9 nyeste og søde italienske guldkæder i trend

De italienske guldsmykker er berømt for sine pragtfulde håndværk. Det italienske 14 k guld er altid smedet på guldsmykker. Der er endda falske italienske guldmærker givet på smykkerne, der ikke har nogen garanti for guld i sin fremstilling. Det rene italienske guld har smedet mærker med 18 karat, da de italienske guldsmeder bruger mere af 18 karat guldsmykker til fremstilling.

Attraktive italienske guldkæder i forskellige stilarter:

Grundlæggende er de italienske guldsmykker et kunstværk i smykkemode, der er lavet og designet og skabt af ethvert guldsmedfirma, der er bosat i Italien. Se her vores top 9 italienske guldkæder med billeder.

1. italiensk vintage stil kæde:

Italiensk vintage stil kæde

De firkantede led i vintage stil, der er indbyrdes forbundet med hinanden, er et fint design af de italienske guldkæder. De firkantede led er tæt forbundet med hinanden og danner et tykt mønster. Sådan en designergylden italiensk kæde kan bæres af både mænd og kvinder.

2. Italiensk Miami Curb Gold Chain:

Italiensk Miami Curb Gold Chain

Den italienske Miami curb cubanske guldkæde ligner slangekæderne, men en smule anderledes i fremstillingen. De italienske guldkædedesign har et unikt præg på sin forskellige måde at fremstille på.

3. Solid to -tonet italiensk kæde:

Solid tofarvet guld italiensk kæde

De tofarvede italienske kædedesign er meget unikke og standardfremstillede. De fantastiske kurver og fastgørelse af forbindelser med hinanden er forbløffende. Linkene er sammenlåst i modsatte retninger og danner et smukt mønster. Et så tykt design af kæden kan gøres kort i størrelse og bæres alene for et dynamisk look.

4. Italiensk tyk Franco guldkæde:

Italiensk tyk Franco guldkæde

Franco -mønsteret af italienske guldkæder er meget berømt og altid favoritdesign blandt mænd og kvinder. Den kan laves i forskellige størrelser, tynd eller tyk, lang eller kort. Ledene er sammenlåst på en måde, der danner en V -form både på indersiden og på ydersiden.

5. Designer italienske guldkæder:

Designer italienske guldkæder

En designerkæde med cirkulære led i begge størrelser af små og store sammenkoblede med hinanden, hvilket får udseendet til at se klart sete cirkler til at se fabelagtigt ud. Et specielt design af mænds italienske guldkæder som dette er et valg af mange.

6. Stranded Link Italian Gold Chain:

Stranded Link italiensk guldkæde

Den storslåede designer italienske guldkæde ser spektakulær ud på halskanten af ​​smukke damer. De strandede links er forbundet med bare en simpel måde, men alligevel skaber et rigt og statement -design utroligt. De italienske kæder smykker er berømt for sine forunderlige kreationer.

7. 14k italiensk gul guld æske kæde:

14k italiensk gult guld æske kæde

Den italienske guldkæde 14k er klassisk. For det meste er rebdesignet og æskekæderne lavet med 14kt guld. Holdbarheden anses for at være god for folk, der elsker at bære kæderne på almindelige dage.

8. Strålende designer italiensk guldkæde:

Strålende designer italiensk guldkæde

De italienske kædesmykkedesign får den ene til at glemme den anden. Designene er så smukt udskårne, at man kan betragte designet som falsk og ikke af guld. De italienske håndværkere elsker det eksperimentelle design og skaber storslåede smykker.

9. Gul guld italiensk netkæde:

Gul guld italiensk netkæde

Mønsteret i italienske guldkæder ser utroligt ud. De tynde netkæder ser utrolige ud på kvinder. Men selv mænd elsker de tykke og brede kæder i maskemønster. Den italienske limning får kæden til at se mere strålende ud i glans og holdbarhed.

Italienske guldkæder smykker kan let identificeres med sine unikke designs, der sjældent laves af andre guldsmedes. Designene er unikke og i ét stykke. Guldsmedene i Italien afslører næppe hemmelighederne ved deres fremstilling af guldsmykker. Det italienske guld og smykker i florentinsk stil ses med 18 karat gult guld og hvidt eller rosaguld. De dygtige håndværkere og kvinder af italiensk arv har den unikke kreativitet ved fremstilling af spektakulære guldsmykker, som andre lande i verden ikke er så gode til.