Hyödyllisiä vinkkejä pieneen keittiöön – käytännöllinen ja viihtyisä

hämmästyttävän tuntee pienen keittiön suunnittelun kodikas idea pesuallas keittiökaapit

Vinkkejä pieneen keittiöön

 Huolellisesti suunnitellut keittiökeittiöt tarjoavat paljon yhdessä paikassa – tämä on yleensä suunnittelijan suunnittelema kapea huone, josta löydät runsaasti säilytystilaa ja ruoanlaittoystävällistä mukavuutta remontin jälkeen.

 Käytännöllisiä ideoita pieneen keittiöön – lasiset etukaapit tai avohyllyt

sininen lasi keittiökaapit musta valkoinen kompakti pieni keittiö

Kapeat ja kapeat keittiöt arvostavat koti- ja ammattikokit suuresti lattiansa vuoksi ja koska niiden kanssa on helppo työskennellä. Vanhoissa taloissa ruokakomeroiden keittiömallit oli niin hienosäädetty, että ne vastaavat nyt tyylikkäästi modernia talon sisustusta ja muotoilua.

 Jäykkä keittiö – tumma tunnelmavaikuttava valkoinen oranssi pienet keittiön tekstuurit pienentävät keittiökaappeja

Yleensä käytäväkeittiössä on 2-seinäinen kaavio, jonka välissä on työskentelyalueita käytävän vastakkaisilla puolilla. Toinen keittiömuoto (lähinnä pienissä huoneistoissa) järjestää laitteet ja pesualtaan yhdelle seinistä.

Työtoimintoja ja muodikkaita muotoja

keittiön työtaso puu tumma keittiölokero kompakti pieni

 Suunnittelijat ja asunnonomistajat yrittävät nyt miettiä uudelleen, mikä ruokakomero voisi olla ja minkä pitäisi olla, optimoimalla joka sentin vapauttaakseen tilaa kiireisille toiminnoille ja muodikkaille muodoille. Jos sinulla on kotona noin kapea keittiö, katso fiksuja tilaratkaisuja ja suunnittelijoiden tyylikkäitä mielenkiintoisia strategioita!

Logistiikka kapeaan keittiöön

kiiltävä pinta ruoho vihreä musta valkoinen alkuperäinen moderni pieni keittiösi

Paranna työtäsi laajentamalla keittiön keskikäytävää neljään jalkaan neljä jalkaa aina kun mahdollista. 0,90 metrin pidennys edistää paljon hyvää työtä keittiössä, ja siellä on tilaa useille kokkeille. Ajattele hyvin järjestettyä työprosessia kolmiojärjestelmässä, jonka välinen etäisyys kunkin työskentelyalueen välillä on enintään 2,40 m – ruoan purkamisesta pakkaukseen. Olisi hyvä, jos kaikki olisi yhdellä seinällä – ruoanlaitto, jäähdytys ja ruokakauppa – ja pesuallas, astianpesukone ja kaappi toisella seinällä. Tämä helpottaa työtäsi keittiössä ja yhden, mutta myös kahden kokin työtä paljon helpompaa. On parempi sijoittaa jääkaappi oven viereen, jotta juomat ja välipalat ovat kävijöiden ulottuvilla, mutta myös työtilan ulkopuolella.

Kodikas ja kompakti valkoinen keittiö – moderni tyyli

pieni keittiö valkoinen musta kirkas tunnelma idea ylemmät keittiökaapit

Jos työskentely suljetussa tilassa on vaikeaa, avaa tila keittiön toiselta puolelta viereiseen huoneeseen. Luo läpivienti sisäseinälle tai korvaa seinä pitkällä keittiösaarella, jossa on vähintään yksi työskentelyalue, riittävästi säilytystilaa ja / tai aamiaisbaari, jossa on muutama paikka.

 Valaistus, varasto & sisustus

keittiön lohkon tekstuurit puu valkoinen musta vihreä keittiön takaseinä kompakti

Yritä poistaa esteet, jotka häiritsevät silmiäsi, rajoittavat auringonvaloa tai estävät kokkitiimiä toimimasta. Suunnittele keittiösi lasisilla etukaapilla tai avoimilla hyllyillä, jotta huone näyttää tilavammalta. Pidä keittiö aina hyvässä kunnossa laitteistokeittiökoneiden, sisäänrakennettujen valojen ja kätevästi sijoitettujen säilytystilaa käyttämällä. Pienet laitteet on säilytettävä, kun niitä ei tarvita.

 Kompakti asunto – keittiö ja olohuone yhdessä huoneessa

Pienen keittiön värin olohuoneen työtasokeittiö

Asettelu paikallaan, on aika käsitellä esteettisiä kysymyksiä. Ajattele vaaleampia ja ilmavia värejä seinillesi, kaappeihisi ja laitteisiisi – se olisi paras valinta! Kyse on kapean ympäristön visuaalisesta uudistamisesta, joten voit valita aurinkoisen keltaisen, vaaleansinisen, helmenharmaan tai vaaleanvihreän seinille. Valkoiset laatat ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, vaaleat värit ja heijastavat pinnat keittiössä – siellä työskentely on varmasti hauskaa!

 Lumivalkoinen keittiön sisustus – modernit riippuvalaisimet, värikäs seinämaalaus

keittiösaari lumivalkoinen riippuvalaisin tyylikäs moderni seinämaalaus

Koska vietät paljon aikaa ruokakomeroosi, sinun on tehtävä tilasta ystävällinen ja hyvin henkilökohtainen. Esittele arvokkaita kokoelmiasi, käytä värikkäitä kuvioituja juoksuja, ripusta värikkäitä grafiikoita seinille ja myös jotain koristeellista ikkunaan, esim. B. kudotut verhot. Toivotamme sinulle hauskaa pienikokoisen asunnon sisustamisessa ja tiedämme, että löydät paljon iloa pienestä tilasta, joka näyttää nyt suuremmalta ja ystävällisemmältä.

Ylä- ja alakeittiön kaapit, jotka on verhottu vaaleilla puukuvioilla – kompakti, kapea keittiö puinen rakenne pieni keittiö ohut kompakti pieni käytännön vinkkejä    Yksivärinen keittiön sisustus – kiiltävä keittiöpeili keittiön suunnittelu valkoinen pieni kompakti ohut alkuperäinen käytännöllinen toiminnallinen

vinkkejä pieneen keittiöön valkoinen kompakti ohut