Guldkæder til mænd – Prøv disse 25 trendy og stilfulde modeller

Hvorfor bærer mænd guldkæder? Let! De elsker at pynte i juveler lige så meget som kvinder gør, og der er masser af grunde til det. Guldkæder angiver personens sociale status, stil og endda arbejde i forlængelse af deres unikke personligheder. Hvis du troede, at rappere kun bærer disse ornamenter, så tager du så fejl! Selv den gennemsnitlige mand foretrækker at bære kæder for at se godt ud fra et mode -synspunkt. Denne artikel har listet 25 bedste guldkæder til mænd, der passer til forskellige lejligheder og outfits.

guldkæder til mænd

Sådan vælges guldkæder til mænd?

Hvis du er ny til at vælge guldkæder, har vi nogle eksperttips til at hjælpe dig med at købe bedre:

  • Først og fremmest skal du sætte et budget og finde ud af, hvor mange penge du planlægger at investere i en guldkæde.
  • Visualiser derefter kædens design, farve og stil. Guldkæder behøver ikke altid at være gule. Du kan gå efter hvidt guld, rosaguld osv., Som har færre procentdele guld end det gule.
  • Beslut guldets karat, før du tager ud til butikken. Afhængigt af budgettet og den stil, du vælger, kan du prøve 8k, 14k, 16k, 18k, 22k osv. Jo højere karat, jo højere er prisen. Men mindre karat kan betyde bedre holdbarhed på grund af en blanding af andre metaller.
  • Prøv forskellige modeller af guldkæder. Spørg også dig selv, om kæden er beregnet til daglig brug eller lejlighedsvis.
  • Du kan gå efter noget slankt og enkelt til daglig brug, som en kæde eller en slangekæde. Stilarter som Figaro, byzantinsk osv. Kan se klæbrige ud til hverdag og fungere godt til særlige lejligheder.
  • Beslut endelig, om du vil bære den med et vedhæng. Hvis du siger ja til det, skal du vælge en slank en med alfabeter, guder, små sten eller perler og endda hundemærker.

Stilfulde og trendy guldkæder til mænd med billeder:

Her kan du få de mest populære designs af ægte guldkæder til herrer i Indien.

1. 14k guld reb kæder til mænd:

14 k guldkæde til mænd

Guld tovkæde blev specialdesignet til mænd i den rige guldfarve på 24 tommer med 14k snoede massive led, robuste og meget smidige, når den bevæger sig på kroppen. Det er stemplet 14k med en loddet totrins sikkerhedslås. Dette er en spektakulær vintage rebkæde, der er 3 mm bred og 24 tommer lang. Det er let og iøjnefaldende.

2. Seneste design af guldkæde til fyre:

Seneste design af guldkæde til fyre

For alle de mænd, der elsker at bære en kæde, ville dette være det bedste valg, da dette vil give et pænt og anstændigt look. Hvis du bærer denne kæde, får de dem til at glitre, når dette strømmer gennem kroppen. Brug af denne kæde holder din nakke perfekt og sikkert. Mænd, der bærer denne kæde, vil se elegant ud med et ægte high -fashion look.

3. Sterling 14 k guldskåret 24-tommers rebkæde:

Sterling 14k guldskåret 24-tommers rebkæde

Denne guldhalskæde til mænd er en sterling 14 k guldskåret 24-tommers rebkæde, der vil være en smuk kæde, der har et enkelt og elegant look, da dette design er komplet med et 14 karat gult guld over sterling sølv. Den måler cirka 24 tommer, og kæden er en diamantsleben, der er sikret med en hummerklo -lås. Denne kæde er afsluttet med en diamantsleben.

4. Simon Frank guld cubansk kæde til mænd:

Simon Frank guld cubansk kæde til mænd

Forbedre din garderobe med denne fantastiske cubanske kæde fra Simon Frank lavet med 14 karat gult guld, og hovedlegeringen er sølv, der giver kæden et varigt look hele tiden, som kan overføres til de næste generationer. Dette nyeste herre-guldkæde-design har en hummerklo, der sikrer let åbning, og anti-pletten med højpoleret finish giver halskæden mange års skønhed.

5. Fremada 14k gult guld kæder til mænd:

Fremada 14k gult guld kæder til mænd

Hvis du bærer denne Fremada gulgulds kantkæde omkring din hals, vil det føje lidt til dit outfit, og denne 14 karats gule guldkæde vil være en afslappet måde at få adgang til hver dag. Det vil være perfekt til at hænge på tværs for at udtrykke din egen stil. Med et klassisk design til kantsten, vil dette være et iøjnefaldende design.

6. Olivetti mænds 24 tommer rebkæde:

Olivetti mænds 24 tommer rebkæde

Olivetti mænds 24-tommer reb lange guldkæde med sin brede form og lette vægtdesign vil være let at tage på og meget behagelig at have på. Denne kæde er sikret med en hummerklo -lås og har længere holdbarhed med robust rustfri konstruktion. Det vil være et perfekt valg i det lange løb og vil se fantastisk ud, når det kombineres med en T-shirt med V-hals.

7. Palm Beach mænds gul guld overlay 30 ″ kæder til mænd:

Palm Beach gul guld overlejring til mænd 30

Palm Beach Yellow Gold Overlay 30 ″ kæder til mænd har en stor kantstenskæde pakket ind i et varmt gult guldoverlay på metal. Ved at være sikret med en hummerlås ser dette stilfuldt ud. En bruger kan få et smukt udseende med denne guldkæde, tilføje et strejf af bling til dit outfit og let bæres med alle skjorterne.

8. Sterling 14 k cubansk link guldkæde til mænd:

Sterling 14 k cubansk link guldkæde til mænd

Denne klassiske og stilfulde 14 k cubanske kæde med guldkæde til mænd er fint udformet med et fyldigt 14 Karat gult guld og endte med en poleret finish og sikret med en hummerlås. Dette fås i forskellige størrelser som 22-tommer, 24-tommer, 26-tommer og 30-tommer, så du kan vælge dine foretrukne guldkæder til mænd.

9. Simon Frank 14k guld overlejringskæde:

Simon Frank 14k guld overlejringskæde

Tilføj et strejf af elegance til ethvert outfit med denne Simon Frank 14k guld overlejring Herrekæde, og dette vil give et enkelt og klassisk look, som du helt sikkert vil elske. Dette vil blive let vægtet til at bære, hvilket tilføjer et stilfuldt udseende til brugerens udseende.

10. Mænds guldkæde fyldt med kantstenskæder:

Mænds guldkæde fyldt med kantlinjekæder

Mænds guldkæde fyldt med kantede kæder finere led vil være tilgængelige i alle størrelser til kvinder og mænd og er designet til at passe alle mennesker, inspireret af et unisex design. Denne kæde er fyldt med guldmetal og stærkt sikret med en hummerlås med fastgørelse af 14 karat guldfyldt frimærke. Kædebredden er cirka 2,5 mm ca..

11. Pori italiensk 14k guldskåret slangekæde til mænd:

Pori italiensk 14k guldskåret slangekæde til mænd

Denne pori italienske 14k guldskårne slangekæde til mænd er lavet med guld, der ender med et diamantsnit, der vil passe perfekt til børn og mænd. Det kan være begavet og er et perfekt valg til at præsentere gaver, da den sorte fløjlpose var inkluderet i en guldfarvet og guldmetal.

12. Guldfyldt kæde Flat Snake Singapore Design til mænd:

Guldfyldt kæde flad slange Singapore Design til mænd

Guldfyldt kæde flad slange Singapore design blev specielt fremstillet til mænd og fås i forskellige størrelser. Mænd, der bærer denne kæde, vil føles lette, men det tilføjer ikke et perfekt look. Selv små børn kan bære dette, da dette vil tilføje skønhed og et stylet udseende.

13. Guldfyldt kæde i Boxed Link Design:

Guldfyldt kæde i Boxed Link Design

Guldfyldt kæde i boxed link design vil have en stil og et klassisk look, der vil tiltrække de andre, der ser på denne kæde. Definitivt vil iført denne kæde få et iøjnefaldende look. Dette vil blive sikret med spænder, hvor brugeren ikke føler frygt for at miste det. Blandt alle andre vil dette design være mere stilfuldt og elegant.

14. Sterling Essentials 14k forgyldt italiensk laserskåret rebkæde:

Sterling Essentials 14k forgyldt italiensk laserskåret rebkæde

Sterling Essentials 14k forgyldt italiensk laserskåret rebkæde blev fremstillet i Italien. Dette er en eksklusiv rebkæde, der har en funklende laserskåret finish, der tilbyder en unik og smuk tekstur. Dette design var fint udformet med fine 14 karat gult guld, og denne kæde vil være tilgængelig i dit valg af seks forskellige længder.

15. 4k Yellow Gold Coral Starfish til mænd:

4k Yellow Gold Coral Starfish til mænd

Denne 4k Yellow Gold Coral Starfish til mænd blev fremstillet i temaet sea life, der har en smuk diamantslibt koralstjerne og afsluttet med en delikat marinerlink-kæde, der er fastgjort med en fjederring. Dette er et klassisk design til mænd og små drenge, da denne kæde er let at have på.

16. Sparkle Water Wave guldkæde til drenge:

Sparkle Water Wave guldkæde til drenge

Denne glitrende vandbølge guldkæde til drenge var guldfyldt med et vandbølgedesign, hvilket gjorde dette design unikt og stilfuldt fra alle de andre. Brug af denne kæde vil give lang levetid og let at bære uden forstyrrelser. Du kan have en række valgmuligheder i forhold til online butikker.

17. Guldfyldt kantstenskæde med finere links:

Guldfyldt kantkæde med finere links

Denne guldfyldte kantkæde med finere led til mænd blev lavet med de finere led, og du kan vælge designene efter dine krav. At købe dette design online vil være den bedste mulighed, da du kan få mange designs derovre. Men sørg for at få det design, der får dig og dit look til at se lysere og elegant ud.

18. Franco 10-karat massiv guldkæde til mænd:

Franco 10-karat massiv guldmændskæde

Denne Franco 10-karat massiv guld herrekæde blev udformet indviklet i Franco-stil, og den gule guldkæde vil helt sikkert have en høj polsk finish for den ultimative finesse. At vælge dette design vil være perfekt for mænd i alle aldre, da dette vil give dem en maskulin stil. Den kan også bæres med et vedhæng.

19. 14 k gult guld 6,5 mm hul Franco -kæde til mænd og drenge:

14 k gult guld 6,5 mm hul Franco -kæde til mænd og drenge

At bære dette design vil være perfekt sammen med vedhængene, eller det kan også bæres alene for det ideelle supplement til dit ensemble. Med en bredde på 6,5 mm vil det i høj grad forbedre brugerens udseende. Den fås i alle størrelser, og du kan få den, der passer bedst til dig.

20. 14-karat gult guld 8 mm solidt rebkæde til mænd:

14-karat gulguld 8 mm solid rebkæde til mænd

Denne 14 karat gyldne guldkæde måler omkring 8 mm blev lavet sammen med rebkæden, der passer til mænd ved at få dem til at se unikke og anderledes ud end andre. Det vil være bedst at købe via online butikkerne, da de kan give flere designs og stilarter afhængigt af dit valg.

21. 10K Franco guldkæde til mænd:

10K Franco guldkæde til mænd

10k guldkæden til mænd blev lavet i Franco -modellen, hvilket gør dette design unikt og stilfuldt. Dette design er det mest populære blandt alle de andre designs. At bære dette design vil være det perfekte valg, der passer til personer i alle aldre. Prøv dette anderledes guldkædedesign til mænd.

22. Fremada 10k gul guldkæder til mænd:

Fremada 10k gul guldkæder til mænd

Denne Fremada 10k gul guldkæde til mænd med et klassisk venetiansk æskedesign byder på et meget poleret finish, da dette er udformet med et 10 karat guld, der sikrer kæden med en fjederring. Du kan bære dette alene eller ved at kombinere det med et vedhæng, der tilføjer ekstra skønhed. Den meget polerede finish vil give denne kæde et iørefaldende og fængslende udseende til de seere, der ser på dette design.

23. Round Curb Thick Z Gold Overlay Chains til mænd:

Round Curb Thick Z Gold Overlay Chains til mænd

Disse afrundede kantsten tykke mænds guldkæder med et Z -overlæg vil være det bedste valg af kæder til mænd, og dette vil være den perfekte idé at bære til begivenheder som afslappede begivenheder, der ser enkle ud på grund af tykkelsen af ​​det bånd, der bruges i designet.

24. Gul guld Heavyweight mænds guldkæde:

Gul guld Heavyweight mænds guldkæde

Det er den nyeste guldkæde til herresmykker. En gul guldkæde med en tung vægt har et tykt virvar af både poleret og struktureret, der tilføjer elegance til den person, der bærer den. Dette design er udført i 14 karats guldsmykker, der sikrer et hummerkloslås. Dette vil være det bedste blandt alle guldkæder til mænd til rådighed.

25. Petite kæder i gult guld til mænd:

Gul guld petite kæder til mænd

Guldkædedesignerne til mænd fås nu i forskellige designs og mønstre, og en blandt dem er de små guldkæder til mænd, der giver et smukt look til den person, der bærer dem. Hvis du er interesseret, får du et nyt design, at vælge dette design vil være et klogt valg.

Ikke desto mindre vil der altid være nye stilarter og designs, som håndværkere løbende vil skabe. Ikke alt, der glitter, er guld, og derfor skal du bruge lidt tid på at undersøge, før du beslutter dig for at købe en kæde til dig selv. Hold øje med de nyeste trends og designs, der findes på markedet. På samme tid kan du lære mere om de pålidelige og anerkendte smykkeproducenter, hvorfra du kan få dem.

“>