9 smukke rosaguldskæder til mænd og kvinder

Guldkæder er et af de enkleste og mest elegante smykker, der kan bæres. I vores kultur var det at bære en guldkæde om din hals et symbol på velstand og fred i din familie og hus. Faktisk har mange familier stadig ritualet med at forære deres børn- det være sig mandlige eller kvindelige- gyldne kæder at bære om halsen, når de bliver myndige. Guldkæder er imidlertid i dag ved at blive for mainstream. Den nye trend har skiftet mod rosaguldskæder. Ikke alene er rosaguldskæder elegante, men også meget smukke at se på.

Nyeste og attraktive kædedesign i rosaguld:

Her bringer vi dig Top 9 Rose Gold -kæderne, som du kan vælge imellem.

1. Hvede Rose Gold Chain:

Hvede Rose Gold kæde

Hvedekædekæden er den mest lette, men holdbare kæde, du kan købe. En ny trend med at købe disse smukt slanke hvedekædekæder på dem er begyndt at sætte ind. Dette er en af ​​de mest populære herre roséguldkæder.

2. Box Rose Gold Chain:

Kasse i rosaguld

Box -guldkæderne er en anden slidstærk, men alligevel let herreguldskæde, der kan vise sig at være et godt køb. Det er også ideelt at få et vedhæng med denne slags kæder, da de giver en subtil glans til vedhængene, så de ser bedre ud. Disse kæder fås i slanke eller petite designs samt større og tykkere designs.

3. Rope Rose Gold Chain:

Rope Rose Gold kæde

Hvis 14K rosaguldskæder er det, du leder efter, så forstærker du din stil ved at købe denne eksklusive mænds roséguldkæde med tovled. I dag er der også en ny trend med at købe slankere eller tyndere reblink guldkæder til kvinder.

4. Figaro Rose Gold kæde:

Figaro Rose Gold kæde

Figaro stil af Rose Gold Chains er et ret populært køb, når det kommer til mænd. Lange rosaguldskæder med tunge og tykke Figaro -led omkring din hals holder dig i stil, uden at du risikerer din smukke mandighed. Gå efter det Mænd!

5. Bremse Rose Gold Chain:

Bremse Rose Gold Chain

Curb link rose guldkæden er endnu et populært valg blandt mænd. Det er et klassisk look, der følger, når en mand bærer en kantstenskæde om halsen. Kantstenen er dog lige så holdbar som Figaro; det ser ikke så omfangsrigt ud.

6. Sildebensguldkæde:

Sildben -guldkæde

Sildbenskæder er en mere flad ledtype end de andre. Et tykkere design, der hovedsageligt bæres af kvinder, er også begyndt at trende i mænds smykker. Imidlertid frarådes vedhæng generelt, når de bærer en sildbenet rosaguldskæde.

7. Omega Rose Gold -kæde:

Omega Rose Gold kæde

Omega rosaguldskæden er en anden, der hovedsageligt udelukkende blev brugt af kvinder, men langsomt men sikkert er begyndt at spildes ind i mændenes mode. Omega -linket er kendt for at knække, og det anbefales generelt ikke at bøje det. Imidlertid er det udtryk, at iført en lang rosaguldskæde lavet af omega -links omkring din hals kan give dig ‘smagfuld’.

8. Snake Rose Gold Chain:

Slange Rose guldkæde

Kæden Snake roséguld er en anden type svage knækkede kæder; den er imidlertid mere populær blandt mænd. Slangekæder bruges undertiden også som armbånd.

9. Cubansk rose guldkæde:

Cubansk Rose Gold kæde

Den cubanske rose guldkæde er den gyngende hoftebror til kantstenskæderne. En større diameter giver et gangster -look til denne slags kæder. De ser virkelig fede ud, når de bæres, både omkring halsen og håndleddet!

Rose guldkæder til både mænd og kvinder er en form for de enkleste og mest elegante smykker, der kan købes. Mange familier og kulturer har ritualet med at forære deres sønner og datter rosaguldskæder som et symbol på at blive myndig.Dette er meget fine gaver, der kan gives til bryllupper såvel som fødselsdage.