Kalusta moderni keittiö tyylillä ja maulla

Ilmeisiä ja yksinkertaisia ​​ratkaisuja, jotka takaavat täydellisen viimeistelyn nykyaikaisiin keittiöihin

Tuntuuko modernin keittiön täydellinen viimeistely sinulle liian suurelta haasteelta? Haluamme muuttaa sitä seuraavilla vinkeillä ja esimerkeillä. Hyvin yksinkertaiset ja ilmeiset toimenpiteet voivat varmistaa, että keittiötilasi näyttää täysin yhtenäiseltä, toimivalta ja kodikkaalta.

Moderni keittiö – on juuri sitä, mitä kaipaat kotiisi?

moderni keittiökalustus keittiön suunnittelu

Luonnonvihreä – Luonnonvihreä väri yllättää meidät aina erinomaisilla ominaisuuksilla. Se voi piilottaa täydellisesti keittiön huonekalujen ja pintojen viat. Voit myös antaa keittiövälineidesi vastata kuvaympäristöön (jos sellainen on mahdollista).

Tai voit yksinkertaisesti integroida luonnon tunteen keittiöön ja tehdä siitä kodikkaamman. Tässä toisessa tapauksessa harkitse sopivien kuvioiden tai kuvien näyttämistä.

Salviavihreä on erityisen onnistunut ja ajankohtainen vaihtoehto luonnon tuomiseksi muotoiluun. Ehkä hän olisi sinulle sopivin.

Aksenttiseinät punaisella – Punaisen hallitsema keittiö voi näyttää erittäin modernilta ja onnistuneelta, mutta aistit ovat liian stressaantuneita. Toisin sanoen tätä sävyä tulisi käyttää maltillisesti, jotta kaikki keittiössä viihtyisät. Tee osa seinistä punaisella, jotta tämä energia olisi mukanasi.

Voit esimerkiksi viimeistellä seinän punaisilla keittiökaappeilla. Joten tämä väri näyttää jännittävältä taustalta, mutta ei hallitse paljon. Punaisena voit valita myös osan keittiön muista kalusteista. Tämä konsepti elää kontrasteista, joten valkoinen väri olisi erityisen sopiva.

Sekoitus maalaismaisia ​​elementtejä, jotka on sisustettu modernisti

moderni keittiökalustus keittiösuunnittelu sisustusideoita keittiökalusteiden suunnitteluideoita

Punaiset seinät ovat sopiva vaihtoehto huoneeseen, jossa se palaa usein

moderni keittiökalustus keittiön suunnittelu sisustusideoita laitteet

Säilytystilaa seinän korkeudella – Voit omistaa keittiön yhden seinän vain säilytystilalle. Tässä tapauksessa kaapit tai hyllyt vievät tilaa kattoon asti. Tällainen ratkaisu ei ole vain käytännöllinen, vaan myös erittäin tehokas. Monissa kotitalouksissa tämä on juuri oikea tapa luoda omaperäisyyttä.

Yhteys veden kanssa – Ne takaavat rauhallisen ja modernin ilmeen samaan aikaan, kun heräät keittiössäsi veden kanssa. Tämä toimii upeasti yhdistämällä vaalea turkoosi ja valkoinen. Tämä on tietysti vain yksi monista mahdollisista vaihtoehdoista. Valitsimme sen esimerkkinä, koska se antaa huoneelle tilavan ja hauskan luonteen samanaikaisesti. Tummemmat koristeet tai vahvemmat kontaktit voivat puolestaan ​​luoda enemmän draamaa.

Elohopea – Kirkas ja säteilevä keittiökalustus – toinen ilmeinen sisustustapa, jota voidaan käyttää nykyaikaisissa konsepteissa. Elohopea antaa sinulle molemmat ominaisuudet samanaikaisesti. Voit täydentää tämän sävyn keittiön ja yhdistää sen upeasti nykyaikaisiin metallikoneisiin, ruskeisiin yksityiskohtiin ja eläviin luonnollisiin koristeisiin.

Tumma suklaa – Menestyvät ratkaisut nykyaikaisiin keittiöihin eivät perustu täydelliseen konseptiin. Heidän suuri salaisuutensa on se, että ne herättävät miellyttäviä yhdistyksiä ja luovat oikean tunnelman. Taitava valikoima teemoja, värejä, pintoja ja täydellisesti integroidut toiminnalliset laitteet häiritsevät meitä epätäydellisyydestä. Yhdistämme tällaiset ratkaisut tiettyihin aiheisiin, joten ne täyttävät keittiökalusteemme elämällä, mielikuvituksella ja merkityksellä. Tyypillinen esimerkki on keittiön muotoilu suklaassa – viimeinen esimerkki artikkelissamme. Se tekee oleskelusta miellyttävän aisteille ja erittäin mukavan.

Moderni keittiö – astiat, jotka on kasattu korkealle, eivät tarvitse näyttää pahalta

moderni keittiökalustus keittiösuunnittelu sisustusideoita keittiöideoita

Jos haluat muistaa viime kesälomasi

moderni keittiökalustus keittiön suunnittelu sisustusideoita austin

 Mercury -fanit saattavat pitää tästä tilavasta versiosta

moderni keittiökalustus tyylikäs keittiökalustus

Moderni keittiö – annos tummaa suklaata – miksi ei?

modernit keittiökalusteet keittiösuunnittelukalusteet

Lounaalla  maistuu paljon paremmalta maassa, varsinkin kauniisti sisustetussa keittiössä

moderni keittiökalustus keittiön suunnittelu sisustusideoita tyyli

Jos moderni keittiö ei tarjoa niin paljon tilaa, se voidaan silti tehdä käytännölliseksi

modernit keittiökalusteet keittiösuunnittelukalusteet

Vihreä väri ja sen vivahteet tekevät keittiöstä tuoreen kokemuksen

moderni keittiökalustus keittiösuunnittelu sisustusideoita suunnitteluideoita

Moderni keittiö – tyylikäs muotoilu näyttää kalliilta, mutta se on myös

moderni keittiökalustus keittiön suunnittelu sisustusideoita sisäänrakennettu keittiö