12 innovatiivista keittiötangon muotoilua nykyaikaisiin keittiökalusteisiin

innovatiiviset keittiöbaarimallit baarituolit puinen pöytälevy

12 innovatiivista keittiötangomallia nykyaikaisiin keittiökalusteisiin

Mikä tekee keittiön baarista unohtumattoman? Hieno tyylisi? Sileät materiaalit? Baarituolit, jotka kiinnittävät katseesi? Kyllä, kyllä, ja kyllä! Olipa sinulla ullakokeittiö tai pieni keittiönurkka, jossa valmistat päivittäistavaroita, on olemassa tapoja sisällyttää baarityyli kokoonpanoosi!

Tänään tarjoamme sinulle 12 unohtumatonta keittiöbaaria ja katso, mikä tekee niistä todella tyylikkäitä. Kiinnitä erityistä huomiota jokaisen valinnan viivoihin ja muotoihin sekä huoneen sisustukseen. Esimerkiksi riippuvalaisin voi tehdä ihmeitä, kun se roikkuu keittiötangon päällä! Ja älä unohda valita upeista baarijakkareista!

Puiset keittiöpalkit

Aloitamme puisilla keittiöpalkkeilla, suosittu valinta, joka lisää paljon lämpöä tilaan. Kuinka voit sisustaa? Mahdollisuudet ovat rajattomat … Alla näemme erikoisprojektin nimeltä Zero Energy House. Huomaa puupalkin modernisoitu ulkoasu sekä mahdollisuus yhdistää se valkoisiin verhoiltuihin istuimiin luodaksesi vaalean ja tumman kontrastin.

Moderni keittiötangon muotoilu puusta

innovatiiviset keittiöpalkit suunnittelevat baarituolit nahkaverhoillut riippuvalaisimet

Seuraavassa valitussa kuvassa näemme toisen puupalkin, joka on tällä kertaa yhdistetty työjakkaraan. Monet puupalkit tai ruokapöydät on varustettu metallisilla istuimilla. Lämpimän puun ja viileän metallin vastakkainasettelu ei ole vain mielenkiintoista, vaan myös se, miten metallituolien ja -jakkaöiden teollinen ilme luo välittömän “vintage -modernin” vaikutuksen   .

Moderni baari työjakkaralla

innovatiivinen keittiöbaari suunnittelee baarituolit valkoiset sisäänrakennetut kaapit

Paksu on sana seuraavaan asennettuun huoneeseen! Palkin olennaiset puukäyrät alla ovat keskeneräiset, jotka todella erottuvat tummista työtasoista. Ylävalo lisää hieman draamaa. Perinteinen kohtaa modernin odottamattomalla tavalla.

Paksu Baarin muotoilu luonnon kanssa puu

innovatiivinen keittiöbaarimalli baarituoli musta puu kattoallas

Sinulla ei ole vielä baaria etkä suunnittele sitä lähitulevaisuudessa? Hanki ulkoasu Restoration Hardwaren Soda Fountain -baarijakkarat, jotka ovat saaneet inspiraationsa 1800 -luvun Soda Fountain -jakkareista. Yhdistä se puupöytään, lisää teollisuusvaunun valaistus ja olet valmis lähtemään. Nämä istuimet ovat mukavia ja pehmustettuja mukavaan kosketukseen!

Hae baarista keittiöön

innovatiivinen keittiöbaari suunnittelee baarituolit riippuvalaisimet valkoiset kalusteet

Katsotaanpa ”tumma kohtaa valon” -ilmapiiri alla olevassa modernissa keittiössä! Kiiltävä baari runsaalla sävyllä luo upean kontrastin valkoisiin verhoiltuihin ulosteisiin. Paitsi että ne ovat pehmustettuja, niissä on paljon selkänojaa. Tämä minimalistinen huone on visuaalisesti silmiinpistävä ilman sotkua!

Tyylikäs keittiöbaari

innovatiivinen keittiöbaari suunnittelee baarituolit lumoavia huonekaluja

Metallinen keittiöbaari

Metalli on sileää. Se on moderni. Se on teollista. Metalli on ajaton! Rakastamme metallisen keittiöbaarin ulkoasua alakerrassa, tämä on todella moderni saari, jossa on pesuallas. Kaksi mustaa ja kromijakkaraa täydentävät tämän istuinalueen ulkoasua muun keittiön kanssa.

Metallinen keittiöbaari

innovatiiviset keittiöbaarimallit baarituolit musta metalli aksentti

Ruostumaton teräs sopii täydellisesti kirkkaan sinisiin kaappeihin seuraavassa varustetussa keittiössä. Tämä “baari yhdelle” todistaa, että pienimmätkin keittiöt voivat nauttia baaritiskityylistä! Nahkainen jakkara lisää lämpöä ja kiinnostusta tähän luovaan tilaan.

Säteilevä sininen keittiöbaari

innovatiivinen keittiöpalkki suunnittelee metallirakenteisia sinisiä pintoja

Valoisia ja värikkäitä keittiöbaareja

Nyt kiinnitämme huomiomme valoon, kirkkaaseen ja elävään. Aloitetaan modernilla bistro -keittiön tuoreella ilmeellä, jossa on baarina toimiva marmorisaari. Maanläheiset puiset jakkarat tekevät selväksi, että tämä bistro -tila on ehdottomasti nykyaikaista. Huomaa ylhäältä riippuvat teolliset perävaunuvalot.

Valkoinen marmorisaari puisilla baarituoleilla

innovatiiviset keittiöbaarimallit baarituolit puu maalaismainen moderni

Alla olevassa modernissa Seattlen loft -keittiössä on metallinen perävaunun valaistus ja teolliset baarituolit. Mutta näissä tuoleissa on moderni veistoksellinen elementti, jota ei voida väärentää. Huomaa myös, kuinka puiset istuimet lämmittävät huoneen voimakasta häikäisyä.

Tyylikäs moderni keittiöbaari

innovatiivinen keittiön baarimalli baarituoli valkoinen rakenne puulattia

Seuraavaksi saamme annoksen taksinkeltaista, jonka alla on aurinkoinen palkki. Valkoinen on täydellinen sävy istuimille, koska se korostaa huoneen terävää sitrushedelmää. Ja tummat puiset yksityiskohdat ovat loistava kontrasti vaaleampiin elementteihin, jotka hillitsevät tilaa kokonaisuutena.

Värikäs keltainen keittiöbaari

innovatiivinen keittiöpalkki suunnittelee baarituolin keltaisen yläosan

Oranssi on seuraava sisustus. Baari ei loista vain hohtavan tulisen sävyn kanssa, vaan tämä väri näkyy koko talossa. Huomaa sen läsnäolo ruokasalin seinätaiteessa sekä suurella olohuoneen sohvalla. Musta ja krominen baarituoli ovat ihanteellisia kumppaneita, samoin kuin kultainen riippuvalaistus, joka tehostaa huoneen lämmintä valoa.

Oranssi keittiöbaari

innovatiivinen keittiöbaari suunnittelee baarituolin punaisen sohvan

Päätämme erottuvaan huoneeseen, jossa yhdistyvät valkoiset työtasot suklaan aksentteihin. Ja älä unohda, että seinien vastustamaton harmaan sävy on tummennettava hieman! Siellä on juuri tilaa kahden tuolin baarille, joka muuttaa tämän keittiön seurustelupaikaksi aterian valmistuksen aikana. Huomaa, että tässä sisätilassa ei ole sotkua, mikä on täydellinen valinta huoneeseen, josta on näköala!

Valkoinen baari modernissa keittiössä

innovatiivinen keittiöpalkki suunnittelee valkoisen värin modernin sisustuksen

Onko sinulla kotibaari keittiössä? Miten sisustit huoneen? Kerro meille, miltä baarijakkarat näyttävät! Jaa ajatuksesi jättämällä kommentti alle …