Top 15 platin kædedesign

Alle, der ved noget om smykker, vil klart forstå hierarkiet af ædle metaller med platin oven på det, da det er et af de mest eftertragtede metaller, når det kommer til at lave yndige smykker. Dette skyldes, at platin er smuk, holdbar og ekstremt ren. Selve platinens renhed er et tegn på renheden af ​​de følelser, den kan repræsentere, især når den blev givet som en gave eller som et symbol på kærlighed. Disse bruges også i sundhedsvæsenet på grund af deres fordele i forhold til andre inaktive metaller. Platinkæder bruges ikke kun i sundhedssektoren, men også i industrisektoren på grund af deres høje trækstyrke og antioxidantegenskaber. Platinkæder er tungere end andet materiale, såsom guld og sølv. Platin er en ekstremt sjælden, endda ekstra værdifuld end guld, hvilket til dels er årsagen til, at det betragtes som overlegen. Her er forskellige stilarter og designs af platinkæder med deres betydning for dine oplysninger.

Bedste platin -kædedesign:

Her er vores top 15 platinkædedesign som følger.

1. Platinhalskæde med koraller og sten:

Platin kædehalskæde med koraller og sten

Platin er sandsynligvis det bedste materiale at lave smykkerne fra. Platin -kæden skal afspejle individualitet og frihed. Platin kæden er designet med kasse design. Platin er et fremragende metal, der holder længe og kræver lidt vedligeholdelse. Dette kan være perfekt til at bære alene eller med lette til mellemstore vedhæng. Det giver et unikt udseende, og du kan bære denne kæde til enhver form for begivenhed.

2. Autentisk Platinum Rounded Link Chain:

Autentisk platin afrundet link kæde

Smuk og unik platin afrundet ledkæde er velegnet til både kvinder og mænd. Denne kæde er lidt større og tykkere end andre kædedesign. Der findes forskellige farver, og tilføjelse af en ekstra farvet vedhæng giver ekstra blik til halskæden. Det er den bedste platinkæde til mænd.

3. Kvinders Platinum Solitaire halskæde med 1/2 ct TDW Diamond:

Kvinders Platinum Solitaire halskæde med 1/2 ct TDW diamant

Elegansen i hvidguld og en rundslibet diamant giver denne halskæde tidløs skønhed. Halvkarat perle har uendelige muligheder for koordination og stil. Dette smykke giver det blændende look med det enkle touch, der perfekt balancerer dine prangende stilarter. Denne diamant vedhæng halskæde er en garderobe hæfteklammer til at supplere udseende til enhver lejlighed. Det kan også være en perfekt samling tilbehør til kvinder.

4. Diamant over sterling sølv hjerteformet vedhæng og rebkæde:

Diamant over sterling sølv hjerteformet vedhæng og rebkæde

Platin kæder fås også til mænd. I dag er platinsmykker og kæder ved at blive meget populære, og prisen på dette metal er dyr. Det går også ekstremt godt med formelt slid, og det kan også bruges til manchetknapper. Denne fine hjerteformede vedhæng dekoreret med ægte hvide sten er udført i platin over sølv, der hænger i en rebkæde.

5. 16 tommer Platinum Trace Kvinder Kæde til Vedhæng:

16 tommer Platinum Trace Kvinder Kæde til Vedhæng

Platin spor kvinder link kæde adskilt med forsølvet materiale. Denne tynde lille platinsporskæde til små vedhæng. Dette er en smal led, let vedhængskæde perfekt til at bære alene eller med lette og mellemstore vedhæng. Den lukkes med en lille fjederboltlås. Dette giver en unik udsigt sammenlignet med andre.

6. Unik 950 solid platin oval ledkæde:

Unik 950 solid platin oval ledkæde

Massiv platin oval link kæde, hvert eneste link er blevet forbundet med oval formet link, og denne platin med stål basiskæder er forsynet med sølvbelægning. Folk dem, der ønsker at bære denne form for tung platinkæde, gå med disse solide platin ovale linkkæder, der forbedrer dit udseende og hele personlighed.

7. Platinum.950 26 tommer kabelkæde til mænd:

Platinum.950 26 tommer kabelkæde til mænd

Platin er et langt holdbart og ædle metal, hvilket gør det godt til at lave stykker, der vil vare og blive brugt regelmæssigt, hver dag, hvis en person ønsker det. Platin designkæder er bedre at bære end andre metaltyper, såsom guld eller sølv hver dag, og gemmer derefter platin til virkelig særlige lejligheder. Kabeldesignet kæde giver inspirationsfølelsen for brugerne.

8. Mænds Platinum.950 18 tommer kabelkæde:

Mænds Platinum.950 18 tommer kabelkæde

Platin herrekæde har deres særlige kvalitet, og de kan bruges i mange brancher. Materialer, der bruges til fremstilling af platinkæder, er i stort antal, alle slags materialer har deres særlige glans og kvalitet. Denne kabelforbindelse platin kæde giver et unikt look.

9. Diamant cubansk link kæde til mænd og drenge:

Diamond Cuban Link Chain til mænd og drenge

Den fabelagtige diamant cubanske link kæde fremstillet af poleret platin vejer cirka 95 gram og besat med mousserende runde diamanter. Det kan præsenteres med flere luksuriøse linkdesigner, og den fantastiske kombination vil helt sikkert kombinere solid platin og blændende diamanter. Disse halskæder i terningdesign er velegnede til traditionelle funktioner, der måler cirka 21 tommer lange og 6 mm brede.

10. Montebello Platinum Princess-cut halskæde til kvinder:

Montebello Platin Princess-cut halskæde til kvinder

Platinkæder kan virkelig få kvindens følelse til at føle sig speciel. Utallige platinakæder til kvinder er tilgængelige i webbutikker. Du kan få elegant og stilfuld prinsessesleben hvid diamant i en spids indstilling. Platin kæden er fremstillet af platin med en matchende æske kæde og fjederring lås.

11. Palm Beach Platinum over Diamond in Motion Circle vedhæng halskæde:

Palm Beach Platinum over Diamond in Motion Circle vedhæng halskæde

Palm Beach platin over diamanten i bevægelsescirkel vedhængskæde giver den smukkeste udsigt, og den kan være velegnet til enhver form for lejlighed. Dette kan konstrueres af poleret platin over sølv; dette smykke har en unik stil. Kæden viser et upåklageligt diamantdesign.

12. Fremada Platinum 18-tommer kabelhalskæde:

Fremada Platinum 18-tommer kabelhalskæde

Den fine platinkæde skaber et klassisk look til hverdag. Dette giver et enkelt blik og velegnet til både mænd og kvinder. Hvis du tilføjer et vedhæng, vil det helt sikkert give dig et godt tilbehør til din påklædning.

13. Fremada Italian Platinum Round Chain:

Fremada italiensk platin rund kæde

Tilføj et stilfuldt smykke til din garderobe -samling med denne Fremada rund hvedekæde i sterlingsølv. Den har en smuk poleret finish og en klassisk rund hvedekæde. Du kan vælge mellem otte forskellige længder og stykker, der bringer alsidighed og elegance. Det var sikret med en hummerklo lukning og kan bæres hver dag.

14. Eloquence Platinum 2 1/2 ct TDW Geometric Pendel:

Eloquence Platinum 2 1/2 ct TDW geometrisk vedhæng

Denne vedhæng er lavet med to diamanter, der er arrangeret på en måde til at danne skjoldformen. De er udformet af eksperter med platin i høj kvalitet, som er holdbart og designet med inspiration fra nutidens “krigere i den blide tid”. Den har en glitrende rundskåret sten i vedhænget med hummerlåsen på den tredobbelte kæde.

15. Platinakæde til kvinder med vedhæng i dobbelt hjerte:

Kvinders platinekæde med dobbelt hjerte vedhæng

Den dobbelte hjerte vedhæng er indlejret i skinnende runde diamanter, og den er lavet af 10-karat hvidguld. Det er en 18-tommer rebkæde udstyret med fjederringens lås for enden. Det har elegant design bedste dragter til brude tøj og hjerte rørende gaver til din elskede. Dette er en perfekt platin kæde til kvinder.

I dag er anvendelsen af ​​platin stadig stigende. Platin’s effektivitet som leder af elektricitet har gjort det til et yderst nyttigt materiale til elektriske kontakter og numeriske industrielle formål. Desuden er platin naturligt hvidt og reagerer ikke med luft, så dine smykker vil altid forblive hvide som den første dag du købte det.