Kæder i guld til kvinder og mænd ser fantastiske ud med traditionelt tøj i bryllupper, festivaler eller for den sags skyld uanset om det er en lejlighed. Gyldne kæder matcher bogstaveligt talt ethvert outfit. Man kan aldrig gå galt med kæder og smykker i guld som sådan.

2. Diamantkæder til damer:

Diamantkæder til damer

Diamanter er en kvinders bedste ven. Ingen tvivl om det. Diamanter er ens værdsatte besiddelse. Diamantsmykker kan være højdepunktet i ens smykke trousseau. De er måske på den dyre side, men ikke desto mindre kan de ikke matches med deres glans, snit og glans til andre smykker. De definerer halsen ved kædens fald. Kæder i diamant er bare perfekte til enhver lejlighed. De skiller sig bare ud !! Giv nogen en diamantkæde, og du vil aldrig blive glemt!!!

3. Design i sølvkæde til pige:

Sølv hals kæde design til pige

De næste populære elementer til kæder efter guld er sølv for deres udseende og elegance. Sølvkæder ser klassiske ud og er så almindelige i disse dage, at alle praler med dem. Mange er behagelige at bære sølv for den fornemmelse og det look, sølvsmykker giver. Oxiderede sølvkæder, kæder i sterling sølv eller sort kan parres til det afslappede, ikke alt for prangende, men jordiske look, og de ser smukke ud med hvide, sorte eller flerfarvede outfits.

4. Kundan Stones kædedesign:

Kundan Stones kædedesign

Kundan er meget populær og skal smykker til bryllupper og andre traditionelle lejligheder. Dyre sten i grønt, rødbrunt og hvidt med guldarbejde fuldender looket. Kundan -kæder og halskæder kan fuldende brudelooket med håndkæde, armbånd, øreringe osv. De ser meget storslåede og smukke ud på personen, der bærer Kundan -smykker. Ikke desto mindre er de også på den dyre side. Kundan -kæderne er den bedste gaveindstilling til bryllupper og ægteskaber.

5. Personlige kæder til ham/hende:

Personlige kæder til ham/hende

Personlige kæder med ens navn på, et citat, et ord, et bestemt ord eller nogle vigtige datoer ser dejlige ud, når de bæres på nakken. Det vil også holde dig inspireret. Tilpasning af ting er meget i mode og derfor ser kæder trendy ud. Alle kan prale af denne stil let. Disse kan laves med metaller eller kan også bruges bundet med snore i forskellige farver. De er også en perfekt gaveindstilling.

6. Charm Chains halskæde til piger:

Charm Chains halskæde til piger

Det vigtigste, man tænker på, når man tænker på trendy smykker, er charme. Charms er blevet meget populære inden for armbånd, ure, ankler osv. Kæder i farver som guld og sølv med flere nips eller enkelt nips som stjerner, måne, sol, hjerter, blade, sommerfugle osv. Kan bruges til at skabe sin egen stil. Gå oprette din egen kæde og charme alle!!

7. Enkle hvide perlekæder:

Enkle hvide perlekæder

Kvinder har været iført perler siden mange århundreder. Perler er blevet pralet i udseende af dronninger og er et symbol på kongelig slægt. Perler er et statussymbol og giver et elegant look. Perlekæder i hvidt, råhvid eller pink ser smukt ud som et halskæde. Iført perlekæder giver også en smuk definition til nakken. Man kan være sikker med perlesmykker altid. Dette kan bæres af i indisk slid, vestlig slid, kjoler osv.

8. Diamant- og perlehvid kæde:

Diamant- og perlehvid kæde

Vis en kvinde diamanter og perler, og hendes hjerte er allerede smeltet. Kvinder elsker både diamanter og perler. Disse kæder er også en dødelig kombination og himmelsk betagende blik. De er på den meget dyre side, men er bare prisen værd. Pral med det sætningshalsstykke!

9. Krystalperlekæder:

Krystalperlekæder

Kæder med krystaller og perler passer godt til afslappet look eller et ædru aftenlook. De kan være lavet af metal eller krystallerne kan bindes i strenge af guld og sølv. De giver et flot look til det generelle udseende og ser også stilfuldt ud. Krystaller skiller sig altid ud om aftenen på grund af deres glans og udstråling.

10. Evil Eye Neck Chain til piger:

Evil Eye Neck Chain til piger

At hænge et ondt øje i biler, bruge det som en nøglering eller bære et ondt øje som armbånd, kæde, ring osv. Er en almindelig ting nu. Kæder med onde øjne bruges til at afværge blændinger fra mennesker, der menes at forårsage ulykke eller uheld. I stedet for at binde det onde øje i en snor eller en tråd, kan det samme bruges som en kæde i guld eller sølv.

11. Indiske antikke kæder smykker:

Indiske smykker til antikke kæder

Antikke kæder, der er gået fra mange generationer, er stolthed og arv. De har en værdi knyttet til dem monetært såvel som følelsesmæssigt. De er virkelig en meget speciel og værdsat besiddelse. De har smukke designs, udskåret på dem, tempeldesign, gudindernes designs, ædelsten, ædle metaller osv. På dem. Man er virkelig velsignet over at have antikke kæder og smykker i ens trousseau.

12. Moderne rosaguldskæder:

Moderne kæder i rosaguld

Rose guld er en legering af guld og kobber, der bruges til fremstilling af smykker. Rose guldsmykker bliver meget populært og bruges ofte til kæder, ringe, armbånd og andre smykker. Også kendt som rødguld og lyserødt guld afhængigt af kobberindholdet i det, er disse for luksus- og eksklusive mennesker, da de er på den dyre side. De giver det klassiske og elegante look til den overordnede personlighed.

13. Håndlavede kobberkæder:

Håndlavede kobberkæder

Det bedste DIY -projekt kan være at lave kæder med egne ideer, designs, mønstre og materialer. Hvilken bedre måde at lave håndlavede kæder og bruge dem på! Det kan være en glimrende hobby at udforske kreativitet, kan være en begavelsesmulighed og kan også være et glimrende forretningsselskab. De ser smukke og farverige ud. Så lad fantasien løbe og få lavet en til dig.

14. Swarovski krystal kæder:

Swarovski krystal kæder

Swarovski -elementer er det bedste i disse dage, idet Swarovski -krystallerne er sat i sareer, tilbehør, ure, smykker osv. Ved siden af ​​diamanter. På samme måde indhenter Swarovski krystalkæder også hurtigt et trendy tilbehør. Disse kæder med krystaller er de flotteste kæder med designerelementet i. Den kan bruges til at fuldføre det smukke look med det matchende sæt armbånd og øreringe.

15. Rhodiumbelagte kæder:

Rhodiumbelagte kæder

Rhodium er meget populær inden for mode smykker. Smykker er lavet med rhodiumfinish, der på en måde ligner sølv. Rhodium -færdige kæder ser meget elegante og trendy ud. Rhodiumfinish bruges i vid udstrækning i disse dage også i guld- og sølvsmykker. Rhodium -færdige kæder ser stilfulde ud, men klemmer samtidig ikke lommerne.

16. Platin -kæder til gave til nogen:

Platin kæder til gave til nogen

En af de dyreste i kæder kan være platinerne. Platin som element foretrækkes til smykker på grund af den elegance, det skildrer. De er meget sarte og charmerende på samme tid. Disse platinkæder er udformet med finesse og reflekterer klasse. Platinkæder er den perfekte gaveindstilling til nygifte par, fødselsdag for din teenagedatter, søn osv.

17. Chevron -kæde med blomster:

Chevron kæde med blomster

Chevron -kæde er et syningsmønster i form af net med masser af variationer. Blomster kan være temaet for kæder. Disse sarte chevron -kæder ser elegante ud med varierede mønstre og multifarver. De ser godt ud på unge piger med kjoler og tunikaer. De kan være højdepunktet for små piger, teenagere osv.

18. Kæde med ringe:

Kæde med ringe

En af de mest inden for modetrends er den tynde kæde med en fingerring i form af et vedhæng. De er så meget i trend i disse dage. De prales af alle, hvad enten det er fester, sammenkomster eller bryllupper. De ser smukke ud og fremhæver nakken og har et godt fald, da de er meget lette.

19. Sølvkæder med sten:

Sølvkæder med sten

Kæder med ædelsten og halvædelsten kan se smukke og klassiske ud. Rubiner, safirer eller smaragder skåret i stil kan besættes og placeres kunstnerisk med guld- eller diamantkæden. De kan bruges som et enkeltstående smykke.

20. Tekstkæder med moderne vedhæng:

Tekstkæder med moderne vedhæng

Kæder med et unikt, enkelt ord som ven, kærlighed, tillid, tro, håb osv. Ser godt ud til daglig brug. Det unikke ord i armbåndet kan minde os om få vigtige ting, der altid forbliver i ens liv. Det kan inspirere os dagligt.

21. Nyeste påfuglkæder smykker:

Seneste påfuglkæder smykker

Et af de mest populære designs til det traditionelle look kan være kæder inspireret af påfugl og påfugldesign med variationer. Påfugl står som et symbol på stolthed, nåde og skønhed. Kvinder har alle disse kvaliteter og kan derfor oprette forbindelse til disse dejlige, magiske påfuglearmbånd. De ser virkelig magiske ud med traditionelle påklædninger.

22. Blå Sardiniakæder:

Blå Sardiniakæder

Disse Blue Sardinia kæder er af et kendt og stort smykkemærke ved navn Stella and Dot. De laver disse peppede og meget på mode kæder med grønne og blå ædelstene. De har kun to unikke farver af blå og grøn blandet godt ind i forskellige tilbehør. De prales over hele verden af ​​berømtheder; modeikoner etc. og ser glamourøse ud på halsen.

23. Fjerede halskæder til damer:

Fjerede halskæder til damer

De er ikke de sædvanlige, lignende slags kæder. Fjerede kæder er smukke til flaunting for kvinder. Fjer er symbolsk for fugle og repræsenterer dermed frihed. Kvinder er nu meget uafhængige, frie og er på niveau med mænd i alle samfundslag. Så alle jer kvinder praler den frihed i disse stilfulde fjerkæder.

24. Læderkæder til drenge:

Læder kæder til drenge

Ægte læder kæder med ugle, ørn, høg designs er ekstremt populære på mode. De kan bruges på forskellige måder som i en kæde, som en krog i bæltet osv. De blander sig meget godt med vestlige outfits. Style disse læderkæder efter tøjet, og det er et hit blandt alle mænd derude for det macho -look.

25. Slangekæder til mænd:

Slangekæder til herrer

Det nyeste inden for modetilbehør er slangekæder udelukkende til mænd. Disse er lavet af rustfrit stål og er ikke de sædvanlige tynde kæder, men er tykke og derfor navnet slangekæder. De kan have mange forskellige nuancer som kobber, guld, rust, mursten osv. Efter eget valg.

Mode er blevet symbolsk med både mænd og kvinder, og de tager tid til at holde deres mode dagbog opdateret hele tiden. Ældre, unge til selv småbørn og nyfødte flagrer med deres egen stil og udseende. Så pralende at den dejlige kæde kan være den bedste løsning til at skabe det ønskede look. Eksperimenter og gør dig klar til at udforske nyere muligheder i det bedste tilbehør til hals, der er kæder. Med et stort udvalg at passe på kan kæder være den lille tweak for at den samme kjole kan ses på en helt anden måde.